Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaarrrr ben dün ne yaptım dayanamayıp :KK43: test yaptım bata 7 gün kala.... test negatif çıktı :KK43:

Adetten bir hafta sonra pembe bir iki damla kan geldi
Takvime göre 5 Nisan yumurtlama.

Adetin son gününden 10 Nisan a kadar gün aşırı ilişki oldu. En son 10 Nisan gecesi ilişki oldu.

10-11 Nisan da aşırı kasık agrısı ve şeffaf akıntı geldi. (Sperm sandık başta ama iki gün devam etti)

12 Nisan (bata 7 gün kala) test yaptım negatif
Ahh kuzum:))) Ben de dayanamadım yaptım benim de negatif çıktı. Gerçi adete daha çok var bu yaptığımız testler yanılıyor olabilir ama bana sorarsan benimki doğru gebe değilim bence.. Bekle adet zamanını bakalım ne olacak. İnşallah vardır.

hmm belki görürüm (yakalarım) diye yaptın o zaman. kısmet bakalım insan çok merak ediyor. dinleyip duruyoruz kendimizi ama sanki ben daha rahatım bu ay.
Evet bi umut yaptım ama çıkmadı ben de bir haftaya kadar çok rahattım şimdi öyle değil ve hiç belirti Yok :KK43: inşallah çıkar senin

Nasıl anladı yumurta tembelliğini
Vallahi o kadarını bilmem:) Hormon testleri vajinal muayene, rahim filmi hepsi yapıldı. iki ay klomen kullandım. Olmadı. Doktorun dediği yumurta tembelliği ama tanıyı nasıl koydu bilemiyorum. Yumurta takibi ile testleri beraber değerlendirdi heralde

Ahh kuzum:))) Ben de dayanamadım yaptım benim de negatif çıktı. Gerçi adete daha çok var bu yaptığımız testler yanılıyor olabilir ama bana sorarsan benimki doğru gebe değilim bence.. Bekle adet zamanını bakalım ne olacak. İnşallah vardır.
Sen ne kadar süre kala yaptın testi. İnşallah gebesidir neden öyle düşündün :KK43: Merak öldürecek beni.umudum gitti hiç belirti Yok canım sıkıldı gün aşırı ilişki de tutmayacaksa bilmiyorum ne yapacağım :KK43:

Vallahi o kadarını bilmem:) Hormon testleri vajinal muayene, rahim filmi hepsi yapıldı. iki ay klomen kullandım. Olmadı. Doktorun dediği yumurta tembelliği ama tanıyı nasıl koydu bilemiyorum. Yumurta takibi ile testleri beraber değerlendirdi heralde
Adetin 21. Günü test yapılıyor yaptı mi size ?

Evet bi umut yaptım ama çıkmadı ben de bir haftaya kadar çok rahattım şimdi öyle değil ve hiç belirti Yok :KK43: inşallah çıkar senin
yapmıcam tesstt ben bakalım. bu ay takvim yükle dediler ondan bak dediler bi deneyim dedim normalde bilirim zaten ne zaman yumurtluyorum ne zaman adetim gelecek hadi bi yükleyim dedim düzgün gir dediler başlangıcı adet süresini falan 4 nisan yum.günü diyordu takvim ama benim 3ünde çok ağrım oldu sağ kasıkta, şimdi bu durumda 3 de mi yumurtlamış oluyorum yoksa ağrıdan yaklaşık 1 gün sonra falan mı takvim (takip) doğrumu yani?

Sen ne kadar süre kala yaptın testi. İnşallah gebesidir neden öyle düşündün :KK43: Merak öldürecek beni.umudum gitti hiç belirti Yok canım sıkıldı gün aşırı ilişki de tutmayacaksa bilmiyorum ne yapacağım :KK43:
Canım gün aşırı ilişki iyidir. Ama doktora gözüktün mü? Bir sorun olup olmadığına bakıldı mı? Örnek veriyorum yumurtlama problemi vardır, eşinde sperm problemi vardır, bir sürü neden engel olabiliyor gebeliğe.. Herşey yolunda ise gün aşırı ilişkiye devam edin. Ben genelde dayanamayıp adete bir hafta kala hassas test yapıyorum. Hep negatif çıkıyor hiç değişmiyor. Bu kez de değişeceğini sanmıyorum. Kendi adıma ondan ümitsizim

vakti zamanı derler ya onu bekliyor demek ki kızımda da 9 ay sonunda oldu amaaan dedim gelirse gelir gelmezse kendi bilir dedim paket paket kadın bağlarını aldım, baktım gelmiyor ha gelir ha gelir diyerek 6 günün sonunda test yapıyım dedim çıktı, inanmadım bir daha yaptım onda da çıktı.. kafada bitiyor galiba, tek seferde gebe kalanlara da gıpta ile bakıyorum ne yalan söleyim:))

vakti zamanı derler ya onu bekliyor demek ki kızımda da 9 ay sonunda oldu amaaan dedim gelirse gelir gelmezse kendi bilir dedim paket paket kadın bağlarını aldım, baktım gelmiyor ha gelir ha gelir diyerek 6 günün sonunda test yapıyım dedim çıktı, inanmadım bir daha yaptım onda da çıktı.. kafada bitiyor galiba, tek seferde gebe kalanlara da gıpta ile bakıyorum ne yalan söleyim:))
Ona bende bakıyorum bide olup hazır değildik demelerine sinir oluyorum

Hayırlı cumalar.. Hayırlı kandiller kızlar.. Rabbim dualarınızı kabul etsin.. Gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanları gönlünüze razı eylesin inşAllah:dua:

Hayırlı kandiller Hayırlı cumalar arkadaşlar

Bugün regl günüm henüz kırmızıları görmedim göğüslerim çok şiş kasıklarda batma var belimden ayaklarıma doğru ağrı sizce gebelik testi yapsam varsa çıkarmı sat 17 mart

Bugün regl günüm henüz kırmızıları görmedim göğüslerim çok şiş kasıklarda batma var belimden ayaklarıma doğru ağrı sizce gebelik testi yapsam varsa çıkarmı sat 17 mart
Bugün adet olman gerekiyorsa çıkar. Yapabilirsin. Hatta hemen yap biz de heyecan yapalım burda:))

eğer regl günün hiç şaşmıyorsa bence yarın sabah ilk idrarınla yap..

Bu gün kan testi yaptirdim.Yarin lazere gitmek istiyordum.Ya varsa diye yaptirdim işte.Hala adet gelmediği için az da olsa umut oluyo işte.Bu arada bat 8nisandi.Ama idrar testleri negativ.

Hadi inşallah hamişsindir.Istersen yap.Dayana biliyosan 1-2gün daha bekle.

X