Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hım anladım canım benimde karnımda kasiklarimda hasta olacak gibi ağrı var normalde her adetime yakın akintim olurdu şimdi hiç tık yok var mi yokmu düşünemiyorum

Kızlar merhaba testte pozitif çıkanlar kan değerlerinize baktırdınız mı kese göründü mü kese ne zaman görünüyor merak ediyorum paylaşabilir misiniz

Kızlar merhaba testte pozitif çıkanlar kan değerlerinize baktırdınız mı kese göründü mü kese ne zaman görünüyor merak ediyorum paylaşabilir misiniz
Bat gününden 10 gün sonra görünür kese canım. Benim bat 4 nisandı 11 nisanda gördük ama minnacıcık ,idrara sıkışık şekilde.

Bat gününden 10 gün sonra görünür kese canım. Benim bat 4 nisandı 11 nisanda gördük ama minnacıcık ,idrara sıkışık şekilde.
canım hayırlı olsun alttan mı baktılar gördüler karından mı maşallahh..
benim adet gününde belirgin çift çizgiyi gördün battan 2 gün sonra kanda 310 çıktı, bugün batı 6 gün geçmiş durumda, ama daha gidemicem drye öncelikli kbb ye gitmem gerek, kulağımda kalp atış sesi duyuyorumm inşallah sıkıntı çıkmaz da rahatça gebeliğim için drye gidebilirim..

Yok canım idrara sıkışık şekilde karnımdan gördük alttan değil. Sen bekle yinede arkadaşımın battan 2 gün sonra 1000 küsürdü değeri oda bir hafta sonra gördü çünkü. Değerlede bağlantılı diye biliyorum 5000 falan olması gerekiyormuş sanırım

yaaa o zaman gebelik de problemlemliiii galibaa 2 gün sonra 1000 maşallahh o da iyiymiş, ne diycem yaş da önemlidir tabi dimi bizimki geldi geçiyor ondan olabilir..

bizimki derken benimki yani sen de gençsindir sana demedim canım.
yok canım yaşla alakası yok yumurtanın ne zaman döllendiğiyle alakası var mesela seninki geçtir battan 2 gün sonra 300 çıkar diğerininki adet bitimidir örneğin battan 2 gün sonra 1000 çıkar çünkü değerler 2 günde bir 2 katına çıkıyor dr bana 1500 üstünde kese görünmeli 1500 üstü olup kese görünmüyorsa sıkıntı olabilir dedi

yaaa o zaman gebelik de problemlemliiii galibaa 2 gün sonra 1000 maşallahh o da iyiymiş, ne diycem yaş da önemlidir tabi dimi bizimki geldi geçiyor ondan olabilir..
Öyle düşünmeyin adetten hemen sonra yumurtlama gerçekleşmiştir muhtemelen onda ,döllenme hemen olunca değer daha erken yükseliyor haliyle.

Kızlar adetime 6 gün var ışığı arkadan tutunca böyle iki çizgi ama ışıksiz baktigim zaman hiç bisey yok zaten daha var tekrarlarım 2gun sonra

Eklentiler

• IMG-20180424-WA0005.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
anladım canım rahatlayım biraz o vakit hayırlısı diyelim :*

Kızlar adetime 6 gün var ışığı arkadan tutunca böyle iki çizgi ama ışıksiz baktigim zaman hiç bisey yok zaten daha var tekrarlarım 2gun sonra
Canım bak şimdi dün bende yaptım aynen senin givg ışığa tutunca çizgi gorunuyordu ama sonra farkettim ki içinde bir çıkıntı var güneşe tutunca onun gölgesi vuruyormus. Çerçevesini kır içindeki kağıdı ışığa tut ayni çizgiyi görüyorsan vardır. Gormuyorsan oradaki cikintidir o çizgi gibi beyaz yer var

Aynen canım malesef dediğin gibi içini açtım çıkıntı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…