Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende iki gün arayla kan yaptırdım dğerim 2000 bin üstüne çıkınca doktora gittm ve hemej keseyi gördük. Sen de öyle yaptır

Adetin kac gün geçmişti canim 2.de benim ilk 39.18 çıktı kese hemen görünmez. Kan tahlilini doktora gostereyimmi gidince yoksa yüksek çıkarsa göstermeden geliyimmi nasil olur

Kızlar ya bişi sorcam ama biraz acik olacak. Bugün akşama doğru kasigim belim çok ağrıdi camasirima baktım beyaz krem gibi akıntı gelmiş ama çok değildi azdi. Bu ay klomen kullandım salı kontrolum vardı yumurtam hic oluşmamis. Bugün o akıntıyı görünce yumurtluyor olabilirim diye değerlendirelim dedik ama ilişki esnasinda rahmim çok ağrıdi acıdı ilk defa böyle oldu korktum. Başına böyle bişi gelen var mı. Rahmimin içini oyuyorlardi resmen çok ağrı yaptı acidi

Adetin kac gün geçmişti canim 2.de benim ilk 39.18 çıktı kese hemen görünmez. Kan tahlilini doktora gostereyimmi gidince yoksa yüksek çıkarsa göstermeden geliyimmi nasil olur
Canım benim değerlerim çok yüksekti adete 4 gün kala 175 di. Zaten iki günde bir şekilde baya arttı 10 gün sonra keseui gördük. Kese en az 1500 olmalı gözükmesi için. İki günde bir iki kat artması yeter doktora göstermene gerek yok ben göstermedim boşu boşuna moral bozuyorlar

O zaman sonuç çıkınca 2 kati olmuşsa. 6 haftalik olana kadar doktora gitmeme gerek yokmu canim o herşey normal demek demi

Aynen canım şimdi değerin 39 iki gün sonra iki kata yakın,iki kat, iki kat üstü olması gerekiyor mutlaka. Bence en az 3 kez yaptır. Ben emin olmak için 4 kez yaptırdım en son 1480 de bıraktım bu değerden 4 gün sonra doktor gittim keseyi gördü

O değerleri görünceye kadar hamileyim diyemiyomusun kuzum yani

Benim ağrıyor canım sanki adet ağrısı gibi komple ben denedim özellikle yürüdüğümde yorulduğumda biraz hareketli olduğumda ama dinlendiğimde geçiyor doktor normal dedi ağrırmış

Ben diyemedim korktum sonradankimyasal olur diye keseyi görünce rahatladım şimdi de kalp atışı için bekliyorum hep bir bekleme durımu oluyor kalp atışından sonra hamileyim diyebilcem kendime

Ay inşallah canim yaa sağlıklı olsun hepimizinki insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…