- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
yok artik yaaSormayın.. şimdi de halk sağlığı merkezini aradım. Doktorunuz veriyi girmediği için bize ulaşmamış tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler.. dünden beri sonuç bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok artik yaaSormayın.. şimdi de halk sağlığı merkezini aradım. Doktorunuz veriyi girmediği için bize ulaşmamış tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler.. dünden beri sonuç bekliyorum
Hayır şişmezdi.göğsünüzün uç kısmı çok sızlıyor dokunamıyorsunuz.göğsünüz adetten öncede şişer mi ?
Valla bence hamiş değilim.Ben kafayi neden adetim gecikti diye yiyorum.Kist falam varmi acaba deye kendimi yiyib bitiriyorum.Bu gün doğum günüm ama ben hiç orali diğilim.Canim çok sikkin.
Allah rası olsun gülüm.inşallah tez zamanda sağlıcakla hamile kalırsınız.Rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin inshallah canim.Inşallah hayirlisi.Beklemekden başka çarem yok.
ya mutlu yıllarınızı olsun umutlandıramıyorum sizi maalesef sonra insan daha çok üzülüyor açıkçası inş vardır diyorum benimde bat cumartesi ya da pazar hiç umudum yok
Evet canımnasıl çiğneyip atıyor muyum acaba duymuştum onu da hiiç yapasım yok zaten stresten iyice düştüm sigaraya
Gülesim geldi :) iyi ki merak ediyosun yoksa bu kadar olmazdıyok artik yaa
Adet belirtilerin neler ki genelde benziyormus belirtilerHiç sanmıyorum.. negatif testler + adet belirtileri olunca bişey beklemiyorum açıkçası :)) bir de kan sonucumun da ne hikmetse çıkamaması.. boşver uğraşma diye bir mesaj bu bence
Gülesim geldi :) iyi ki merak ediyosun yoksa bu kadar olmazdı
Benim normalde de olurdu o yüzden ayırt edemiyorumHayır şişmezdi.göğsünüzün uç kısmı çok sızlıyor dokunamıyorsunuz.
Canım normal şartlarda dediğin doğru. Fakat pco sorununda bunlar maalesef tutmuyor. Adet olurken bile yumurtlama olabiliyor. İnşallah olmayız bakalım beklemedeyiz. Ne 31 ne 35 gelmesin artık :)Eğer hamileysem nasıl olduğunu bizzat öğreneceğim tecrübeyle. Testlerin negatif olması sınır bozucu oluyor. Başka zaman adetim geçip gebelik olacak mi derdim. Şimdi istemediğin kadar geçti dedi Allah, bakalım sonu hayır olur inşallah. Ama nedense bir rahatlık var üstümde.
Ama söyle bence, geç yumurtlasan beklenen adet tarihinde ileri atıyor. Diğer türlü olsaydı benim adet görmem lazımdı zamanında. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelmesiymis. Yani 21.gün yumurtladıysan 35.gün adet olacaksın. Ya da olmayacaksın. :))
Amh olcturdunuz mu? Bana da rezervlerin az dedi, ama ben bir kimyasal gebelik geçirince. Oluyor demekki o yüzden biraz daha dene olmazsa tüp bebek dedi.
Walla biraz öyle olmuş ama sen bugün tekrar verseydin işlerde bi aksaklık oluyo arada sakin ol inşallah müjdeli haber verirsinyani dalga gecer gibi degil mi?
Benimde göğüslerim çok acır 3-4 gün önce başlar şimdi gene ayni ama bu kez çok şişmiş durumda ve bacaklarım belim çok ağrıyor tabi bunlar artık psikolojik de olabilir o yüzden ümitlenmiyorumAdet belirtilerin neler ki genelde benziyormus belirtiler
Bence var peki kanama falan oldu mu yanı zar duruyor muKızlar bugün benim adet günün hala olmadım. Fakat ben ilşkiye tam giremiyorum vajinusmus fakat yarısına kadar giriyor sadece hanile kalma ihtimalim var mı sizce
Zar duruyor canım maalesef kalın zar adetimden sonra operasyon ile alacaklardı ama inşallah adet olmamBence var peki kanama falan oldu mu yanı zar duruyor mu
Var tabiki önemli olan spermlerin içeri ulaşmasıKızlar bugün benim adet günün hala olmadım. Fakat ben ilşkiye tam giremiyorum vajinusmus fakat yarısına kadar giriyor sadece hanile kalma ihtimalim var mı sizce
Geçmiş olsun canım.Zar duruyor canım maalesef kalın zar adetimden sonra operasyon ile alacaklardı ama inşallah adet olmam
Bencede var canimZar duruyor canım maalesef kalın zar adetimden sonra operasyon ile alacaklardı ama inşallah adet olmam
Nasılsın canim iyi misin :)Geçmiş olsun canım.