Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat a göre 4+1 deyim canım adet günü eğer varsa 4 haftalık oluyor bu durumda neyse karıştırmayım hesapları, Allah tamamına erdirsin sağlıkla :*
Benim de sat 21 marttı cnm bat günü 17 nisanda öğrendim 6. Hafta gitcem doktora aynı gbyiz hemen hemen hayırlı olsun cnm

kızlarr test yaptım sabah galiba gebeyim.. henüz doktora gitmeyi düşünmüyorum.. testi tekrarlıycam umarım sizler de görürsünüz çift çizgiyi en kısa zamanda hayırlısıyla..:KK66:

ayyy hayirli olsun cok sevindim gozunuz aydin Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insAllah

kızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/

kızlar haftaya gideğim ya dr ye hangi hastaneye gitsem bilemedim, ankara da olan varsa bilgilendirirse sevinirim.. büyük doğuma çok kalabalık diyorlar, suriyeliler maşallah fabrika gibi doğurduklarından, keza etlik de öyle.. napsam bilemedim:/
Eğer özel hastaneye gitme durumunuz varsa size doktor önerisinde bulunabilirim.. muayenesi biraz pahalı ama biz memnun kaldık

bide sezaryen olacak ilkinde 1.5 günnn sancı çektim, yine ameliyatla aldılar açılma olmadııı..

41)@Repse 19 NİSAN:anneadayı:
42)@sahra41 19 NİSAN:anneadayı:
43)@samitok 20 NİSAN:anneadayı:
44)@Dilek 2016 20 NİSAN:anneadayı:
45)@ruhum_mavi 20 NİSAN:anneadayı:
@cellinay 20 NİSAN:anneadayı:
@ feray06 21 NİSAN:anneadayı:
46)@zanylıfe 23 NİSAN:anneadayı:
@Liya90 23 NİSAN:anneadayı:

kızlar nasılsınız belirtiler war mı?:emir_bebek::anneadayı::KK200::duduk::KK200:

benim 21 nisan listeye ekletmemişim kendimi :olamaz:

gelen giden yok daha ve işin garibi ağrılarım gitti normalde bugün benim ağrım olması gerekiyordu hayırlısı bakalım o_O

benim bat ta 26 nisan di ama yumurta catlamasina göre 22 23 nisan gibi..
kendimi dinlemek istemiyorum gezideyim hatta ama su var kizlar gogus uclarim sızlıyor sertlik falan yok..

bide sezaryen olacak ilkinde 1.5 günnn sancı çektim, yine ameliyatla aldılar açılma olmadııı..
Prof. Dr. Aygül Demirol hocanın ismi.. Asıl ağırlık verdiği konu tüp bebek, infertilite ancak doğumları da takip edip doğuma da giriyor. İnternetten aratırsanız hastanenin adını bulabilirsiniz :)) Yasaktır belki o yüzden söylemedim.

X