Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vakti zamanı derler ya onu bekliyor demek ki kızımda da 9 ay sonunda oldu amaaan dedim gelirse gelir gelmezse kendi bilir dedim paket paket kadın bağlarını aldım, baktım gelmiyor ha gelir ha gelir diyerek 6 günün sonunda test yapıyım dedim çıktı, inanmadım bir daha yaptım onda da çıktı.. kafada bitiyor galiba, tek seferde gebe kalanlara da gıpta ile bakıyorum ne yalan söleyim:))
Kesinlikle öyle ben şimdiye kadar neyden vazgeçtiysem vazgeçtiğim zaman oldu. Çok bekleyip düşününce itiyormuyum neyim :) hayırlısı olsun ben de bir haftaya kadar olursa olur diyordum sonra sabırsızlandım :) hakkımızda hayırlısı :)

yapmıcam tesstt ben bakalım. bu ay takvim yükle dediler ondan bak dediler bi deneyim dedim normalde bilirim zaten ne zaman yumurtluyorum ne zaman adetim gelecek hadi bi yükleyim dedim düzgün gir dediler başlangıcı adet süresini falan 4 nisan yum.günü diyordu takvim ama benim 3ünde çok ağrım oldu sağ kasıkta, şimdi bu durumda 3 de mi yumurtlamış oluyorum yoksa ağrıdan yaklaşık 1 gün sonra falan mı takvim (takip) doğrumu yani?
Ben o yumurtlamayı bi türlü çözemedim benim yumurtlama günü 5 Nişandı sağ kasık ağrısı 10-11 Nisan’da oldu. O durumda ben de geç yumurtlamışımdır

Kesinlikle öyle ben şimdiye kadar neyden vazgeçtiysem vazgeçtiğim zaman oldu. Çok bekleyip düşününce itiyormuyum neyim :) hayırlısı olsun ben de bir haftaya kadar olursa olur diyordum sonra sabırsızlandım :) hakkımızda hayırlısı :)
Amin hakkımızda hayırlısı

Canım gün aşırı ilişki iyidir. Ama doktora gözüktün mü? Bir sorun olup olmadığına bakıldı mı? Örnek veriyorum yumurtlama problemi vardır, eşinde sperm problemi vardır, bir sürü neden engel olabiliyor gebeliğe.. Herşey yolunda ise gün aşırı ilişkiye devam edin. Ben genelde dayanamayıp adete bir hafta kala hassas test yapıyorum. Hep negatif çıkıyor hiç değişmiyor. Bu kez de değişeceğini sanmıyorum. Kendi adıma ondan ümitsizim
Ben evliliğimizin 2. Ayında hamile kaldım. 4 ay önce düşük yaptım. Eşimde problem olsa sanırım hamile kalamazsın ikinci ayda. Ben de düşükten sonra 2 kez kontrole gittim rahmin ve yumurtalıkların çok iyi durumda bir sıkıntı Yok dedi iki ayrı doktorda o yüzden de gün aşırıya güvendim herhalde olur Allah’ın izniyle diyorum. Gün aşırıyı deneyip de hamile kalamayan var mı merak ediyorum

yok canım normal yolla deniyoruz hala.. ama yaş da geçiyor işte napsam beklemesem mi gitsem mi biyerlere bilemedim..
canim bnde 26 yasim olacak ve 4 yil olacak evliligim ilk baslarda , cokta takmiyordum ama shimdi cok istiyorum normal yollarla chok denedim olmadi bizde Ashilmaya karar verdik bilemiyorum artik Nasipte varsa. doktorlar 6 ay 1 yillik normal berabeelikden sonuc alamayinca asilama tavsiye ediyorlar. Bugun mubarek gun Allah seni de benide isteyen herkezi sevindirsin.

canim bnde 26 yasim olacak ve 4 yil olacak evliligim ilk baslarda , cokta takmiyordum ama shimdi cok istiyorum normal yollarla chok denedim olmadi bizde Ashilmaya karar verdik bilemiyorum artik Nasipte varsa. doktorlar 6 ay 1 yillik normal berabeelikden sonuc alamayinca asilama tavsiye ediyorlar. Bugun mubarek gun Allah seni de benide isteyen herkezi sevindirsin.
sen de gençsin daha biliyorum zor olacak ama takmamaya çalış okuduysan önceki mesajlarımı ne zaman bırakırsan o zaman lütfediyorlar:) ben biraz daha şanslıyım tabi rabbim bağışlarsa bir kızım var olursa olur başımızın üstünde yeri diyorum, kardeşi olsun istiyorum vermese de kızımı bağışlasın amin..

kan vermiştin dimi? kanda öğrenmek daha sıkıntılı sanki :KK43: bir de bi yerde bir ara okumuştum kanda negatifti sonradan gebe olduğu anlaşılıyordu o da çok ilginç geldi bana ..

hayırlısı diyelim..

Doktor bi erken falan dedi sonra çıkadabilir dedi.. bat’a 2 gün var olsaydı çıkardı bence.. zaten de adet olacağım gibi.. adet oldum diye wcye gidiyorum oldukça fazla şeffaf bir akıntı geliyor ona da anlam veremedim :-/ ama sonuç olarak kan negatif bu yüzden nasipse diğer aylara :))

Eğer o agrı olunca yumurtlama olıuorsa sanırım :) benim kafam karıştı :KK66:
zaten hap kullandığımda o ağrıyı çekmiyordum, ben de aşırı hissedenlerdenim, ki reglim de çok sıkıntılı geçer rahimden parça da alındı ama bi sıkıntı çıkmadı.. önceden arabada hani giderken bi çukur olur kasis olur geçmez istemezdim hoplatırdı o kadar hissederdim..

zaten hap kullandığımda o ağrıyı çekmiyordum, ben de aşırı hissedenlerdenim, ki reglim de çok sıkıntılı geçer rahimden parça da alındı ama bi sıkıntı çıkmadı.. önceden arabada hani giderken bi çukur olur kasis olur geçmez istemezdim hoplatırdı o kadar hissederdim..
Hislerin kuvvetli desene o zaman senin takip etmen daha kolay olur vücudundaki değişimleri

Hislerin kuvvetli desene o zaman senin takip etmen daha kolay olur vücudundaki değişimleri
yok gebeliğimi hissederim demedim değişiklikleri hissediyorum tamamen vücudunu tanımayla alakalı,, ama bir çok konuda cahil kaldığım doğrudur..

yok gebeliğimi hissederim demedim değişiklikleri hissediyorum tamamen vücudunu tanımayla alakalı,, ama bir çok konuda cahil kaldığım doğrudur..
Anlıyorum evet vücudu tanıyıp takip edebilmek çok önemli :) insan her geçen gün yeni bişey öğreniyor

sen de gençsin daha biliyorum zor olacak ama takmamaya çalış okuduysan önceki mesajlarımı ne zaman bırakırsan o zaman lütfediyorlar:) ben biraz daha şanslıyım tabi rabbim bağışlarsa bir kızım var olursa olur başımızın üstünde yeri diyorum, kardeşi olsun istiyorum vermese de kızımı bağışlasın amin..
Allah bagislasin canim. insAllah hayirli zamanda ikinciyide kucagina alirsin..

Battan 8 gün geçti. Hâlâ adet olmadım.. bugün kan tahlili yaptırdım <1.20 cıktı. Durum negatif. Neden adet olmuyorum. Karin ağrım ve tek taraflı kasıkta batmam var. Olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı geliyor. Dün vucut ısım bile yüksekti bayağı. Idrar testi de yaptı doktor sorun yok.
Bugün şeffaf uzayan akıntı da gördüm sabah. Acaba ben yeni mi yumurtluyorum. Ama 35.gün yumurtlama olur mu ki.

Bu ay mevsimlerden mi acaba herkeste var nedense gecikme.

Battan 8 gün geçti. Hâlâ adet olmadım.. bugün kan tahlili yaptırdım <1.20 cıktı. Durum negatif. Neden adet olmuyorum. Karin ağrım ve tek taraflı kasıkta batmam var. Olacak gibi hissediyorum ama sadece akıntı geliyor. Dün vucut ısım bile yüksekti bayağı. Idrar testi de yaptı doktor sorun yok.
Bugün şeffaf uzayan akıntı da gördüm sabah. Acaba ben yeni mi yumurtluyorum. Ama 35.gün yumurtlama olur mu ki.

Bu ay mevsimlerden mi acaba herkeste var nedense gecikme.
normalde gecikmeniz oluyor mu ?

X