- 27 Mart 2018
- 143
- 139
merhaba kızlar,
konuyu uzun zamandır takip ediyorum, yazmakta istedim ancak yazınca kendimi daha çok kaptıracağımı düşündüğüm için vazgeçtim. ama şu an biraz tedirginim ve bilgisi olan varsa bir şeyler sormak istiyorum.
batım 13 nisandı. regl olmadım. ama bir gün öncesi ve bat günü kahverengi lekelenmeler oldu. bat günü akşam evde idrar testi yaptık, çoookk silik bir çizgi belirdi. sonrasında kan vermeye gittim. bhcg 10,44 çıktı. sanırım çok düşük bir değer acildeki doktor birkaç gün sonra yine kan verin dedi. biz de pazartesiyi beklemeye karar verdik. ama haftasonu da kahverengi lekelenmeler oldu ve aşırı halsizlik vardı, sürekli uyudum, hamilelikten ziyade hasta gibiydim. sizce düşük mü oluyor böyle olduğunda. biraz önce de doktora gittim. çok arada bir değer dedi, tahlil istedi, sonucunu bekliyorum.
bhcg 10 civarı çıkıp da sonra yükselebilir mi? bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım 5 ten sonrası gebelik oluyor ama takip etmek lazım iki günde iki katına çıkması gerekiyor sen bol bol dinlen kalkma inşallah kimyasal değildir. Sonuçlarını bildir bizede Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua edeceğim