Canım hiç korkma bende çok korkarak gittim narkozlu oldum ama hemen oluyor hiç ağrın olmuyor çok rahat sadece çok hafif kanamam olmuştu uyandığımdaBende de istedi ama korktum cektirmedim nasil birsey acaba
Benim de sat 21 marttı cnm bat günü 17 nisanda öğrendim 6. Hafta gitcem doktora aynı gbyiz hemen hemen hayırlı olsun cnmSat a göre 4+1 deyim canım adet günü eğer varsa 4 haftalık oluyor bu durumda neyse karıştırmayım hesapları, Allah tamamına erdirsin sağlıkla :*
kızlarr test yaptım sabah galiba gebeyim.. henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum.. testi tekrarlıycam umarım sizler de görürsünüz çift çizgiyi en kısa zamanda hayırlısıyla..
Hayırlı olcun canımmm bi 10 gün sonra falan küçük bir kese görünür sanırım hadi hayırlısı :)Nisan pek bereketli
Kızlar NİSAN AYI İtibriyle 11 tanegüzel hamişimizzzz warrrrr...ÇOK ŞÜKÜR.
Bir MAŞALLAHINIZIALIRIZ Artık...
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh
Benim de sat 21 marttı cnm bat günü 17 nisanda öğrendim 6. Hafta gitcem doktora aynı gbyiz hemen hemen hayırlı olsun cnm
ayyy hayirli olsun cok sevindim gozunuz aydin Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insAllah
Hayırlı olsun canim :)) dua et mübarek gün bizlereinşallah da önce kesee :)
Hayırlı olsun canim :)) dua et mübarek gün bizlere
Ay inş canim ya mübarek gün de iyi düşünelim iyi olsunsağol canım teşekkürler, aminn rabbim daha fazla aratmadan hayırlı haberleri almayı nasip etsin..
Eğer özel hastaneye gitme durumunuz varsa size doktor önerisinde bulunabilirim.. muayenesi biraz pahalı ama biz memnun kaldıkkızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/
özel de olur dedi ama gerek var mı bilemedim, peki isim falan yasak mı burdan söyleyebilecek misin?Eğer özel hastaneye gitme durumunuz varsa size doktor önerisinde bulunabilirim.. muayenesi biraz pahalı ama biz memnun kaldık
benim 21 nisan listeye ekletmemişim kendimi
gelen giden yok daha ve işin garibi ağrılarım gitti normalde bugün benim ağrım olması gerekiyordu hayırlısı bakalım
Prof. Dr. Aygül Demirol hocanın ismi.. Asıl ağırlık verdiği konu tüp bebek, infertilite ancak doğumları da takip edip doğuma da giriyor. İnternetten aratırsanız hastanenin adını bulabilirsiniz :)) Yasaktır belki o yüzden söylemedim.bide sezaryen olacak ilkinde 1.5 günnn sancı çektim, yine ameliyatla aldılar açılma olmadııı..