Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm kese ve kalp atışı ne zaman duyuluyor haftaya mı alsam randevu sonraki hafta mı ? 21 martta adet olmuştum 30. Gün bat da ztn deger 28. Gün de 383 cıktı
Canım ben değerim 4000lerdeyken keseyi çok rahat gördük direk o değerde gitmiştm belki erken gitseydim yine görürdüm. Şimdi haftaya kalp atışşı için gidicez. 7 haftadan önce kalp atışı duyulmuyor.son adet tarihini gir kaç haftalıksın ona göre git doktora ya da kan değerini hesapla iki günde bir ona göre git en kesini o

Ku
Kızlar merhaba ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim bi sonraki reglim 1 hafta gecikti gebelik yoktu müdahale ile regl oldum bu ay yine 2 gün gecikti ama Henüz bi belirti yok daha önce böyle kimyasal gebelik yaşayıp adet gecikmesi yaşayan var mı ? Test yapıp tek çizgi görmek çok üzücü olduğundan test yapmaya da cesaretim yok[/QUOTE. Gecen yıl mart ayında ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kimyasal oldu. 14.gun 7 gibi bir değer çıktı. İkinci ay yani Nisan ayında ikizlere hamile kaldim

kızlarr test yaptım sabah galiba gebeyim.. henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum.. testi tekrarlıycam umarım sizler de görürsünüz çift çizgiyi en kısa zamanda hayırlısıyla..:KK66:

hayırlısı olsun canım kan değerlerinde güzel çıkar inşallah bat ne zamandı?

hayırlısı olsun canım kan değerlerinde güzel çıkar inşallah bat ne zamandı?
hemen sevinmeyim yani öyle mi? tamam bir kızım var da acemiye dönüyorsun ilk gibi oluyor işte, bat 18 nisandı çıktığına göre değer de iyidir heralde diye düşünüyorum canım

Maşallah ne güzel sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah. Kimyasal gebelik sonrası hep bi sonraki ay hamile kalınıyor bilgisi almıştım ama benimkinde sebepsiz gecikme olunca moralim bozuldu şimdi de test yapamadım
bende yapmayacaktım çok ısrar ettiler yap nasıl duruyorsun diye, akşam aldım gittim eve busabah da yaptım yok görmem bu defa da tekk diyerekten elime bir aldım, çift çizgi, Allahım çok aratmadan nasip etsin isteyene:KK66:

• Beğen
Reactions: 114
bende yapmayacaktım çok ısrar ettiler yap nasıl duruyorsun diye, akşam aldım gittim eve busabah da yaptım yok görmem bu defa da tekk diyerekten elime bir aldım, çift çizgi, Allahım çok aratmadan nasip etsin isteyene:KK66:
. Yaa sizin adınıza çok sevindim hatta okurken gözlerim doldu sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah

kızlarr test yaptım sabah galiba gebeyim.. henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum.. testi tekrarlıycam umarım sizler de görürsünüz çift çizgiyi en kısa zamanda hayırlısıyla..:KK66:
Hayırlı olcun canımmm bi 10 gün sonra falan küçük bir kese görünür sanırım hadi hayırlısı :) ❤️❤️❤️ Nisan pek bereketli

Bir yerde okumuştum bahar ayında tıpkı doğanın yeniden doğması uyanması filizlenmesi gibi insan vücudu da bahar ayında hamilelik oranı artarmis. Bizde filizlenirmisiz vücudumuzda toprak gibi ekime dikime hazır oluyormuş tabiri caizse

Hayırlı olcun canımmm bi 10 gün sonra falan küçük bir kese görünür sanırım hadi hayırlısı :) ❤️❤️❤️ Nisan pek bereketli
sağol canım senin kaç haftalık şimdi.. 10 gün sonra mı kese görünür valla unuttum artık ilk gibi oluyor demek ki her defasında..

• Beğen
Reactions: 114
sağol canım senin kaç haftalık şimdi.. 10 gün sonra mı kese görünür valla unuttum artık ilk gibi oluyor demek ki her defasında..
4.5 haftalıktı keseyi gördük küçücük 8.6 mm di. Yani adet geçince yaklaşık 10 gün sonra. Önümüzdeki haftada kalp atışları için gideceğiz 6. Haftanın sonu oluyor yani. Şuan 5. Haftayı bitiriyorum işte :)

4.5 haftalıktı keseyi gördük küçücük 8.6 mm di. Yani adet geçince yaklaşık 10 gün sonra. Önümüzdeki haftada kalp atışları için gideceğiz 6. Haftanın sonu oluyor yani. Şuan 5. Haftayı bitiriyorum işte :)
Sat a göre 4+1 deyim canım adet günü eğer varsa 4 haftalık oluyor bu durumda neyse karıştırmayım hesapları, Allah tamamına erdirsin sağlıkla :*

X