- 7 Mart 2018
- 37
- 8
- 30
Progestanın öyle bi etkisi olacağını sanmıyorum hamilelik öncesi gebelik şansını artırdığı için bazı dr un verdiğini biliyorum ağız yoluyla aldıysan en fazla baş dönmesi yapar , başka bişey olmalı kalbini ferah tut git tinerde bi doktora
Ayy canım benim çok saol yani doktora hoc demesem olur dimi 2 kez içtim sadece ve 10 gün geçti bile üstündenProgestanın öyle bi etkisi olacağını sanmıyorum hamilelik öncesi gebelik şansını artırdığı için bazı dr un verdiğini biliyorum ağız yoluyla aldıysan en fazla baş dönmesi yapar , başka bişey olmalı kalbini ferah tut git tinerde bi doktora
evet maşallah canım, Allah iyilik versin..Evet maşallah mide bulantıları dışında sıkıntı yok 6+3 olduk
Taaa cuma günü kan vermiştim sonuç bugün çıkmış. Doktor merkezde, değeri mesaj olarak gönderdim daha cevap vermedi bakalim10 dan yukarısı için iyi diyorlarmış kuzum, dr ne dedi.. bişiyler verdimi?
Yeni bir ay...Yeni umutlar..Yeni Mucizelerle tanışmak ümidiyle kızlar...
Bat 9 Nisan
NİSAN AYININ HAMİŞLERİ
@Wifewifewifewife
@brcuuxz
C Cgdm11
@Chunli35
H Hatticeee32
@Minanur18
114
@izm3506
@embytn
@Infiniti88
can09e
Mucizelerimizi Bekleyen HamişAdayları
1) @Nurbanu34 1 NİSAN
2)@brcuuxz 1 NİSAN
3)@esmarslan 1 NİSAN
4)@LaBrisa 2 NİSAN
5)@Blueangel 2 NİSAN
6) @kerem34gul 2 NİSAN
7)@kahvecibaby 2 NİSAN
@Candyyy8 2 NİSAN
8)@rukican 3 NİSAN
9)@Buecriy 3 NİSAN
@Why name is 3 NİSAN
11)@114 4 NİSAN
12)@inatçı bebis annesi 4 NİSAN
@Senella 4 NİSAN
13)@Elanur4206 5 NİSAN
14)@Svltr 6 NİSAN
15)@Lothbrok 6 NİSAN
16)@Tazegelin33 6 NİSAN
17)@Selinselinselin30 6 NİSAN
18)@chloen 6 NİSAN
@julican 6 NİSAN
19)@morcivertkedi 7 NİSAN
20)@ Elifffelicee 7 NİSAN
21)@gzlgln 7 NİSAN
22)@Zeynepistanbul 7 NİSAN
23)@frdsrht 7 NİSAN
@fitmus 7 NİSAN
24)@Zuzumhmt 8 NİSAN
25)@Melek2202 8 NİSAN
26)@yasmin89 8 NİSAN
@chloen 8 NİSAN
@gkymc 8 NİSAN
27)@nejlaa 86 9 NİSAN
28)@Zanylife 9 NİSAN
29)@Bayanaztech 9 NİSAN
30)@ayten_rafo 9 NİSAN
31)@smaakf 9 NİSAN
@Papatyamaviss 9NİSAN
32)@Platonıkbaby 10 NİSAN
33)@Eda3883 10 NİSAN
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN
@bsebse 10 NİSAN
@aysnrdmrc 13 NİSAN
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
@kurabik 14 NİSAN
@embytn 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
@hatibulut 15 NİSAN
@rmys4203 16 NİSAN
@izm3506 16 NİSAN
@Aysekayaaaa 17 NİSAN
38)@shokella 17 NİSAN
39)@yelsem 18 NİSAN
40)@balkanli42 18 NİSAN
@can09e 18 NİSAN
41)@Repse 19 NİSAN
42)@sahra41 19 NİSAN
43)@samitok 20 NİSAN
44)@Dilek 2016 20 NİSAN
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN
@cellinay 20 NİSAN
@ feray06 21 NİSAN
46)@zanylıfe 23 NİSAN
@Liya90 23 NİSAN
47)@zfbs 24 NİSAN
@kahvecibaby 26 NİSAN
@MucizeMiZz 28 NİSAN
İnşallah canım duyarsınız bende 7+1 bu sabah duyduk şükürler olsunKızlarr bugün tam 7+0 olduk kalp atışı için gidicez ik hafta doldu. Dua edin bir problem olmasın duyalım tık tık sesini
canım tebrikler hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirelim, darısı başıma:)İnşallah canım duyarsınız bende 7+1 bu sabah duyduk şükürler olsun
Ne dedi canim doktorunProgesteron sonucum 7,13 çıktı.
Adetin gelirse 3.gun gel dedi açıklama yapmadı.ben sıfırin altı bir değer bekliyordum beklediğimden yüksek gelmiş. Anladığım kadarıyla yumurtladim ama kaliteli değil 10 üzeri kaliteli oluyormus. Dün idrar testi yaptım çıkmadı olsaydı cikardi adetimi bekliyorum en geç pazara gelir çünkü tam 14 gün olacakNe dedi canim doktorun
Amin canımmcanım tebrikler hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirelim, darısı başıma:)
Anladım canim vala doktorlar bi garip benim 11,6 çıktı gerçi kalamadım ama doktor 20 civarına iyi diyoruz dedi git bakalım canim bende iyi bi doktor buldum :) peki aşılama yapmak istiyorum desem yapıyorlar mi :)Adetin gelirse 3.gun gel dedi açıklama yapmadı.ben sıfırin altı bir değer bekliyordum beklediğimden yüksek gelmiş. Anladığım kadarıyla yumurtladim ama kaliteli değil 10 üzeri kaliteli oluyormus. Dün idrar testi yaptım çıkmadı olsaydı cikardi adetimi bekliyorum en geç pazara gelir çünkü tam 14 gün olacak
Hadi ya bende 6 dan sonrasını yumurtlamis 10dan sonrası kaliteli diye biliyorum. 20ler dahada iyidir heralde. Valla aşılamaya direk geçiliyor mu bilmiyorum önce ilaçlarla denenirAnladım canim vala doktorlar bi garip benim 11,6 çıktı gerçi kalamadım ama doktor 20 civarına iyi diyoruz dedi git bakalım canim bende iyi bi doktor buldum :) peki aşılama yapmak istiyorum desem yapıyorlar mi :)
Valahi doktor öyle dedi canim benim hastane referans araligi 1,2-15,9 ona rağmen düşük dedi öyle iste hayırlısı olsun canim inş bi an önce isteyen herkese nasip eder RabbimHadi ya bende 6 dan sonrasını yumurtlamis 10dan sonrası kaliteli diye biliyorum. 20ler dahada iyidir heralde. Valla aşılamaya direk geçiliyor mu bilmiyorum önce ilaçlarla denenir
Senin referans araligin kaç ?Hadi ya bende 6 dan sonrasını yumurtlamis 10dan sonrası kaliteli diye biliyorum. 20ler dahada iyidir heralde. Valla aşılamaya direk geçiliyor mu bilmiyorum önce ilaçlarla denenir
N’aptın canım nasıl geçti kontrolKızlarr bugün tam 7+0 olduk kalp atışı için gidicez ik hafta doldu. Dua edin bir problem olmasın duyalım tık tık sesini
Yazmamış referans aralığı yoktu. Valla doktor dediyse doğrudur ben internetten yorumlardan öğrendim bilgi çöplüğü burası. En garantisi doktorun dediği. Benim adetim gelse gittiğimde soracagimSenin referans araligin kaç ?
Evet canim doktorlara da güven olmuyor ki doktor şey dedi 1 yıl olmadan tedavi yapmam dedi ve progesteron testi istemem ben dedi direk klomenle başlarız dedi saçma deil mi belki yumurtlaması iyi bakmadan tedavi çok doğru deil bence ondan inanamadım bir başka doktor da iyi dedi bu hafta iyi bi doktor buldum ona gidicem :) bakalım ne dicekYazmamış referans aralığı yoktu. Valla doktor dediyse doğrudur ben internetten yorumlardan öğrendim bilgi çöplüğü burası. En garantisi doktorun dediği. Benim adetim gelse gittiğimde soracagim