Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Belirtileriniz var mıydı
Ben gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim.kum döküyordum.ki bir sürü ilaç kullandım kanda bile negatif çıkmıştı.5 gün sonra şiddetli sırtım ağrıdı. Göğüslerim şişmişti.ağrı kesici alacaktım hala kum döküyorum diye.test yaptım pozitif çıktı ve 301 çıktı 3 haftalık hamileymişim.adetimden önce çıkmasının sebebide çok erken yumurtladım o yüzzden

Doktorum çok var testde çikmadan gebe olanlar dedi.Bilmiyorum valla.Belirsizlik çok kötü.Adet olucaksam bi an önce gelse de yeni umutlar doğsun.
Hiç ummadığın anda gebe kalırsın valla.çünkü ben de aynı senin gibi adetim gelsede hemen yasmine başlasam diyordum ki tam ümidimin bittiği anda gebe kaldım

Anladım.. Hayırlı olsun Bebişiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. darısı da bizlere :))

bir de ben doğum kontrol hapı kullandım 3 ay koruması ne kadar sürer, olamamasının doğum kontrol hapıyla ilgisi var mı sizce?

bir de ben doğum kontrol hapı kullandım 3 ay koruması ne kadar sürer, olamamasının doğum kontrol hapıyla ilgisi var mı sizce?
Doktorlar 3 ay önce bırakın yada 4 ay önce tam zamanı bu ay bişey diyemem hapın ağır mı deyilmi o da önemli gelecek ayda şansın olur ama yine de 3 ay az bi süre olur yani

göğsünüz adetten öncede şişer mi ?

Doktorlar 3 ay önce bırakın yada 4 ay önce tam zamanı bu ay bişey diyemem hapın ağır mı deyilmi o da önemli gelecek ayda şansın olur ama yine de 3 ay az bi süre olur yani
9 aydır deniyoruz demiştim ama şimdi bir arkadaş yasmin deyince aklıma geldi bu 9ayın içinde 3 ay o hapı kullandım.. sonra hadi kardeş olsun diyip karar verdikten sonra da bırakmıştık..

Ya insallah guzel haber alırsın

3 gün sonra adet olmam lazım. afedersiniz dünkü ilişkide süt kesiği gibi parça parça akıntım geldi. öyle ki eşimin organına bıle bulasmıs.(açık oldu k bakmayın hanımlar). gecen ay antibiyotik kullanmış biitirmiştim. bu neyin nesiydi acaba bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…