Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/
Sibel Orçan hanım var canım. Fiyatlarda daha makul özel olmasına rağmen.

Normal canım tsh özellikle hamileliğe çok müzait hamilelikte 2 altında olması isteniyor
Ayy gercekten mi insallah ben ve isteyen herkes tez zamanda hamile kaliriz.baska ne testler yapmamiz gerekiyor kontrol amacli pek bilmiyorum eşim ve ben hangi testleri yapmamiz gerekiyor

Sibel Orçan hanım var canım. Fiyatlarda daha makul özel olmasına rağmen.
Kuzum aslına bakarsan ben ilkinde oraya gitmiştim,(3 4 defa gitmişimdir özellikle sonlara yakın) işte herhangi olağandışı durumda tam teşekküllü hastaneye sevk edilirsin demişti, onun için, devlet hastaneleri tercihim, en azından devlet hastanalerinde dr ismi verirlerse o bile yeter en azından mhrsden randevumu alır giderim..

Kuzum aslına bakarsan ben ilkinde oraya gitmiştim,(3 4 defa gitmişimdir özellikle sonlara yakın) işte herhangi olağandışı durumda tam teşekküllü hastaneye sevk edilirsin demişti, onun için, devlet hastaneleri tercihim, en azından devlet hastanalerinde dr ismi verirlerse o bile yeter en azından mhrsden randevumu alır giderim..
Onada çok baktımda hatta üç dr gezdim hiç içime sinmedi :KK43: ama doğru söylemişler özeller devlet hastaneleri kadar teşekküllü olamıyorlar haliyle. İnşallah öyle bir durumda kalmayız.

Ayy gercekten mi insallah ben ve isteyen herkes tez zamanda hamile kaliriz.baska ne testler yapmamiz gerekiyor kontrol amacli pek bilmiyorum eşim ve ben hangi testleri yapmamiz gerekiyor
Adet olunca 2-3 . Günleri gidip hormon testi yaptırabilirsin canım zaten klasiktir baktıkları şey. Alttanda muayene iste rahmine baksınlar. Amin canım isteyen herkese nasip olur inşallah

Ben de bugün doktora gittim testlerimi göstermek icin doktor kızdı bana beni psikoloğa Yönlendirdi :KK43: anksiyete bozukluğu var sanirim bende :KK43: ama elimde olmuyor kızlar duydugum her kötü şeyi bende de mi var diye düşünüyorum elimde deil :KK43:

merhabalar
aranıza yeni katıldım benimde bat 25 nisan bu ay ilk kez puregon iğne kullandım 4 kez en düşük dozda yumurta gelişince bıraktık çatlatma iğnesi oldu.yalnız benim çatlatma iğnesinden bir hafta sonra ve devamında 1buçuk gün arayla 3 kez inanılmaz kasık ağrım oldu ama öyle böyle değil yaklaşık 1 -1 buçuk saat süren kıvrılıp acısından ağlayacak duruma geldiğim bir kasık ağrısı, doktoruma sorduğumda çatlatma iğnesi yapıldığında gelişimini tamamlanmamış yumurtalarım olduğunu onların çatlamış olabileceğini söyledi.bilemiyorum tedaviden dolayımı bu kadar ağrılı bi çatlama oldu var mı fikriniz.şuan şhala yürürken bile her hareketimde acıyor karnım , heyecanla bekliyoruz sonuç pozitif olsun yeterki...

Farkındayim canim ama elimde olmuyor ki :KK43: progesteron icin de yumurtlama da var bi sorun yok dedi Ama bilmiyorum nasıl kafamı rahatlaticam bu stresle zor dedi bide :KK43:
Stres herşeyin düşmanı bunun kötü bişey olduğunun farkındasın sürekli kendine’ stres yok’ diye tekrarlayarak başlayabilirsin

Kizlar diger degerler nasil
Cnm önümüzdeki ay bizim ayımız olur inşAllah :) değerlerin çok güzel maşAllah özellikle tsh.. benim tsh yüksek çıkıyor 3.70 çıkmıştı tiroid ilacı kullanıyorum bi daha da baktırmadım ama 2nin altı olması isteniyormuş sağlıklı gebelik için :)

Cnm önümüzdeki ay bizim ayımız olur inşAllah :) değerlerin çok güzel maşAllah özellikle tsh.. benim tsh yüksek çıkıyor 3.70 çıkmıştı tiroid ilacı kullanıyorum bi daha da baktırmadım ama 2nin altı olması isteniyormuş sağlıklı gebelik için :)
İnsallah canim onumuzdeki ay insallah hamile kaliriz

X