Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet belirtilerin neler ki genelde benziyormus belirtiler
Cnm 10 gün öncesinde göğüslerim şişti acıyor.. karın kramplarım var dün ve bugün.. dün beni işteyken ateş bastı ensemden sırtıma bir sıcaklık indi yüzüm alev aldı revire gittim tansiyonum 8/5 düşmüş.. işyeri hekimi hormonal duruyor dedi ama.. adet öncesi östrojen fırlaması olabilir dedi yani genel olarak adetten önce neler yaşıyosam aynıları var yine haricen bi belirtim göğüslerimdeki damarlar belirginleşti sanki ya da daha öncesinde dikkat etmemiştim belki de

Bence de yok artık ya.. şu yaşıma kadar böyle bişeyle karşılaşmadım sanki inadına olmuş gibi.. insanın siniri bozuluyor gerçekten

bide heyecanlisin yani bekliyorsun.. insAllah hayirli bir haber alirsin da tatlim bebegine büyüyünce anlatirsin seni öğreneceğim zaman bunlar gelmişti diye

İyiyim canım sağolasın :) sen nasılsın test falan yaptın mı geçti dimi batın
Yok canim cumartesi ya da Pazar öncesinde test yapmadım dediğim gibi canim göğüslerim çok ağrıyor adet öncesi yanı regl olacam demek ki biraz şiş gibi farkı o Keşke hamilelik olsa ama

Kızlar laboquick testini alacam internet üzerinden 50 tane varmış erkenden çıkıyomu sonuçlar ve iyisi mi kullanan var mı aranızda ?

Canım kapıda ödeme oluyo mu aldığın yerden ? Hangi site oluyosa
İnternetten almadım canım ama internet fiyatını gördükçe eczaneden yediğim kazığın büyüklüğünü görüyorum. 5 liraya alıyorum internette çok ucuz ama hiç almadim. Ben o markadan çok memnunum oncomed beğenmiyorum mesela onun hassasiyeti daha az. Araştırıp al istersen belki kişiden kişiye degisiyordur

Buldum tamam ucuzmuş ta kargo biraz pahalı ama kapıda ödeme yapıosa sıkıntı yok inşallah erken gelir :)

Aynen bende erken gebelik test aldım yaşadığım yer de pahalı herşey ben 20 tl ödüyorum iyisini alalım diye kazık yiyoruz şimdi 5 tane aldım toplam 30 tl sonuçta kendisi 2 küsür walla iyiymiş bende burda öğrendim yoksa hala eczanelerde test alıyodm arkadaşlar sağolsunlar

Benim eşim almıyor düşünuyorsun diyor. Test yaptıkça o konuya takılıyoruz. Kendim gizli gizli alıp yapıyorum bir ton para verdim valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…