Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım benim çok saol yani doktora hoc demesem olur dimi 2 kez içtim sadece ve 10 gün geçti bile üstünden

10 dan yukarısı için iyi diyorlarmış kuzum, dr ne dedi.. bişiyler verdimi?

ama ama benide eklleee bende beklıyorum adet 2 gün geçti

Ne dedi canim doktorun
Adetin gelirse 3.gun gel dedi açıklama yapmadı.ben sıfırin altı bir değer bekliyordum beklediğimden yüksek gelmiş. Anladığım kadarıyla yumurtladim ama kaliteli değil 10 üzeri kaliteli oluyormus. Dün idrar testi yaptım çıkmadı olsaydı cikardi adetimi bekliyorum en geç pazara gelir çünkü tam 14 gün olacak

Anladım canim vala doktorlar bi garip benim 11,6 çıktı gerçi kalamadım ama doktor 20 civarına iyi diyoruz dedi git bakalım canim bende iyi bi doktor buldum :) peki aşılama yapmak istiyorum desem yapıyorlar mi :)

Anladım canim vala doktorlar bi garip benim 11,6 çıktı gerçi kalamadım ama doktor 20 civarına iyi diyoruz dedi git bakalım canim bende iyi bi doktor buldum :) peki aşılama yapmak istiyorum desem yapıyorlar mi :)
Hadi ya bende 6 dan sonrasını yumurtlamis 10dan sonrası kaliteli diye biliyorum. 20ler dahada iyidir heralde. Valla aşılamaya direk geçiliyor mu bilmiyorum önce ilaçlarla denenir

Hadi ya bende 6 dan sonrasını yumurtlamis 10dan sonrası kaliteli diye biliyorum. 20ler dahada iyidir heralde. Valla aşılamaya direk geçiliyor mu bilmiyorum önce ilaçlarla denenir
Valahi doktor öyle dedi canim benim hastane referans araligi 1,2-15,9 ona rağmen düşük dedi öyle iste hayırlısı olsun canim inş bi an önce isteyen herkese nasip eder Rabbim

Yazmamış referans aralığı yoktu. Valla doktor dediyse doğrudur ben internetten yorumlardan öğrendim bilgi çöplüğü burası. En garantisi doktorun dediği. Benim adetim gelse gittiğimde soracagim
Evet canim doktorlara da güven olmuyor ki doktor şey dedi 1 yıl olmadan tedavi yapmam dedi ve progesteron testi istemem ben dedi direk klomenle başlarız dedi saçma deil mi belki yumurtlaması iyi bakmadan tedavi çok doğru deil bence ondan inanamadım bir başka doktor da iyi dedi bu hafta iyi bi doktor buldum ona gidicem :) bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…