Valla bence hamiş değilim.Ben kafayi neden adetim gecikti diye yiyorum.Kist falam varmi acaba deye kendimi yiyib bitiriyorum.Bu gün doğum günüm ama ben hiç orali diğilim.Canim çok sikkin.ben kafayı yerdim :)
ya mutlu yıllarınızı olsunValla bence hamiş değilim.Ben kafayi neden adetim gecikti diye yiyorum.Kist falam varmi acaba deye kendimi yiyib bitiriyorum.Bu gün doğum günüm ama ben hiç orali diğilim.Canim çok sikkin.
ne sordunuzkızlar bir soru sordum bi bilginiz varsa cvp verir misiniz
ne sordunuz
önceki sayfalara gidip baktım tedaviniz tam geçmemiş olabilir, sizin eşinizin sıvıları olabilir yani doktor değiliz ama bu kadar yorumlayabildim.kızlar bir soru sordum bi bilginiz varsa cvp verir misiniz
ayyy inanın bi bilgim yok3 gün sonra adet olmam lazım. afedersiniz dünkü ilişkide süt kesiği gibi parça parça akıntım geldi. öyle ki eşimin organına bıle bulasmıs.(açık oldu k bakmayın hanımlar). gecen ay antibiyotik kullanmış biitirmiştim. bu neyin nesiydi acaba bilen var mı ?
Cok tesekkur ederim canim.Hep birlikte inshallah.ya mutlu yıllarınızı olsunumutlandıramıyorum sizi maalesef sonra insan daha çok üzülüyor açıkçası inş vardır diyorum benimde bat cumartesi ya da pazar hiç umudum yok
Çox teşekkūrler tatlim.nice mutlu yıllara inşallahh
Walla canım 3 ay güzel bi süre üstelik çoğu insan hapı bırakı bırakmaz hamile kalırken bünye de önemli9 aydır deniyoruz demiştim ama şimdi bir arkadaş yasmin deyince aklıma geldi bu 9ayın içinde 3 ay o hapı kullandım.. sonra hadi kardeş olsun diyip karar verdikten sonra da bırakmıştık..
Doğum günün kutlu olsun canım inşallah güzel haberler hediyen olurValla bence hamiş değilim.Ben kafayi neden adetim gecikti diye yiyorum.Kist falam varmi acaba deye kendimi yiyib bitiriyorum.Bu gün doğum günüm ama ben hiç orali diğilim.Canim çok sikkin.
şeyi anlamadım 3 ay güzel bir süre derken kuzum.. benim duyduğum hapın bir süre daha koruduğu..Walla canım 3 ay güzel bi süre üstelik çoğu insan hapı bırakı bırakmaz hamile kalırken bünye de önemli
ikimizin de hatta bekleyen isteyen herkese nasip etsin allah ben biraz umutsuz bi tipim maalesefCok tesekkur ederim canim.Hep birlikte inshallah.
Canim inshallah vardir,seninledir.Rabbim hayirliso neyse onu kismet etsin.Bu işde stress çok kötü bi şey.Bayaa da etkiliyo.Ama elde de diğil bazi şeyler.Inşallah hamişsindir.
Yani hapı kullanıyosan ve bırakıyosan 3 ay sonra bu yönü iyi bebek düşündüğün için. Bu arada bu hap kistleri bile engelliyo varsa da yok ediyo. Bünyeden bünyeye değişiyor canım benim annem en ağırını kullndı bi unutmakla hamile kaldı hadi en fazla bir ay korusun bu durumlar olabilir ama nadir ki ben kimi tanıdıysam hemen hamile kaldılar hapı bıraktıktan sonraşeyi anlamadım 3 ay güzel bir süre derken kuzum.. benim duyduğum hapın bir süre daha koruduğu..
Amin inşallahRica ederim.. İnşallah Amin . Allah isteyen herkese nasip etsin.
anladım o zaman hapla ilgisi yoktur ya..Yani hapı kullanıyosan ve bırakıyosan 3 ay sonra bu yönü iyi bebek düşündüğün için. Bu arada bu hap kistleri bile engelliyo varsa da yok ediyo. Bünyeden bünyeye değişiyor canım benim annem en ağırını kullndı bi unutmakla hamile kaldı hadi en fazla bir ay korusun bu durumlar olabilir ama nadir ki ben kimi tanıdıysam hemen hamile kaldılar hapı bıraktıktan sonra
Gözün aydın inşallah sağ Salim kucağına alırsınkızlarr bugün keseyi gördüm 6mm, iki hafta sonea kalp atışıı için çağırdıı
Amiiiiin canim.Inşallah...Umutsuz olma.Rabbim beklemediyin bir anda nasip edecek inşallah❤ikimizin de hatta bekleyen isteyen herkese nasip etsin allah ben biraz umutsuz bi tipim maalesef