Amin canım hepimizin. Valla benimkinide doktor söyledi neye göre bilmiyorum:)) hala anlamadım bu hesaplarıSat a göre 4+1 deyim canım adet günü eğer varsa 4 haftalık oluyor bu durumda neyse karıştırmayım hesapları, Allah tamamına erdirsin sağlıkla :*
İyi bence çünkü birbirine yakın olması önemli diye biliyorum benimkinin arasında 3-4 birim oluyodu o yüzden pko dendi zatenKızlar fsh 5,02 lh 4,07 sizce nasıl
ben bide şeye kılım, benim hesabıma göre derler ya hani, birlikte olduğu günü baz alır, ama tıp dünyası diyor ki son adet tarihini baz alarak hafta hesabı yapıyorlar benim bilgim bu yönde..:)Amin canım hepimizin. Valla benimkinide doktor söyledi neye göre bilmiyorum:)) hala anlamadım bu hesapları
Sat 5 marttı 11 nisanda gittiğimizde 4 buçuk dedi belki hesabına yardımcı olur :)Sat a göre 4+1 deyim canım adet günü eğer varsa 4 haftalık oluyor bu durumda neyse karıştırmayım hesapları, Allah tamamına erdirsin sağlıkla :*
Canim benim hormonlar da deil de yumurtalıklarımda görünüm var bu da tembellik yapabiliyormus belki öyledirİyi bence çünkü birbirine yakın olması önemli diye biliyorum benimkinin arasında 3-4 birim oluyodu o yüzden pko dendi zaten
Olabilir canımCanim benim hormonlar da deil de yumurtalıklarımda görünüm var bu da tembellik yapabiliyormus belki öyledir
peki şimdi sen 6+3 müsünSat 5 marttı 11 nisanda gittiğimizde 4 buçuk dedi belki hesabına yardımcı olur :)
5+4 oluyorum şimdi baktım doktor adet bitiminden hesaplamış belkide kese büyüklüğüne göre hesaplamışta olabilir keseye baktıktan sonra söyledi cünküpeki şimdi sen 6+3 müsün
Aminn canımmm herkese nasip olsun sağlıkla bir an önce inşallahKızlar NİSAN AYI İtibriyle 11 tanegüzel hamişimizzzz warrrrr...ÇOK ŞÜKÜR.
Bir MAŞALLAHINIZIALIRIZ Artık...
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh
anladım canım, kalp sesinide duyarsınız inşallah:*5+4 oluyorum şimdi baktım doktor adet bitiminden hesaplamış belkide kese büyüklüğüne göre hesaplamışta olabilir keseye baktıktan sonra söyledi cünkü
İnşallah canım sendeanladım canım, kalp sesinide duyarsınız inşallah:*
inşallah da önce kesee :)İnşallah canım sende
Cancağzım kalp atışı için ne zaman gitcen. Bennbugün tam 6+0 oldum haftaya perşembe gitcem. Merak içindeyim bu akşamda acilde kadın doğumamo gitsem kese büyümüşmüdür acaba diye deli deli düşünme modundayımİnşallah canım sende
Cancağzım kalp atışı için ne zaman gitcen. Bennbugün tam 6+0 oldum haftaya perşembe gitcem. Merak içindeyim bu akşamda acilde kadın doğumamo gitsem kese büyümüşmüdür acaba diye deli deli düşünme modundayım
Hepinize mi desem hepimize mi neyse komple MAŞALLAHHHH DİYORUMM
Bende haftaya cuma gideceğim 6+5 oluyor duyarız dedi doktor :)) ben eve ultrason almayı düşünüyorumCancağzım kalp atışı için ne zaman gitcen. Bennbugün tam 6+0 oldum haftaya perşembe gitcem. Merak içindeyim bu akşamda acilde kadın doğumamo gitsem kese büyümüşmüdür acaba diye deli deli düşünme modundayım
İnşallah canım sağol umarım hamileyim diyebilirimm:)seni hamişler anasayfasına ekledim bile kuzummmm hepinize de bence
Ayy napıım çıldıranzi moddayımAllah iyiliğini wersin kız resmen sesli güldümmmm