3 nisansa silik olması normal bence. Ama sen yinede adetine kadar kendini ümitlendirme şahsen geçen ay bana bildiğin belli iki çizgi çıktı hatta lekelenmem bile oldu ama sonra 1 gün süren bi adetim oldu dktr. Gittim bebek yok dedi oyüzden ben bebeğin kalp atışını gormeden asla ümitlenmeyecegim3 Nisan canım
İnşallah hamişizdirde beklediğimize değer
Canım benim tüp bebek transferin 6ınvı günü meraktan yaptım hayırlısı3 nisansa silik olması normal bence. Ama sen yinede adetine kadar kendini ümitlendirme şahsen geçen ay bana bildiğin belli iki çizgi çıktı hatta lekelenmem bile oldu ama sonra 1 gün süren bi adetim oldu dktr. Gittim bebek yok dedi oyüzden ben bebeğin kalp atışını gormeden asla ümitlenmeyecegim
Amin canım inşallahBenimle aynıymış inşallah Allah yüzümüzü güldürür
Canim senin ovulyasyon ne zamandi?Evet yaa hele bu ay bi uzun geldiki sorma gitsin niye böyle oldu anlamadım 8 i gectim nisanın 1 i bile gelmedi daha((
20 marttı canmCanim senin ovulyasyon ne zamandi?
Hayırlısı kuzum ya inşallah Rabbim yüzünü güldürürCanım benim tüp bebek transferin 6ınvı günü meraktan yaptım hayırlısı
Olur inşallah tutunur bebeğinCanım benim tüp bebek transferin 6ınvı günü meraktan yaptım hayırlısı
Bende de 20mart gibiydi.Ama nedense 2gundur baya yeniden akintim var.Baya baya akinti.Nedenini bilemiyorum.Goguslerim de acayip aciyo.Bide halsizim.Acaba yenidenmi ovi oluyo.((((20 marttı canm
Selam kızlar.. ben de yeni katıldım aranıza.. bat 31 mart.. ama hiçbir belirtim ya da umudum yok
Belirti olmaması normal umudumuzu yitirmiyoruz :) çok az kalmış senin yerinde olsam erken gebelik testi yapardım sanırımSelam kızlar.. ben de yeni katıldım aranıza.. bat 31 mart.. ama hiçbir belirtim ya da umudum yok
İnşallah canım ALLAH hepimizin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ilerde bu günleri tebessümle analımOlur inşallah tutunur bebeğin
Inshallah tutunur canim bebegin.Allah hic kimsenin kucagini bos birakmasin.Canım benim tüp bebek transferin 6ınvı günü meraktan yaptım hayırlısı
Belirti olmayabilir canım her insan farklıdır, benim annem bana hamileyken 1. ay adet bile görmüş 2. adeti gecikince fark etmiş hamile olduğunu, hiç ama hiç belirtisi yokmuş yani. Sen de ümidini kaybetme canım, hatta istersen eczanede satılan 5-6 gün öncesinden bilen testlerden dene istersen dilerim hamişsindir
Canim benim kizimda hic bir belirtim yoxdu.Ne adet,ne de gebelik.Oylece gunum gecdi.Hic umudum da yokdu.Test aldim ve çift çizgiyi baya net gordum.Inshallah sende gedesindir.Selam kızlar.. ben de yeni katıldım aranıza.. bat 31 mart.. ama hiçbir belirtim ya da umudum yok
Belirti olmaması normal umudumuzu yitirmiyoruz :) çok az kalmış senin yerinde olsam erken gebelik testi yapardım sanırımama adetin gecikmesi en sağlıklısı
Canim benim kizimda hic bir belirtim yoxdu.Ne adet,ne de gebelik.Oylece gunum gecdi.Hic umudum da yokdu.Test aldim ve çift çizgiyi baya net gordum.Inshallah sende gedesindir.