Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Git bakalım belki farklı bişi söyler. Yumurtlaman iyiyse klomeni neden veriyor

Yok canim ben sordum 1 yıl sonra nasıl bi tedavi uyguluyorsunuz dedim o da progesteron testi yapmam klomen veririm dedi benim ztn 1 yıl olmadığı icin bi şey yapmıyor canim
Progesteron testi benimde istememislerdi. Ultrason görüntüsü ile yorum yapılıyordu ilk defa istedi. Çünkü başta yumurta yoktu sonradan oluştu catlamis, yumurtayı göremediğimiz için progesteron testi yapti

Progesteron testi benimde istememislerdi. Ultrason görüntüsü ile yorum yapılıyordu ilk defa istedi. Çünkü başta yumurta yoktu sonradan oluştu catlamis, yumurtayı göremediğimiz için progesteron testi yapti
Hiii anladım canim bu gittiğim doktora ztn Ekimde evlendim o zamandan beri korunmuyorum olmadı dicem ama ben aşılama istiyorum canim onu da hemen yapmıyorlar sanırım

Hiii anladım canim bu gittiğim doktora ztn Ekimde evlendim o zamandan beri korunmuyorum olmadı dicem ama ben aşılama istiyorum canim onu da hemen yapmıyorlar sanırım
Canım benim ilk hamileligim 5 ay sonra ikizler de 6 ay sonra oldu. Sabret biliyorum kolay değil aynı cizgideyiz ama inan herşey beyinde bitiyor. Bak 3 ay tık demeden adetim günü gününe gelirdi son adetimde tedaviye başlayacaktım,bekliyorum,gelsin diye düşünüyorum ,kendimi dinliyorum ya inan 15 gün gelmedi tarlusal kullandım onun sayesinde geldi. Kendimi rahat bıraksam herşey düzelecek. Sen gerçekten çok çok fazla düşünüyorsun. Filmlerde gördüğümüz gibi bir gece yaptık hamile kaldım durumu yok maalesef sabredecegiz süreç zor.

Kızlar bende öğlen test yapmıştım negatifti sonra ara ara takip ettim testi çizgi olusacakmi diye yoktu az önce baktım çok çok çok silik bi çizgi adetime 4gun var karnimda adet sancısı var batma falanda oluyor başka bi belirti yok acaba gecerli mi test aradan baya saat geçti. S

Ayy canım benim çok saol yani doktora hoc demesem olur dimi 2 kez içtim sadece ve 10 gün geçti bile üstünden

Ama sen progestani yumurtlamadan önce içmişsin. Progestan ilacını doktorlar 15.günden 25.güne kadar veriyor. Çünkü adetten 14.güne kadar östrojen hormonu salgılanıyor. Yumurtlama olduktan sonra progesteron salgılanmaya başlıyor. Sen daha yumurtlama olmadan progesteron içmişsin. Hormonların alt üst olmuş olabilir. Bence doktoruna buna söyle ihmal etme, sonra önemli bişey olabilir.

Yazmamış referans aralığı yoktu. Valla doktor dediyse doğrudur ben internetten yorumlardan öğrendim bilgi çöplüğü burası. En garantisi doktorun dediği. Benim adetim gelse gittiğimde soracagim
aynen canım yaa, bileni ayırt etmek gerekiyor ki doğrusunu öğrenebilelim, ama yine dediğin gibi dr söylediği en kesin bilgii

Kızlar ben hala adet olmadım. 21 gün geçti, bugün 48.gün olacak. Geçen perşembe doktora gittim. Sol yumurtalıkta yumurta yok dedi. Sağda da bir tane var ama kistik gibi duruyor dedi. Rahmin de kalınlaşma var bir betahcg yapalım dedi. Yaptık 0 çıktı. Bana söktürücü verdi. Adetini olunca gel o kistik olan yumurtaya bakalım dedi. Araya 23 nisan tatili girince ben ilacı almayı unuttum. Yeni aldım. Artık kullanayim mi ne yapayım. Burda 45 gündür adet olmayan bir arkadaş vardı ne yaptı acaba.

canım bi an önce içsene ilacını.. söksün sonra önüne bak, adetle gider belki kistik dediği şey de sonra da kontrolüne git.

Bu kez çok umutluydum , Günümden 5 gün önce test yapmaya başladım her gün negatifi gördüm geç döllenmedir canım dedim bekledim günümü 1 gün geçtikten sonra öğlen kahverengi lekelenme oldu ve bütün gün YÖK denecek kadar az lekelenme devam ettihiç adetim öyle başlamaz bende dedim bu tutunma lekesi olabilir, birsürü sayfa tutunma ve adet arasındaki farkları okudum internetten, evet benimki normal adet gibi değil tutunma lekesine çok benziyor hala bi umut gittim bugün kan testi yaptırdım sonuç çıkana kadar kapının önünde bekledim ve sonuç negatif <0,100 çok mutsuzum şimdide adetim gelsin diye dua etmeye başladım (((

Canım bnde geçen ay adet olamadım doktor 1 hafta bekle olmazsa söktürücü yazayım dedi bn 3 gün soğan suyu ve hayır tohumu kaynatıp içtim (ayrı ayrı) üç gün içinde de adetim sökmüştü çok şükür ilaç yerine doğal yöntem bnce en güzeli çünkü daha önce çok ilaç kullandım hepsi alt üst etti hormonlarımı yararlı bakterilerim de öldü

Peki yumurtlama olmuşmuydu. Ya da muayene de herhangibir şey dedi mi. Sizde pko mu var, yoksa ilk defa mi oldu. Bende ilaç kullanmak istemiyorum. Beni alt üst ediyor ilaçlar. Bu ay hiç ilaç kullanmadim ilk defa adetim gecikti. Yumurtlama olmadi normal zamanda. Soğan suyunu bende deneyeyim ilaçtan iyidir. Salı günü kahverengi sarimsi sulu biraz akıntı geldi dedim ıste oluyorum adet sonunda diye sevindim. Ama yok devamı gelmedi. hiçbir belirti de yok.

Canım bnde de pko var ve şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim tamamen hormonlarım alt üst oldu ve adetim 37.günde soğan suyu ve hayıt tohumu içmemle birlikte oldu normalde yumurtlamam hesapladığını yumurtlama gününde olmuyordu soğan suyu ile oldu çok şükür

11 gunlik gecikmenin ardindan regl oldum sonunda ilaçsız bir sekilde.anneannem boyle gecikmeden sonraki ay hamile kalirsin dedi kendisinde hep oyle olmus ama aksine ben simdi bat tarihimi neye gore ayarlicam yumurtlama tarihini nasil tutturcam.ovu testi ypmk istemiyorum beceremiyorum çünkü

bu ay ki düzenden devam edeceksin canım 14 gün sonrası olarak (döngün 28 günde birse eğer )

Arkadaşlar bende yeni öğrendim belki benim gibi bilmeyen vardır bu gece 100 rekat namaz kılmak çok sevapmış ve her dileğin kabul olurmuş.. Herkesin Kandili mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…