Doktorum çok var testde çikmadan gebe olanlar dedi.Bilmiyorum valla.Belirsizlik çok kötü.Adet olucaksam bi an önce gelse de yeni umutlar doğsun.Bence bekle derim kesinlikle ilaç alma.2 gün daha bekle en azından sonra test al.birden çıkmıyor sonnuçlar
Ben gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim.kum döküyordum.ki bir sürü ilaç kullandım kanda bile negatif çıkmıştı.5 gün sonra şiddetli sırtım ağrıdı. Göğüslerim şişmişti.ağrı kesici alacaktım hala kum döküyorum diye.test yaptım pozitif çıktı ve 301 çıktı 3 haftalık hamileymişim.adetimden önce çıkmasının sebebide çok erken yumurtladım o yüzzdenSiz gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Belirtileriniz var mıydı
Hiç ummadığın anda gebe kalırsın valla.çünkü ben de aynı senin gibi adetim gelsede hemen yasmine başlasam diyordum ki tam ümidimin bittiği anda gebe kaldımDoktorum çok var testde çikmadan gebe olanlar dedi.Bilmiyorum valla.Belirsizlik çok kötü.Adet olucaksam bi an önce gelse de yeni umutlar doğsun.
Anladım.. Hayırlı olsun Bebişiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. darısı da bizlere :))Ben gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim.kum döküyordum.ki bir sürü ilaç kullandım kanda bile negatif çıkmıştı.5 gün sonra şiddetli sırtım ağrıdı. Göğüslerim şişmişti.ağrı kesici alacaktım hala kum döküyorum diye.test yaptım pozitif çıktı ve 301 çıktı 3 haftalık hamileymişim.adetimden önce çıkmasının sebebide çok erken yumurtladım o yüzzden
İnşallah gelmez ve bebek gelir zaman ayırıp anlattığın için teşekkür ederim :)Yok canım benim 30-31-32 gün arası döngüm. 21. gün yumurtlama beklemedeyim. İnşallah hiç gelmez:)
rahim büyüdüğünü nasıl anladıSelam kizlar.Benim bat 8nisandi.Ama ne gelen vaar,ne de giden.Testler hep negativ.Dun doktora gitdim.Rahim büyümüş dedi.Ya adet yakin,ya da hamilesin dedi.Bende õylece bekliyorum.
Rica ederim.. İnşallah Amin . Allah isteyen herkese nasip etsin.İnşallah gelmez ve bebek gelir zaman ayırıp anlattığın için teşekkür ederim :)
Doktorlar 3 ay önce bırakın yada 4 ay önce tam zamanı bu ay bişey diyemem hapın ağır mı deyilmi o da önemli gelecek ayda şansın olur ama yine de 3 ay az bi süre olur yanibir de ben doğum kontrol hapı kullandım 3 ay koruması ne kadar sürer, olamamasının doğum kontrol hapıyla ilgisi var mı sizce?
göğsünüz adetten öncede şişer mi ?Ben gebeliğimi adetime 4 gün varken öğrendim.kum döküyordum.ki bir sürü ilaç kullandım kanda bile negatif çıkmıştı.5 gün sonra şiddetli sırtım ağrıdı. Göğüslerim şişmişti.ağrı kesici alacaktım hala kum döküyorum diye.test yaptım pozitif çıktı ve 301 çıktı 3 haftalık hamileymişim.adetimden önce çıkmasının sebebide çok erken yumurtladım o yüzzden
9 aydır deniyoruz demiştim ama şimdi bir arkadaş yasmin deyince aklıma geldi bu 9ayın içinde 3 ay o hapı kullandım.. sonra hadi kardeş olsun diyip karar verdikten sonra da bırakmıştık..Doktorlar 3 ay önce bırakın yada 4 ay önce tam zamanı bu ay bişey diyemem hapın ağır mı deyilmi o da önemli gelecek ayda şansın olur ama yine de 3 ay az bi süre olur yani
Canim eliyle bakti.Anliyolar her halde))rahim büyüdüğünü nasıl anladı
ay hadi yaCanim eliyle bakti.Anliyolar her halde))
Ya insallah guzel haber alırsınCanım şaka gibi ya.. sonuç numarasıyla aratıyorum barkod tc veya soyad yanlış hatası veriyor.. sağlık ocağını aradım onlar da bi anlam veremedi.. doktorun sisteminden arattılar sonuç yok.. inadına mı oluyor anlamadım ki. Tekrar arayacağım bi saat sonra belki sistemseldir dediler ama enteresan yani. Yaptığım idrar testleri hep negatif ama...
Rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin inshallah canim.Inşallah hayirlisi.Beklemekden başka çarem yok.Hiç ummadığın anda gebe kalırsın valla.çünkü ben de aynı senin gibi adetim gelsede hemen yasmine başlasam diyordum ki tam ümidimin bittiği anda gebe kaldım
Artik ultrasonu bekliycem.Hayirlisi inşallah.ay hadi ya
Hiç sanmıyorum.. negatif testler + adet belirtileri olunca bişey beklemiyorum açıkçası :)) bir de kan sonucumun da ne hikmetse çıkamaması.. boşver uğraşma diye bir mesaj bu benceYa insallah guzel haber alırsın
ben kafayı yerdim :)Artik ultrasonu bekliycem.Hayirlisi inşallah.