Teşekkūr ederim canim.Amiiin.Hayirlisi inşallah❤Doğum günün kutlu olsun canım inşallah güzel haberler hediyen olur
Sanmıyorum sadece doktora gitseydin hem sen hem eşin muayene olurdunuz en azından soru işareti kalmazdı canım sen hapı ne zaman bıraktınanladım o zaman hapla ilgisi yoktur ya..
ben gittim doktora 3 ay deneyip olmayınca, rezervler azalmış olmaz demiyorum ama yaş itibariyle direk tüp bebek deneyebiliriz dedi. eşim gitmedi doktora tabi onlar mikemmel:) her neyse ağustos gibi bırakmıştım sanırım..Sanmıyorum sadece doktora gitseydin hem sen hem eşin muayene olurdunuz en azından soru işareti kalmazdı canım sen hapı ne zaman bıraktın
Sakıncası yoksa yaşınız kaç sorabilir miyim? Kusura bakmayın rezervler azalmış diyinceben gittim doktora 3 ay deneyip olmayınca, rezervler azalmış olmaz demiyorum ama yaş itibariyle direk tüp bebek deneyebiliriz dedi. eşim gitmedi doktora tabi onlar mikemmel:) her neyse ağustos gibi bırakmıştım sanırım..
rica ederim ne demek 38 yaş, sigara var ben de bir de stres falan hepsi düşürüyor tabii:/Sakıncası yoksa yaşınız kaç sorabilir miyim? Kusura bakmayın rezervler azalmış diyince
Yaa sen dua et herşey Allahtan geliyo yaşın kaç hiç bişey düşünme benim bi tanıdığım var eşindeydi sorun tüp Bebek yaptılar olmadı tekrar yapacaklardı ki hamile kaldığını öğrendiben gittim doktora 3 ay deneyip olmayınca, rezervler azalmış olmaz demiyorum ama yaş itibariyle direk tüp bebek deneyebiliriz dedi. eşim gitmedi doktora tabi onlar mikemmel:) her neyse ağustos gibi bırakmıştım sanırım..
Sigara %40 yumurta verimini düşürüyormuş.. :-/ Allah gönlünüze göre versin, var ise evlatlarınızı size bağışlasınrica ederim ne demek 38 yaş, sigara var ben de bir de stres falan hepsi düşürüyor tabii:/
Sen sigarayı azalt ve hiç korunmayın sık ılışki olsun özellikle adet bitiyo ya leke başlıyo o andan itibaren başlayın Allah bilir ne zaman geleceğini nasıl olacağını bilirrica ederim ne demek 38 yaş, sigara var ben de bir de stres falan hepsi düşürüyor tabii:/
var evet bir dolu örnek. şu sigara işine bir çare bulmam lazımm bir an önce..Yaa sen dua et herşey Allahtan geliyo yaşın kaç hiç bişey düşünme benim bi tanıdığım var eşindeydi sorun tüp Bebek yaptılar olmadı tekrar yapacaklardı ki hamile kaldığını öğrendi
çok randımanlı bir süreç geçirmiyoruz tabi ben de bıraktım gibi zaten, olursa olur olmazsa da Allah kızıma sağlık sıhhat versin..uzun ömür versin..Sen sigarayı azalt ve hiç korunmayın sık ılışki olsun özellikle adet bitiyo ya leke başlıyo o andan itibaren başlayın Allah bilir ne zaman geleceğini nasıl olacağını bilir
3 gün fesleğen otunu çiğne canım kesin sonuç veriyormuş ama ilk önce kendin kabul etmelisinvar evet bir dolu örnek. şu sigara işine bir çare bulmam lazımm bir an önce..
Aminnnçok randımanlı bir süreç geçirmiyoruz tabi ben de bıraktım gibi zaten, olursa olur olmazsa da Allah kızıma sağlık sıhhat versin..uzun ömür versin..
sağol kuzum:)Aminnn
nasıl çiğneyip atıyor muyum acaba duymuştum onu da hiiç yapasım yok zaten stresten iyice düştüm sigaraya3 gün fesleğen otunu çiğne canım kesin sonuç veriyormuş ama ilk önce kendin kabul etmelisin
evet biliyorum çok etkilediğini,, aminn canım çok tşkler..Sigara %40 yumurta verimini düşürüyormuş.. :-/ Allah gönlünüze göre versin, var ise evlatlarınızı size bağışlasın
Haklısın...Boşver evde olma imkanın varsa hamileliğini rahat geçir ben öğretmen olduğum için öyle bir şansım Yok. Bu ay hamile kalırsam 3 ayı tatilde geçecek o yüzden iyi olacak diyorum :) dikkat et kendine boşver işlerin acelesi Yok senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli
Hım inşallah hamilesindir daha iyi anladım arkdaş az önce de anlattı acaba sperm kalıoo başka zaman mı dölleniyo falan aklım şaşmıştıteşekkürler canım
Kendimden örnek vereceğim. Ben 21. gün yumurtladım. Beklediğim adet tarihim 30. gün. bakalım. yumurtlamadan 14 gün sonra adet geliyor diyorlar ama benim 9 gün sonra gelecek sanırım. İnşallah gelmez:)
rica ederim ne demek 38 yaş, sigara var ben de bir de stres falan hepsi düşürüyor tabii:/
Canım bende 3 ay kullandım bıraktım ikinci ay gebe kaldım etkisi olacağını sanmıyorumbir de ben doğum kontrol hapı kullandım 3 ay koruması ne kadar sürer, olamamasının doğum kontrol hapıyla ilgisi var mı sizce?
Süt kesiği gibi ve kokusu varsa mantar olabilir canım dikkat et enfeksiyon kapmış olabilirsin3 gün sonra adet olmam lazım. afedersiniz dünkü ilişkide süt kesiği gibi parça parça akıntım geldi. öyle ki eşimin organına bıle bulasmıs.(açık oldu k bakmayın hanımlar). gecen ay antibiyotik kullanmış biitirmiştim. bu neyin nesiydi acaba bilen var mı ?
Doğum günün kutlu olsun canım ümidin hep olsun. Hiç belli olmazValla bence hamiş değilim.Ben kafayi neden adetim gecikti diye yiyorum.Kist falam varmi acaba deye kendimi yiyib bitiriyorum.Bu gün doğum günüm ama ben hiç orali diğilim.Canim çok sikkin.