Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 15 Nisan günü yaptırdığım kan tahlilinde 46,91 ertesi gün 77 iki gün sonra yapılanda 149 bhcg değerim vardı. Bugün nihayet kese göründü, ama doktorum iki haftadan önce kalp atışı beklememem gerektiğini söyledi, sağlıkla gelsin de, gerisi hiç mühim değil, darısı başınıza hanımlar... allah aratmasın...
Amin canim Rabbim cümlemize yaşatsın annelik duygusunu. Sen ne zamandır istiyorsun, benim 2 yıl olacak. Artik sabrim kalmadı, sağlıkla gelsin istiyorum meleğim..

Ben geçen yaz smear testi yaptırdım artık bebek yapalım diye ama sonuç kötü çıktı, kasımda ameliyat oldum, doktorum 6 ay yasak dedi, başka bir doktora gittik, bu yaştan sonra artık bekleme dedi, bunun üzerine olur mu olmaz mı dediğimiz ayda hamile kaldım ben, kalamam, taşıyamaz diye çok korkarken, Allah sizlere de nasip etsin, bana da taşıyabilmeyi nasip etsin...

Ben geçen yaz smear testi yaptırdım artık bebek yapalım diye ama sonuç kötü çıktı, kasımda ameliyat oldum, doktorum 6 ay yasak dedi, başka bir doktora gittik, bu yaştan sonra artık bekleme dedi, bunun üzerine olur mu olmaz mı dediğimiz ayda hamile kaldım ben, kalamam, taşıyamaz diye çok korkarken, Allah sizlere de nasip etsin, bana da taşıyabilmeyi nasip etsin...
Ne ameliyatı oldun canim bende laparoskopi olacağım büyük ihtimalle, bilgilendirirsen cok sevinirim.

Canım sen kbb ye gitmişmiydin ,o uğultu bende de var 4 -5 yıldır hemde, sessiz ortamlarda çok rahatsız ediyor Dr bana bazı kişilerde olabildiğini tedavisi olmadığını buna zamanla alışıp duymamaya başlıycamı söylemiş ti , hiçde alışmadım merak ettim sana ne dedi dr

Neden yaptırdın canim sorun neydi yaş kac bide ne zamandır denediniz olmadi
Yaşım 34 eşimde sperm sayısı az. 1 sene denedik olmayınca test yaptırdık ve o şekilde ortaya çıktı. Tedaviyle hiç uğraşmadık, zaman kaybetmek istemedik. Direkt tüp bebek yaptık.

Kizlar sonucuma baktim son adet tarihi 21 mart progesteron 17.82 beta 664.70 1200 beklenir demisti buna gore azzz gorunuyor acil cevapp lutfen:/

Simdi senin mesaji gordum canim degerlerin benden az kese de gorundu demissin insallah sorun yoktur cok uzuluyorumm 1200 nere 660 nere pfff
1200 ile 660 arasında sadece 2 gün var canm. 2 gün sonra senin de 1200’ü geçer. Geç döllenme olmuş olabilir. Rahat ol.

Canım sen kbb ye gitmişmiydin ,o uğultu bende de var 4 -5 yıldır hemde, sessiz ortamlarda çok rahatsız ediyor Dr bana bazı kişilerde olabildiğini tedavisi olmadığını buna zamanla alışıp duymamaya başlıycamı söylemiş ti , hiçde alışmadım merak ettim sana ne dedi dr
Canim 30una randevum kbb icin.. su anda gebelik icin sikintidayim. Hayirlisi bakalim ses hep var evet daha da artti sanki benimki kalp atis sesi

Sakin olun artacaktır progestoron bebeği tutan hormon diye biliyorum
Sakin olmaya calisiyorum fakat olamiyorum nabzim tansiyonum da yuksek bu gidisle dusurcem bebegimi galiba kotuye yorma diye herkesi ferahlatmaya calisan ben neyse hayirlisi diyelimm arkadasim sagol.

Yaaa kızlar bana acil bakin ben 10 gün önce bi delilik yaptım adet günüm.hep geç olurdu 3 aydır düzene girdi 2 yıldır çocuk istiyoruz bende tedavi olmuycam diyerek ogluma adepte ettim 4 yasında neyse şöyle diyim 10 gün önce adet oldum ve bttim sonra gün aşırı ilişkiye başlayalım.bu ayda dedik 4 kez olduk ve birde ne olsun söylemesi ayıp zift gibi bi leke sonrasında sulu bi şekilde siyah bi leke sonrasında kahve ve şuan hafif azalarak kırmızıya donuyor 10 günlük gebelik olurmu bide ben asla boyle bişiy görmedim hamile bi arkadaşım var o progestan kullanıyormuş bende adetin 5.gününden 10.gününe kadar kullaniyim bebek tutunsun diyerek aldım ve iki defa içtim üstüne 2 gün geçti ilacı çoktan attım bile sizce o mu kanama yapmıştır yoksa gerçekten bebek varsa yerleşme mi oluyor ya başınızı agrittim.ama çok sıkıldm hastaneye gitmekte istemiyrm hep bos cunkiii sizceeeeee

Yaaa kızlar bana acil bakin ben 10 gün önce bi delilik yaptım adet günüm.hep geç olurdu 3 aydır düzene girdi 2 yıldır çocuk istiyoruz bende tedavi olmuycam diyerek ogluma adepte ettim 4 yasında neyse şöyle diyim 10 gün önce adet oldum ve bttim sonra gün aşırı ilişkiye başlayalım.bu ayda dedik 4 kez olduk ve birde ne olsun söylemesi ayıp zift gibi bi leke sonrasında sulu bi şekilde siyah bi leke sonrasında kahve ve şuan hafif azalarak kırmızıya donuyor 10 günlük gebelik olurmu bide ben asla boyle bişiy görmedim hamile bi arkadaşım var o progestan kullanıyormuş bende adetin 5.gününden 10.gününe kadar kullaniyim bebek tutunsun diyerek aldım ve iki defa içtim üstüne 2 gün geçti ilacı çoktan attım bile sizce o mu kanama yapmıştır yoksa gerçekten bebek varsa yerleşme mi oluyor ya başınızı agrittim.ama çok sıkıldm hastaneye gitmekte istemiyrm hep bos cunkiii sizceeeeee
Progestanın öyle bi etkisi olacağını sanmıyorum hamilelik öncesi gebelik şansını artırdığı için bazı dr un verdiğini biliyorum ağız yoluyla aldıysan en fazla baş dönmesi yapar , başka bişey olmalı kalbini ferah tut git tinerde bi doktora

X