- 30 Mayıs 2014
- 625
- 148
Bakim canim olabilir gitmekten deil de biraz maddi olarak angarya olacakO zaman psikolog ile yürüt süreci. Destek al canım en azından dene kaybedecegin bişi yok sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakim canim olabilir gitmekten deil de biraz maddi olarak angarya olacakO zaman psikolog ile yürüt süreci. Destek al canım en azından dene kaybedecegin bişi yok sonuçta
Benim hormonlarda normal hatta çok iyi canım. Ultrason görüntüsünden anliyor. Eskiden o kadar dolu görünmezdi şimdi resmen boncuk kutusu gibi duruyor bir suru ise yaramayan yumurta. Sağ taraf daha iyi amaCanim inş gerek kalmaz hamilesindir ilerlemiş olduğunu nasıl anladı peki benim ultrasonda görülüyor ama hormonlarım iyi çıkıyor fsh 5.02 lh:4,07 normalde lh daha büyük olurmus ama şükür benim öyle deil adetim de düzenli tsh değerim de iyi bakalım hayırlısı olsun
Devlette yok mu psikologBakim canim olabilir gitmekten deil de biraz maddi olarak angarya olacak
Benim de öyle canim peki daha önce progesteron testi yaptırdın mi ? Merak ettim çünkü benim de senin gibi durumum adetlerim düzenli kilom yok ama durum böyle iste canimBenim hormonlarda normal hatta çok iyi canım. Ultrason görüntüsünden anliyor. Eskiden o kadar dolu görünmezdi şimdi resmen boncuk kutusu gibi duruyor bir suru ise yaramayan yumurta. Sağ taraf daha iyi ama
Devlette olanlar pek ilgilenmiyor canim :/Devlette yok mu psikolog
Benim adetler düzensiz hormonlarda sikinti yok ama adetlerim düzenli de değil. 10 kilo fazlam var ustelik. Progesteron testi daha önce böyle tek yaptırmadım ama bir suru test yapıldı onların içinde muhtemelen progesteron da vardır hiç dikkat etmedim.Benim de öyle canim peki daha önce progesteron testi yaptırdın mi ? Merak ettim çünkü benim de senin gibi durumum adetlerim düzenli kilom yok ama durum böyle iste canim
Hımm anladım canim benim kilom yok doktor hiçbi zaman almamalısın dedi bana da adetlerim düzensizlesirmis alırsam eğer, sen de vermeyi dene canim pkolu olan bi tanıdığım hic adet görmezken kilo verip kendiliğinden hamile kaldı ikizlerine hamile kaldığında ilaç tedavisi mi oldun neye göre karar vermişti peki tedavi olmanaBenim adetler düzensiz hormonlarda sikinti yok ama adetlerim düzenli de değil. 10 kilo fazlam var ustelik. Progesteron testi daha önce böyle tek yaptırmadım ama bir suru test yapıldı onların içinde muhtemelen progesteron da vardır hiç dikkat etmedim.
inşallah sonucunu almana bile gerek kalmaz ,gebelik testini hangi gün yapacaksınBenim öyle oldu canım. Bende klomen kullandım geçen hafta kontrol vardı hiç yumurtlamamisin. Sol yumurtalık tespih givg ileri derece pco sağ yumurtalık bomboş bu ay umut yok dedi doktir. Pazar gün akşam kasiklarim belim çok kotu agridi adet sancisi gibi bacaklarıma indi resmen kivrandim camasirimda beyaz kren gibi akıntı vardı. Ertesi gün gittik doktoragittim doktora ultrasonda sıvı gördü çatlamış olabilir dedi. Bugün progesteron tahlili veridm sonuç Perşembe çıkacak eee zaten o güne hamile olup olmadığım belli olacak
Carsamba yaparım heralde bakalım. Hayırlısı insallah. Haftaya zaten adet günüm oluyorinşallah sonucunu almana bile gerek kalmaz ,gebelik testini hangi gün yapacaksın
Evet klomen ve catlatma iğnesi nin 2. Ayında hamile kaldım ikizlere. Çocugum olmadı diye gittim önce glifor verdier. soğan suyu da içtim kendiliğinden kaldım ama 6. Haftada düştü. Yine aynı yöntemi denedim ama hamile kalamadim doktor klomene basladiHımm anladım canim benim kilom yok doktor hiçbi zaman almamalısın dedi bana da adetlerim düzensizlesirmis alırsam eğer, sen de vermeyi dene canim pkolu olan bi tanıdığım hic adet görmezken kilo verip kendiliğinden hamile kaldı ikizlerine hamile kaldığında ilaç tedavisi mi oldun neye göre karar vermişti peki tedavi olmana
Hımm insülin direnci icin herhalde hayırlısı olsun canim inş tekrardan sağlıklı bi sekilde hamile kalırsın ve kucağına alırsın bebişini bu kez :)Evet klomen ve catlatma iğnesi nin 2. Ayında hamile kaldım ikizlere. Çocugum olmadı diye gittim önce glifor verdier. soğan suyu da içtim kendiliğinden kaldım ama 6. Haftada düştü. Yine aynı yöntemi denedim ama hamile kalamadim doktor klomene basladi
. Gebelik yoksa canım bnce adet söktür de gelecek ay için çalışmalara başlaKizlar kendi kendime nazar degdirdim sanirim reglim duzenli diye diye.28-30 günde gelirdi 36.gun oldu yaa
Canim insan kendini dinleyince oyle oluyor YaKizlar kendi kendime nazar degdirdim sanirim reglim duzenli diye diye.28-30 günde gelirdi 36.gun oldu yaa
6 gun kaldı erken gebelik testi yapsam miiii :)
Gerci mantiken önceki gebeligimde 2 gun kala yaptigimda anca silik cizgi cikmisti. 6 gun once negatif gosterirdi muhtemelen. Testi aldim ama yapmam ins :))Bence bekle canim o erken gebelik testine güvenmiyorum ven varsa bile yok çıkar üzülürsün ben 5 gün önceden yapmıştım cikmamisti çünkü
Gerci mantiken önceki gebeligimde 2 gun kala yaptigimda anca silik cizgi cikmisti. 6 gun once negatif gosterirdi muhtemelen. Testi aldim ama yapmam ins :))
Benimde 7 gün var. Gerçi adetlerim düzenli degil ama bakalım. Çarşamba yapacağım o güne kadar dayanacagim 3 gün önce yaptım bişi cikmadi tabi 10 gün önce cikar mı hic6 gun kaldı erken gebelik testi yapsam miiii :)