Böyle duyunca hevesleniyorum inşallah Kursağımda kalmazBen de yapmıştım negatif çıkmıştı. Dün bat günüydü 46 küsur çıktı kanda. Umudu kesmemek lazım
bende evde test yapmıştım çıkmamıştı ama aynı gün kanda çıkmıştı canım birde kan testi yap inşallah vardırKızlar bat a 4 gün kala 5 ₺ lik testlerden yaptım dün akşam. Negatif çıktı. Eğer hamilelik olsaydı silik de olsa çıkardı sanıyorum kiçünkü göğüs hassasiyetim var belim ve sırtım ağrıyor kesin adet geliyor.
Baktırmak istiyorum onda geç döllenme bile olsa çıkar değil mi kandabende evde test yapmıştım çıkmamıştı ama aynı gün kanda çıkmıştı canım birde kan testi yap inşallah vardır
günaydın kızlar mutlu haftalarrrrr
35)@Merrrvee 14 NİSAN
36)@srplmtmtk 14 NİSAN
@kurabik 14 NİSAN
embytn 14 NİSAN
37)@different human 15 NİSAN
@hatibulut 15 NİSAN
@rmys4203 16 NİSAN
@izm3506 16 NİSANdurumlar nedir kızlarrrr hayırlı haberler var mı?
Kızlar bir soru soracagımmmm çok merak ediyorum. Spremler kaç saat canlı kalıyor. Ben genelde 48 saatte bir olmuş yani gün aşırı ilişki oldu ama bir kez son ilişkiden yaklaşık 56 saat sonra. bir kez de en son ilişkiden 72 saat sonra ilişki olmuş. O günler kaçırma ihtimalim var mı hamileliği inşallah 72 saat durabiliyordur :)
İnşallah vardır da testte çıkmamıştırGünaydın kızlar sizde durumlar nedir
Günaydın kızlar bat dundu az once test yaptim yine tek çizgi
3 gün yani 72 saat hadi inşallah ben o iki günden korkuyorum çünkü 72 saat ilişki olmadığı gün kasık ağrım çok olmuştu sonra geçmişti geç yumurtlama oldu diye korkuyorumCanim genellikle 3 gün ama 3 ile 5 arasi erkeğin kalitesine göre artabilir. Ortalama 3 gün.
Günaydın kızlar bat dundu az once test yaptim yine tek çizgi
3 gün yani 72 saat hadi inşallah ben o iki günden korkuyorum çünkü 72 saat ilişki olmadığı gün kasık ağrım çok olmuştu sonra geçmişti geç yumurtlama oldu diye korkuyorum
Ay inşallah hadi bakalım dua et ne olurYok yok için rahat olsun 3 gün yaşıyor.
Ay inşallah hadi bakalım dua et ne olur
kesinlik le çıkar benim çıktığı da 4 günlük müş canımBaktırmak istiyorum onda geç döllenme bile olsa çıkar değil mi kanda
İnşallah amin sen de inşallah sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin :)Ederim kuzum merak etme. İnsallah saglicakla alirsin kucağına
O zaman ben baktırayım bir iki güne ay çok heyecanlıkesinlik le çıkar benim çıktığı da 4 günlük müş canım
bak canım için rahat olur inşallah vardır bebişO zaman ben baktırayım bir iki güne ay çok heyecanlı