Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada çarşamba test yap dedi dr , adetin 29. Günü ,çatlamanın 16. Günü olacak tabi şeytan dürtüyo yap şimdiden diye hayırlısı olsun hepimize
Beni de durtuyor ama çarşambaya kadar yapamam eşim evde:)) izin vermiyor kafaya takıyorsun diye. Anca çarşamba yapabilirim yoksa bende uyardım şeytana. Zaten 3 gün önce yaptım :)) inan bir ton param gitti. 3 yıldır su testlere verdiğim parayla bir çeyrek bozar koyardim:))

Sanirim bn de bir hayalet cizgi vakasiyla karsi karsiyayim. Dayanamadim bat a 5 kala sabah idrariyla test yaptim. 2.cizgi bir kac saniye icinde cok silik olarak cikti. Ama predictor early bana guven vermiyor niyeyse.

Sanirim bn de bir hayalet cizgi vakasiyla karsi karsiyayim. Dayanamadim bat a 5 kala sabah idrariyla test yaptim. 2.cizgi bir kac saniye icinde cok silik olarak cikti. Ama predictor early bana guven vermiyor niyeyse.
Güvenilir bir test aslında yükleyin fotoyu bizde bakalım inşallah vardır bebiş

Fotoda pek belli degil gibi. Normalde daha net.

Eklentiler

• rsz_20180422_064643.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 72
  • rsz_20180422_064617.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 73
Meraba kızlar bende 30unda hastalanmam lazım şuan 8 gün var test yapmak istiyorum kendimi çok zor tutuyorum yapmamak icim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…