Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gün aşırı oldu 4 defa ve yumurtlama gününde gün aşırı düşünüyoruz 2 yildir olmuyor pkos olduğum için herhalde artık bosverdim 4 yaşındaki oğlumun cani sağolsun Rabbim isteyen herkese versin

İdrar testi yapanlar dün bende yaptım bembeyazdi adetime 5 gün var hatta geçen haftaki pazar yumurtlamistim. Telefonun ışığını tutunca görüyoruz filan demişlerdi dün ışığa doğrudan tuttum zaten ışık gözümü aldığı için bişi görmemiştim. Bugün içindeki kağıdı çıkardım farklı açılardan telefonun fenerini tuttum derinlerde ikinci cizgiyi gördüm. Gündüz aydınlıkta daha belliydi şimdi yok. Telefonu yan tutunca görünüyordu. Bu şekilde gören var mi

Kızlaarr benimde bat 24 nisandı.Dayanamayıp battan 3 gün önce yapmıştım negatifti ama adet olmadım hala normalde günü gününe olurum hiç gecikmez.. Adet ağrılarım var sanki kafamda deli sorular uçuşuyor

valla benimki bat gününde çıktı, elde test varsa bir daha dene bakalım..

yok canım daha öncesinde yapmadım geçene kadar da yapmayı düşünmüyordum, burdaki ısrarlarla yaptım çıktı valla bende inanamadım..
Canım sen kbb ye gitmişmiydin ,o uğultu bende de var 4 -5 yıldır hemde, sessiz ortamlarda çok rahatsız ediyor Dr bana bazı kişilerde olabildiğini tedavisi olmadığını buna zamanla alışıp duymamaya başlıycamı söylemiş ti , hiçde alışmadım merak ettim sana ne dedi dr

Bat 15 Nisan günü yaptırdığım kan tahlilinde 46,91 ertesi gün 77 iki gün sonra yapılanda 149 bhcg değerim vardı. Bugün nihayet kese göründü, ama doktorum iki haftadan önce kalp atışı beklememem gerektiğini söyledi, sağlıkla gelsin de, gerisi hiç mühim değil, darısı başınıza hanımlar... allah aratmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…