- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
Onumuzdeki ay batlarimiz ayni olmucak canm cnku ben henüz regl olmadım olsamda yumurtlamayi beklesemCnm önümüzdeki ay bizim ayımız olur inşAllah :) değerlerin çok güzel maşAllah özellikle tsh.. benim tsh yüksek çıkıyor 3.70 çıkmıştı tiroid ilacı kullanıyorum bi daha da baktırmadım ama 2nin altı olması isteniyormuş sağlıklı gebelik için :)
Olsun cnm geç olsun güç olmasın adetin gelsin hemen inşAllah.. bitki çayları iç bol bol özellikle rezene, melisa, adaçayı iyi geliyor. BAT mayıs adlı konu başlığında tekrar buluşalım ama bu sefer hamiş olarak inşAllah :)) siz ne zamandır deniyordunuzOnumuzdeki ay batlarimiz ayni olmucak canm cnku ben henüz regl olmadım olsamda yumurtlamayi beklesem
Merhaba cnm hoşgeldinBende katilabilirmiyim kızlar
4.ayimizdi tutmadi sizin?Olsun cnm geç olsun güç olmasın adetin gelsin hemen inşAllah.. bitki çayları iç bol bol özellikle rezene, melisa, adaçayı iyi geliyor. BAT mayıs adlı konu başlığında tekrar buluşalım ama bu sefer hamiş olarak inşAllah :)) siz ne zamandır deniyordunuz
Tesekkr ederim canimMerhaba cnm hoşgeldin
Bizim de 3 sayılır.. Daha önceki ayları pek değerlendiremedik ama bu ay hummalı bir çalışma vardı aslında4.ayimizdi tutmadi sizin?
Ay bi de Kocaeli’denmişsin.. benim memleket güzel memleket4.ayimizdi tutmadi sizin?
Sendemi kocaelindesin.canim yasim 26Ay bi de Kocaeli’denmişsin.. benim memleket güzel memleket
Evet basindayiz ama insan biran once olsun istiyor.Bizim de 3 sayılır.. Daha önceki ayları pek değerlendiremedik ama bu ay hummalı bir çalışma vardı aslındalakin tutmadı o ayrı.. vardır elbet bir zamanı diyerek çalışmalara devam edelim.. daha başındayız bence :)) yaşın kaç peki?
Yaşıtmışız :) Yok cnm ben iş ve eş sebebi ile Ankara’dayım ama aslen oralıyım.. eş dost bütün akrabalarım orda.. ortaokul ve liseyi orda okudum sık sık da gelirim.. Hangi ilçedesin?Sendemi kocaelindesin.canim yasim 26
Benim öyle oldu canım. Bende klomen kullandım geçen hafta kontrol vardı hiç yumurtlamamisin. Sol yumurtalık tespih givg ileri derece pco sağ yumurtalık bomboş bu ay umut yok dedi doktir. Pazar gün akşam kasiklarim belim çok kotu agridi adet sancisi gibi bacaklarıma indi resmen kivrandim camasirimda beyaz kren gibi akıntı vardı. Ertesi gün gittik doktoragittim doktora ultrasonda sıvı gördü çatlamış olabilir dedi. Bugün progesteron tahlili veridm sonuç Perşembe çıkacak eee zaten o güne hamile olup olmadığım belli olacakmerhabalar
aranıza yeni katıldım benimde bat 25 nisan bu ay ilk kez puregon iğne kullandım 4 kez en düşük dozda yumurta gelişince bıraktık çatlatma iğnesi oldu.yalnız benim çatlatma iğnesinden bir hafta sonra ve devamında 1buçuk gün arayla 3 kez inanılmaz kasık ağrım oldu ama öyle böyle değil yaklaşık 1 -1 buçuk saat süren kıvrılıp acısından ağlayacak duruma geldiğim bir kasık ağrısı, doktoruma sorduğumda çatlatma iğnesi yapıldığında gelişimini tamamlanmamış yumurtalarım olduğunu onların çatlamış olabileceğini söyledi.bilemiyorum tedaviden dolayımı bu kadar ağrılı bi çatlama oldu var mı fikriniz.şuan şhala yürürken bile her hareketimde acıyor karnım , heyecanla bekliyoruz sonuç pozitif olsun yeterki...
Gebzedeyim canim ne kusuru onemli degil :)Yaşıtmışız :) Yok cnm ben iş ve eş sebebi ile Ankara’dayım ama aslen oralıyım.. eş dost bütün akrabalarım orda.. ortaokul ve liseyi orda okudum sık sık da gelirim.. Hangi ilçedesin?Çok soru sordum kusura bakma
Canim naptin gittin mi sonucun niye o kadar geç çıkacak ayni gün çıkıyor aslında ??? Bende adetin 2. Gunu gittim değerlerim iyi çıktı şükür doktor progesteron testi yaptırdığımı duyunca çok kızdı kendinle uğraşmayı bıraktığın zaman olacak dedi ve beni psikoloğa yönlendirdiBenim öyle oldu canım. Bende klomen kullandım geçen hafta kontrol vardı hiç yumurtlamamisin. Sol yumurtalık tespih givg ileri derece pco sağ yumurtalık bomboş bu ay umut yok dedi doktir. Pazar gün akşam kasiklarim belim çok kotu agridi adet sancisi gibi bacaklarıma indi resmen kivrandim camasirimda beyaz kren gibi akıntı vardı. Ertesi gün gittik doktoragittim doktora ultrasonda sıvı gördü çatlamış olabilir dedi. Bugün progesteron tahlili veridm sonuç Perşembe çıkacak eee zaten o güne hamile olup olmadığım belli olacak
Valla bilmiyorum ilcedeyim sadece tahlil için merkeze doktoruma gitmeyeyim dedim ama burnumdan geldi birde taa Perşembe çıkacakmış yuhh deli ettiler beni. Stres yapmamak elde değil biliyorum ne desem boş ama çok fazla üstüne düşme canım. Bende sen gibiydim 2 yıldır bebek bebek diye kivrandim hamile kaldım kaybettim. Geç olsun güç olmasın sabret. Eğer calismiyorsan uğraş hobi bul. Ben ilk bebegimi kaybettim kursa gittim iğne oyası öğrendim. İkizlerimi kaybettim dikiş nakış makina öğrendim bebek battaniyesi yaptım bir ton:) onlar beni çok rahatlattı. Evde durmadan iş çıkartıyorum sürekli bir yerleri silip süpürüyorum. Şimdi belki hamile olabilirim yoksa bütün koltuk ve kanepeleri silcem ama bekliyorum dikkat edeyimCanim naptin gittin mi sonucun niye o kadar geç çıkacak ayni gün çıkıyor aslında ??? Bende adetin 2. Gunu gittim değerlerim iyi çıktı şükür doktor progesteron testi yaptırdığımı duyunca çok kızdı kendinle uğraşmayı bıraktığın zaman olacak dedi ve beni psikoloğa yönlendirdi2. Ayında doktora gelinmez dedi bana oyle iste canim ben de tüplerim acık mi diye rahim filmi isteyecektim onu bile söyleyemedim
Anladım canim Allah en kısa sürede tekrar nasip Etsin sana tekrar bizlere deValla bilmiyorum ilcedeyim sadece tahlil için merkeze doktoruma gitmeyeyim dedim ama burnumdan geldi birde taa Perşembe çıkacakmış yuhh deli ettiler beni. Stres yapmamak elde değil biliyorum ne desem boş ama çok fazla üstüne düşme canım. Bende sen gibiydim 2 yıldır bebek bebek diye kivrandim hamile kaldım kaybettim. Geç olsun güç olmasın sabret. Eğer calismiyorsan uğraş hobi bul. Ben ilk bebegimi kaybettim kursa gittim iğne oyası öğrendim. İkizlerimi kaybettim dikiş nakış makina öğrendim bebek battaniyesi yaptım bir ton:) onlar beni çok rahatlattı. Evde durmadan iş çıkartıyorum sürekli bir yerleri silip süpürüyorum. Şimdi belki hamile olabilirim yoksa bütün koltuk ve kanepeleri silcem ama bekliyorum dikkat edeyim
Çalışıyorum canim evde deilim evde olsam iyice kafayı yerdim herhalde çok iyi yapmışsın kendi kendine uğraş bulmak çok iyi ben pek yoğun çalışmıyorum ondan oluyor sanırım düşünecek çok vaktim oluyor sanırım o yüzden ki bende ztn anksiyete bozukluğu olduğunu düşünüyorumValla bilmiyorum ilcedeyim sadece tahlil için merkeze doktoruma gitmeyeyim dedim ama burnumdan geldi birde taa Perşembe çıkacakmış yuhh deli ettiler beni. Stres yapmamak elde değil biliyorum ne desem boş ama çok fazla üstüne düşme canım. Bende sen gibiydim 2 yıldır bebek bebek diye kivrandim hamile kaldım kaybettim. Geç olsun güç olmasın sabret. Eğer calismiyorsan uğraş hobi bul. Ben ilk bebegimi kaybettim kursa gittim iğne oyası öğrendim. İkizlerimi kaybettim dikiş nakış makina öğrendim bebek battaniyesi yaptım bir ton:) onlar beni çok rahatlattı. Evde durmadan iş çıkartıyorum sürekli bir yerleri silip süpürüyorum. Şimdi belki hamile olabilirim yoksa bütün koltuk ve kanepeleri silcem ama bekliyorum dikkat edeyim
Evet pco var aslında hafifti ama ilerlemiş bu ay hamile kalamazsam ya klomenin dozunu artırıriz yada iğneye geçeriz. Göğsümde ince bir sızı var kasiklarim ağrıyor ve su gibi akintim var çamaşırım hiç kurumuyor. Bende acaba diyorum. Bakalım 7 gün kaldı ama ben dayanamam çarşamba sabah test yaparım. Diziye başla ben -kardes payini- bitirdim şimdi Leyla ile Mecnun a başlayacağim. Komedi filmlerini tercih ediyorum stresimi iyice alsın gülerken desarj oluyorumAnladım canim Allah en kısa sürede tekrar nasip Etsin sana tekrar bizlere dekeşke çabucak çıksaymış sende rahatlardın beklemek çok sıkıcı sen daha önce yaptırdın mi canim progesteron testi ? Pko var herhalde dimi sende de
O zaman psikolog ile yürüt süreci. Destek al canım en azından dene kaybedecegin bişi yok sonuçtaÇalışıyorum canim evde deilim evde olsam iyice kafayı yerdim herhalde çok iyi yapmışsın kendi kendine uğraş bulmak çok iyi ben pek yoğun çalışmıyorum ondan oluyor sanırım düşünecek çok vaktim oluyor sanırım o yüzden ki bende ztn anksiyete bozukluğu olduğunu düşünüyorum
Canim inş gerek kalmaz hamilesindirEvet pco var aslında hafifti ama ilerlemiş bu ay hamile kalamazsam ya klomenin dozunu artırıriz yada iğneye geçeriz. Göğsümde ince bir sızı var kasiklarim ağrıyor ve su gibi akintim var çamaşırım hiç kurumuyor. Bende acaba diyorum. Bakalım 7 gün kaldı ama ben dayanamam çarşamba sabah test yaparım. Diziye başla ben -kardes payini- bitirdim şimdi Leyla ile Mecnun a başlayacağim. Komedi filmlerini tercih ediyorum stresimi iyice alsın gülerken desarj oluyorum