- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 36
Daha çok erken 6 günde görünmemesi çok normal inşallah yüzün gülsünAynen canım malesef dediğin gibi içini açtım çıkıntı varmış
Oooooo maşallah burası uğurlu bence:)Kızlar NİSAN AYI İtibriyle 11 tanegüzel hamişimizzzz warrrrr...ÇOK ŞÜKÜR.
Bir MAŞALLAHINIZIALIRIZ Artık...
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh
Tebrikler canım maşallahMerhaba kızlar bende hamileyim bugün bat günüm hcg değerim 363 çıktı darısı isteyen herkese inşallah
Teşekkürler ederim canmTebrikler canım maşallah
Öncesinde yapmış mıydınvalla benimki bat gününde çıktı, elde test varsa bir daha dene bakalım..
yok canım daha öncesinde yapmadım geçene kadar da yapmayı düşünmüyordum, burdaki ısrarlarla yaptım çıktı valla bende inanamadım..Öncesinde yapmış mıydın
Sevindim.yok canım daha öncesinde yapmadım geçene kadar da yapmayı düşünmüyordum, burdaki ısrarlarla yaptım çıktı valla bende inanamadım..
sağol.Sevindim.
Canım sen kbb ye gitmişmiydin ,o uğultu bende de var 4 -5 yıldır hemde, sessiz ortamlarda çok rahatsız ediyor Dr bana bazı kişilerde olabildiğini tedavisi olmadığını buna zamanla alışıp duymamaya başlıycamı söylemiş ti , hiçde alışmadım merak ettim sana ne dedi dryok canım daha öncesinde yapmadım geçene kadar da yapmayı düşünmüyordum, burdaki ısrarlarla yaptım çıktı valla bende inanamadım..
Ne zamandir deniyorsun canim hayırlı olsunkızlar selam listede adım var :) bir kaç hafta önce 20 Nisan bat demiştim. şimdi 5+2 haftalık hamileyim, dün keseyi gördük , haftaya kalp atışı inşallah :)