Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ağrıyor canım sanki adet ağrısı gibi komple ben denedim özellikle yürüdüğümde yorulduğumda biraz hareketli olduğumda ama dinlendiğimde geçiyor doktor normal dedi ağrırmış

yaa benimde aynı o şekilde oluyor yorulduğumda yürüdüğümde ağrı batma oluyor ama bata 5 gün var. dün baya yürüdüm ağrı hissetirdi kendini bu ne demek şimdi

geçti dün olmam lazımdı ama karnım ağğrıyor göğüslerim berbat ama cuma akşamı erken gebelik testi yaptım bariz tek çizgi olsa çıkardı dimi

geçti dün olmam lazımdı ama karnım ağğrıyor göğüslerim berbat ama cuma akşamı erken gebelik testi yaptım bariz tek çizgi olsa çıkardı dimi

Canim erken gebelik testlerine güvenme Hiç alakasi yok erken sonuç vermekle adetin geçtiyse git kan testi yaptir en güvenilir olanin o

Canim erken gebelik testlerine güvenme Hiç alakasi yok erken sonuç vermekle adetin geçtiyse git kan testi yaptir en güvenilir olanin o
canım nedense hi ç umudum yook gidip umutlanmak istemiyorum adet ağrım var ztn şu an 2 aydır resmen psikoloik olarak gecikme yaşıyorum 6 aydır 28 günde olan adetimi bile şaşırttım ya stresten :)

merhaba kızlar,
konuyu uzun zamandır takip ediyorum, yazmakta istedim ancak yazınca kendimi daha çok kaptıracağımı düşündüğüm için vazgeçtim. ama şu an biraz tedirginim ve bilgisi olan varsa bir şeyler sormak istiyorum.
batım 13 nisandı. regl olmadım. ama bir gün öncesi ve bat günü kahverengi lekelenmeler oldu. bat günü akşam evde idrar testi yaptık, çoookk silik bir çizgi belirdi. sonrasında kan vermeye gittim. bhcg 10,44 çıktı. sanırım çok düşük bir değer acildeki doktor birkaç gün sonra yine kan verin dedi. biz de pazartesiyi beklemeye karar verdik. ama haftasonu da kahverengi lekelenmeler oldu ve aşırı halsizlik vardı, sürekli uyudum, hamilelikten ziyade hasta gibiydim. sizce düşük mü oluyor böyle olduğunda. biraz önce de doktora gittim. çok arada bir değer dedi, tahlil istedi, sonucunu bekliyorum.
bhcg 10 civarı çıkıp da sonra yükselebilir mi? bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

İki günde iki katına çıkması beklenir. Kahverengi lekelenme düşük, kimyasal ya da dış gebeliği akla getirebilir eğer değerin sağlıklı yükselmezse. Kan testi sonucunda bir fikir edinirsin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Sevgiler..

çok teşekkür ederim, inşallah öyledir. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

canım nedense hi ç umudum yook gidip umutlanmak istemiyorum adet ağrım var ztn şu an 2 aydır resmen psikoloik olarak gecikme yaşıyorum 6 aydır 28 günde olan adetimi bile şaşırttım ya stresten :)

Adet sancisi gebelikli karistiriliyo canim bende aynısını düşündüm

Adet sancisi gebelikli karistiriliyo canim bende aynısını düşündüm
Keşke dediğin gibi olsa hiç hissetmiyorum Bebek falan cumartesi günü sağ tarafıma bi ağrı girdi bıçak saplandı gibi ama sonra geçti ben stres yapıyorum canim sürekli aklimda adet oldum mu sorusu var o yüzden pek gebeliğe ihtimal vermiyorum bide bende pko hashimoto var sanki tedavisiz olmaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…