- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
Benimde hep 28 di gecen ay 30.gunde olunca bu ayı da 30 olarak hesapladim.ben yumurtlamadan itibaren agri cekiyorum kisttende korkuyorum kistmi oldu diye.bazende bi ihtimal o agrilar hamilelik olabilir mi.sonra yoktur diyorum her ay gogus hassasiyeti olur bu ay hic agri yok.hamislerde akinti oluyormuş akintim da yok adet sancısı var.yinede bi umut insallah regl olmayız :)canım noormalde 28 gündü dündü geçen ay 29 günde oldum yani bugün olmam lazımdı şu an yok karnım ağrııyor aslında adet olacakmışım gibi
aynen canımmm bende de akıntı yok ggüslerim feci durumda çok acıyor ama ben ztn hep ağrır cuma test yaptım yoktu beklemem hhata ama insan bekliyor işteBenimde hep 28 di gecen ay 30.gunde olunca bu ayı da 30 olarak hesapladim.ben yumurtlamadan itibaren agri cekiyorum kisttende korkuyorum kistmi oldu diye.bazende bi ihtimal o agrilar hamilelik olabilir mi.sonra yoktur diyorum her ay gogus hassasiyeti olur bu ay hic agri yok.hamislerde akinti oluyormuş akintim da yok adet sancısı var.yinede bi umut insallah regl olmayız :)
Ben iğneden 18 gün sonra adet gördüm canım.merhaba kızlar ben bu ay klomen kalmış tım adetin 11. günü kontrol le gittim 17.mm bir yumurtam vardı o gün progestan na başladım adetin 13. günü çatlatma iğnesi oldum ve bugün iğnenin 22. günü birde progestan 15 gün günde iki içtim oda biteli 10 gün oldu ve hala adet olmadım ongün önce yani iğnenin 12. günü falan di galiba kanda baktırdm 1.3 tü bir dahada da test falan yapmadım şimdi bu progestan sonuçta gebelik olmazsa adet getiriyor diye biliyorum ama hala olmadım aranızda böyle birşey yaşayan varmı kızlar şimdiden teşekkürler.
Yarin idrar testi yapacagim sende yap insallah hamileyizdirstresten de oluyor ya
aynen canımmm bende de akıntı yok ggüslerim feci durumda çok acıyor ama ben ztn hep ağrır cuma test yaptım yoktu beklemem hhata ama insan bekliyor işte
allah hayırlı evlatlar versin canım tez zaman da sana ve istiyen herkese bu arada bende hafif poku var adet düzensizliği yapıyor öyle ileri değil çok şükür yani benim kafamı karıştıran progestan biteli 10 gün oldu nden adet olmadım en kısa zamanda doktora gideceğim bakalım ne olacakBen iğneden 18 gün sonra adet gördüm canım.
vala canım benim umudum yok hhassas testte çıkardı olsa hayırlısı olsun hakkımızdaYarin idrar testi yapacagim sende yap insallah hamileyizdir
iki çocuğunuz var 3. yü istiyorsunuz sanırım allah size bağışlasın inş pko var demişssiniz hafif demişsiniz nasıl yani adetiniz düzenli mi ?allah hayırlı evlatlar versin canım tez zaman da sana ve istiyen herkese bu arada bende hafif poku var adet düzensizliği yapıyor öyle ileri değil çok şükür yani benim kafamı karıştıran progestan biteli 10 gün oldu nden adet olmadım en kısa zamanda doktora gideceğim bakalım ne olacak
Anca olacaksin canım dur bakalım ben hamile olduğumu 14.gun öğrenmistim. Normal adet döngün hangi gün o günü bekle bakalimallah hayırlı evlatlar versin canım tez zaman da sana ve istiyen herkese bu arada bende hafif poku var adet düzensizliği yapıyor öyle ileri değil çok şükür yani benim kafamı karıştıran progestan biteli 10 gün oldu nden adet olmadım en kısa zamanda doktora gideceğim bakalım ne olacak
evet canım 2 tane kızım var 3 yüde istiyorum 9 aydır olmuyor 3 klomem bu ay benim adet 2 ayda bir olurum kendimi bildim bileli düzensiz yaniiki çocuğunuz var 3. yü istiyorsunuz sanırım allah size bağışlasın inş pko var demişssiniz hafif demişsiniz nasıl yani adetiniz düzenli mi ?
benim normal bir düngüm yok canım çok geç oluyorum adetAnca olacaksin canım dur bakalım ben hamile olduğumu 14.gun öğrenmistim. Normal adet döngün hangi gün o günü bekle bakalim
iki kızınız nasıl oldu peki ?evet canım 2 tane kızım var 3 yüde istiyorum 9 aydır olmuyor 3 klomem bu ay benim adet 2 ayda bir olurum kendimi bildim bileli düzensiz yani
ilki tedavisiz oldu 2 ci biraz tedaviyle ama hiç uğraştırma di oldu çok şükür allah size de nasip etsiniki kızınız nasıl oldu peki ?
Amiiinnnnnnnrabbim burda hamile olanlara sağlıcak kaçağına versin olmayanların e
ilki tedavisiz oldu 2 ci biraz tedaviyle ama hiç uğraştırma di oldu çok şükür allah size de nasip etsin
Benimde öyledir ama klomen ve catlatma iğnesi pek bekletmedi canım. 12 gün daha erken belki geç döllenme vs olabilir adet için biraz daha beklebenim normal bir düngüm yok canım çok geç oluyorum adet
5 yıllık evliyim bende ilk yıllar hiç istemedim sonra istedim olmadı sonra dr gittim oldu ama kürtaj oldum sonra daha çok istemeye başladım 4 5ay oldu her hafta dr gitmekten yoruldum ve senin gibi düşünüyorum acaba ilk başta istemedğim için mi bu şekilde cezalandırılıyorum
Ben de yapmıştım negatif çıkmıştı. Dün bat günüydü 46 küsur çıktı kanda. Umudu kesmemek lazımKızlar bat a 4 gün kala test yaptım dün akşam. Negatif çıktı. Eğer hamilelik olsaydı silik de olsa çıkardı sanıyorum ki