- 22 Kasım 2010
- 11.057
- 19.344
4 gun var. Gogus uclarimda koyulasma ve kasik agrisi var. Agrinin yeri degisiyor bazen sag bazen sol. Bazen belimde. Regl oncesi pek belirtim olmaz bnm hafif kasik agrisi disinda ordan anliyorum. Ama herkeste farkli farkli tabii.Canım belirtilerin neler merak ettim de bide kaç günün var adete
Bat gününden 10 gün sonra görünür kese canım. Benim bat 4 nisandı 11 nisanda gördük ama minnacıcık ,idrara sıkışık şekilde.Kızlar merhaba testte pozitif çıkanlar kan değerlerinize baktırdınız mı kese göründü mü kese ne zaman görünüyor merak ediyorum paylaşabilir misiniz
geçmiş olsun canım senden de umutluydum ben..ben dün kirmizi karti gördüm
önümüzdeki aya bakiyoruz artik
hayırlı olsun canım ben de gördüm silik de olsaSağ ol cnm. Tez zamanda herkesten guzel haberler duyariz ins.
canım hayırlı olsun alttan mı baktılar gördüler karından mı maşallahh..Bat gününden 10 gün sonra görünür kese canım. Benim bat 4 nisandı 11 nisanda gördük ama minnacıcık ,idrara sıkışık şekilde.
Yok canım idrara sıkışık şekilde karnımdan gördük alttan değil. Sen bekle yinede arkadaşımın battan 2 gün sonra 1000 küsürdü değeri oda bir hafta sonra gördü çünkü. Değerlede bağlantılı diye biliyorum 5000 falan olması gerekiyormuş sanırımcanım hayırlı olsun alttan mı baktılar gördüler karından mı maşallahh..
benim adet gününde belirgin çift çizgiyi gördün battan 2 gün sonra kanda 310 çıktı, bugün batı 6 gün geçmiş durumda, ama daha gidemicem drye öncelikli kbb ye gitmem gerek, kulağımda kalp atış sesi duyuyorumm inşallah sıkıntı çıkmaz da rahatça gebeliğim için drye gidebilirim..
yaaa o zaman gebelik de problemlemliiii galibaaYok canım idrara sıkışık şekilde karnımdan gördük alttan değil. Sen bekle yinede arkadaşımın battan 2 gün sonra 1000 küsürdü değeri oda bir hafta sonra gördü çünkü. Değerlede bağlantılı diye biliyorum 5000 falan olması gerekiyormuş sanırım
yok canım yaşla alakası yok yumurtanın ne zaman döllendiğiyle alakası var mesela seninki geçtir battan 2 gün sonra 300 çıkar diğerininki adet bitimidir örneğin battan 2 gün sonra 1000 çıkar çünkü değerler 2 günde bir 2 katına çıkıyor dr bana 1500 üstünde kese görünmeli 1500 üstü olup kese görünmüyorsa sıkıntı olabilir dedibizimki derken benimki yani sen de gençsindir sana demedim canım.
Öyle düşünmeyin adetten hemen sonra yumurtlama gerçekleşmiştir muhtemelen onda ,döllenme hemen olunca değer daha erken yükseliyor haliyle.yaaa o zaman gebelik de problemlemliiii galibaa2 gün sonra 1000 maşallahh o da iyiymiş, ne diycem yaş da önemlidir tabi dimi bizimki geldi geçiyor ondan olabilir..
anladım canım rahatlayım biraz o vakit hayırlısı diyelim :*yok canım yaşla alakası yok yumurtanın ne zaman döllendiğiyle alakası var mesela seninki geçtir battan 2 gün sonra 300 çıkar diğerininki adet bitimidir örneğin battan 2 gün sonra 1000 çıkar çünkü değerler 2 günde bir 2 katına çıkıyor dr bana 1500 üstünde kese görünmeli 1500 üstü olup kese görünmüyorsa sıkıntı olabilir dedi
tamam canım benim sağol..Öyle düşünmeyin adetten hemen sonra yumurtlama gerçekleşmiştir muhtemelen onda ,döllenme hemen olunca değer daha erken yükseliyor haliyle.
geçmiş olsun canım senden de umutluydum ben..
İNŞALLAH CANIM.nasip değilmiş demek ki bu ay elbet beklenen bir ayı vardır.. Ramazan ayına hayırlı haberlerle gireriz inşAllah artık
Böylesine nasıl yorum yapılır bilmiyorum ama inşallah vardır bebişKızlar adetime 6 gün var ışığı arkadan tutunca böyle iki çizgi ama ışıksiz baktigim zaman hiç bisey yok zaten daha var tekrarlarım 2gun sonra
Canım bak şimdi dün bende yaptım aynen senin givg ışığa tutunca çizgi gorunuyordu ama sonra farkettim ki içinde bir çıkıntı var güneşe tutunca onun gölgesi vuruyormus. Çerçevesini kır içindeki kağıdı ışığa tut ayni çizgiyi görüyorsan vardır. Gormuyorsan oradaki cikintidir o çizgi gibi beyaz yer varKızlar adetime 6 gün var ışığı arkadan tutunca böyle iki çizgi ama ışıksiz baktigim zaman hiç bisey yok zaten daha var tekrarlarım 2gun sonra
Aynen canım malesef dediğin gibi içini açtım çıkıntı varmışCanım bak şimdi dün bende yaptım aynen senin givg ışığa tutunca çizgi gorunuyordu ama sonra farkettim ki içinde bir çıkıntı var güneşe tutunca onun gölgesi vuruyormus. Çerçevesini kır içindeki kağıdı ışığa tut ayni çizgiyi görüyorsan vardır. Gormuyorsan oradaki cikintidir o çizgi gibi beyaz yer var