- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
Banada çarşamba test yap dedi dr , adetin 29. Günü ,çatlamanın 16. Günü olacak tabi şeytan dürtüyo yap şimdiden diye hayırlısı olsun hepimizeCarsamba yaparım heralde bakalım. Hayırlısı insallah. Haftaya zaten adet günüm oluyor
Beni de durtuyor ama çarşambaya kadar yapamam eşim evde:)) izin vermiyor kafaya takıyorsun diye. Anca çarşamba yapabilirim yoksa bende uyardım şeytana. Zaten 3 gün önce yaptım :)) inan bir ton param gitti. 3 yıldır su testlere verdiğim parayla bir çeyrek bozar koyardim:))Banada çarşamba test yap dedi dr , adetin 29. Günü ,çatlamanın 16. Günü olacak tabi şeytan dürtüyo yap şimdiden diye hayırlısı olsun hepimize
Kizlar kendi kendime nazar degdirdim sanirim reglim duzenli diye diye.28-30 günde gelirdi 36.gun oldu yaa
Test falan yaptın mi canım ?Bu ay herkeste böyle oldu. Benim 43.gün oldu hala yok. Gebelikte yok, adet sokturucuyu de alıp kullanmaya cesaretim yok. Hayatımda ilk defa bu kadar uzun gecikme yaşıyorum. Ve aşırı uykum var.
Güvenilir bir test aslında yükleyin fotoyu bizde bakalım inşallah vardır bebişSanirim bn de bir hayalet cizgi vakasiyla karsi karsiyayim. Dayanamadim bat a 5 kala sabah idrariyla test yaptim. 2.cizgi bir kac saniye icinde cok silik olarak cikti. Ama predictor early bana guven vermiyor niyeyse.
Dosya boyutu cok buyuk diyor halledip yukleyecegimGüvenilir bir test aslında yükleyin fotoyu bizde bakalım inşallah vardır bebiş
Fotoda pek belli degil gibi. Normalde daha net.
Test falan yaptın mi canım ?
Anladım canım hayırlısı bakalım inş diğer ay güzel haberler alirizKan tahlili yaptırdım perşembe günü 0 çıktı. Sağ yumurtalıkta bir yumurta var ama kıstık gibi duruyor dedi. Kullan sökülünce gel bakalım gitmiş mi dedi.
Çok net var canım hayırlı olsun inşallah bence kan ver en kısa zamanda :) hadi bakalım bir hamişimiz daha olduFotoda pek belli degil gibi. Normalde daha net.
Sağ ol cnm. Tez zamanda herkesten guzel haberler duyariz ins.Çok net var canım hayırlı olsun inşallah bence kan ver en kısa zamanda :) hadi bakalım bir hamişimiz daha oldu
Tebrik ederim canım :)Fotoda pek belli degil gibi. Normalde daha net.
Benimde ilk testim senin gibiydi bence güvenilir marka hayırlı olsun :)Fotoda pek belli degil gibi. Normalde daha net.
Vucudumda da ilk hamileligimdeki belirtiler basladi. Ins saglikli gebeliktir.Benimde ilk testim senin gibiydi bence güvenilir marka hayırlı olsun :)
Canım belirtilerin neler merak ettim de bide kaç günün var adeteVucudumda da ilk hamileligimdeki belirtiler basladi. Ins saglikli gebeliktir.