- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 39
Süt kesiği gibi ve kokusu varsa mantar olabilir canım dikkat et enfeksiyon kapmış olabilirsin
İyiyim canım sağolasın :) sen nasılsın test falan yaptın mı geçti dimi batınNasılsın canim iyi misin :)
Kaşıntın falanda yoksa öyle bişey değil demekki başka bişey gelmedi aklıma canımhayır koku yok son bi kaç ilişkide oldu. daha önce yoktu
Kaşıntın falanda yoksa öyle bişey değil demekki başka bişey gelmedi aklıma canım
Cnm 10 gün öncesinde göğüslerim şişti acıyor.. karın kramplarım var dün ve bugün.. dün beni işteyken ateş bastı ensemden sırtıma bir sıcaklık indi yüzüm alev aldı revire gittim tansiyonum 8/5 düşmüş.. işyeri hekimi hormonal duruyor dedi ama.. adet öncesi östrojen fırlaması olabilir dediAdet belirtilerin neler ki genelde benziyormus belirtiler
Bence de yok artık ya.. şu yaşıma kadar böyle bişeyle karşılaşmadım sanki inadına olmuş gibi.. insanın siniri bozuluyor gerçektenyok artik yaa
Bence de yok artık ya.. şu yaşıma kadar böyle bişeyle karşılaşmadım sanki inadına olmuş gibi.. insanın siniri bozuluyor gerçekten
Ne güzel dua ettin Allah razı olsun.. hepimizin gönlüne göre versin inşAllah yüce Rabbimbide heyecanlisin yani bekliyorsun.. insAllah hayirli bir haber alirsin da tatlim bebegine büyüyünce anlatirsin seni öğreneceğim zaman bunlar gelmişti diye
Walla biraz öyle olmuş ama sen bugün tekrar verseydin işlerde bi aksaklık oluyo arada sakin ol inşallah müjdeli haber verirsin
Ne güzel dua ettin Allah razı olsun.. hepimizin gönlüne göre versin inşAllah yüce Rabbim
Yok canim cumartesi ya da Pazar öncesinde test yapmadım dediğim gibi canim göğüslerim çok ağrıyor adet öncesi yanı regl olacam demek ki biraz şiş gibi farkı o Keşke hamilelik olsa amaİyiyim canım sağolasın :) sen nasılsın test falan yaptın mı geçti dimi batın
Baby time diye marka var o bende baya işe yaradi. Kan değerim 3 iken bile çizgi cikmistiKızlar laboquick testini alacam internet üzerinden 50 tane varmış erkenden çıkıyomu sonuçlar ve iyisi mi kullanan var mı aranızda ?
Canım kapıda ödeme oluyo mu aldığın yerden ? Hangi site oluyosaBaby time diye marka var o bende baya işe yaradi. Kan değerim 3 iken bile çizgi cikmisti
İnternetten almadım canım ama internet fiyatını gördükçe eczaneden yediğim kazığın büyüklüğünü görüyorum. 5 liraya alıyorum internette çok ucuz ama hiç almadim. Ben o markadan çok memnunum oncomed beğenmiyorum mesela onun hassasiyeti daha az. Araştırıp al istersen belki kişiden kişiye degisiyordurCanım kapıda ödeme oluyo mu aldığın yerden ? Hangi site oluyosa
Aynen bende erken gebelik test aldım yaşadığım yer de pahalı herşey ben 20 tl ödüyorum iyisini alalım diye kazık yiyoruz şimdi 5 tane aldım toplam 30 tl sonuçta kendisi 2 küsür walla iyiymiş bende burda öğrendim yoksa hala eczanelerde test alıyodm arkadaşlar sağolsunlarİnternetten almadım canım ama internet fiyatını gördükçe eczaneden yediğim kazığın büyüklüğünü görüyorum. 5 liraya alıyorum internette çok ucuz ama hiç almadim. Ben o markadan çok memnunum oncomed beğenmiyorum mesela onun hassasiyeti daha az. Araştırıp al istersen belki kişiden kişiye degisiyordur
Benim eşim almıyor düşünuyorsun diyor. Test yaptıkça o konuya takılıyoruz. Kendim gizli gizli alıp yapıyorum bir ton para verdim valla :))Aynen bende erken gebelik test aldım yaşadığım yer de pahalı herşey ben 20 tl ödüyorum iyisini alalım diye kazık yiyoruz şimdi 5 tane aldım toplam 30 tl sonuçta kendisi 2 küsür walla iyiymiş bende burda öğrendim yoksa hala eczanelerde test alıyodm arkadaşlar sağolsunlar
İnşallah hamileliktir canımYok canim cumartesi ya da Pazar öncesinde test yapmadım dediğim gibi canim göğüslerim çok ağrıyor adet öncesi yanı regl olacam demek ki biraz şiş gibi farkı o Keşke hamilelik olsa ama
Baby time diye marka var o bende baya işe yaradi. Kan değerim 3 iken bile çizgi cikmisti