İnsanı uğraştırıyorlar iki de bir valla belki değer yükselmiştir de pozitif çıkarSormayın.. şimdi de halk sağlığı merkezini aradım. Doktorunuz veriyi girmediği için bize ulaşmamış tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler.. dünden beri sonuç bekliyorum
Çok iyi anladım şimdi teşekkürler canımCanım normalde 14. gün yumurtlama bekleniyor ya o gün olursa döllenme betahcg değerin erken yükseliyor ve daha erken fark ediliyor gebelik.
Örnek veriyorum. Benim takvime göre 1 nisanda yumurtlamam gerekiyordu. Fakat ben 7 nisanda yumurtladım. Bunu ovulasyon testi ile tespit ettim. Yani normalde beklenenden 7 gün sonra döllenme olmuş oluyor. Bu nedenle de hormonlar geç artışa geçip daha geç farkediliyor.
Ay inşallah anlatabilmişimdir:)
Bi de bişey soracağım diyelim geç yumurtlama oldu. Adet de ona göre geç mi gelirCanım normalde 14. gün yumurtlama bekleniyor ya o gün olursa döllenme betahcg değerin erken yükseliyor ve daha erken fark ediliyor gebelik.
Örnek veriyorum. Benim takvime göre 1 nisanda yumurtlamam gerekiyordu. Fakat ben 7 nisanda yumurtladım. Bunu ovulasyon testi ile tespit ettim. Yani normalde beklenenden 7 gün sonra döllenme olmuş oluyor. Bu nedenle de hormonlar geç artışa geçip daha geç farkediliyor.
Ay inşallah anlatabilmişimdir:)
Hım inşallah hamilesindir daha iyi anladım arkdaş az önce de anlattı acaba sperm kalıoo başka zaman mı dölleniyo falan aklım şaşmıştı2 gün sonraya geç döllenme demiyorlar. En az bir hafta sonra normal tarihten sonra yumurtlama oluyor. Doğal olarak adete bir hafta kala yumurtlamış oluyorsun. Adet günü ancak rahime geliyor. Ve adetten önce veya adetten sonra yaptığın testlerde çıkmıyor. Çünkü yumurtlamadan 10-12 gün sonra idrara geçiyormuş betahcg bu yüzden testlerde çıkmıyor.
Bende şu anda kendimde ondan şüpheleniyorum. 21.güne kadar yumurtlamam yoktu. Sonrada takip etmedim bilmiyorum yumurtlama oldu mu? Adetim e 7 gün geçti. Bakalım ne olacak.
Bak bende merak ettim çünkü program da ovulas test pozitif yazdım bi güne attı yumurtlama ve yumurtlama ne zaman olduysa doğal olarak adetin de ilerlyo şöyle hesaplicaksn gelecek adetinden geriye hesaplarsan 14-yada 15 gün geri sayarsan senin yumurtlama günün oluyo bat bilmediğim için işte bı yüzden düzenli adet olan birine her kapı açılıyoBi de bişey soracağım diyelim geç yumurtlama oldu. Adet de ona göre geç mi gelir
Kendimden örnek vereceğim. Ben 21. gün yumurtladım. Beklediğim adet tarihim 30. gün. bakalım. yumurtlamadan 14 gün sonra adet geliyor diyorlar ama benim 9 gün sonra gelecek sanırım. İnşallah gelmez:)Bi de bişey soracağım diyelim geç yumurtlama oldu. Adet de ona göre geç mi gelir
Ben kestiremiyorum düşük 42. Gündü ondan sonra 32. Gün 42. Gün 32. Gün adet oldum geriye doğru sayacağım ama bu ay 42. Gün gelir diye bi şey yapamıyorum :)Bak bende merak ettim çünkü program da ovulas test pozitif yazdım bi güne attı yumurtlama ve yumurtlama ne zaman olduysa doğal olarak adetin de ilerlyo şöyle hesaplicaksn gelecek adetinden geriye hesaplarsan 14-yada 15 gün geri sayarsan senin yumurtlama günün oluyo bat bilmediğim için işte bı yüzden düzenli adet olan birine her kapı açılıyo
Yumurtlama geç olduğu için mi 9 gün geç bat olacak. Umarım bebek gelirKendimden örnek vereceğim. Ben 21. gün yumurtladım. Beklediğim adet tarihim 30. gün. bakalım. yumurtlamadan 14 gün sonra adet geliyor diyorlar ama benim 9 gün sonra gelecek sanırım. İnşallah gelmez:)
İnşAllah Allah isteyen herkesciklere nasip etsinİnsanı uğraştırıyorlar iki de bir valla belki değer yükselmiştir de pozitif çıkar
ayy inş yani bekledğinize değecek bi haber alırsınızİnşAllah Allah isteyen herkesciklere nasip etsin
AmiiinnnİnşAllah Allah isteyen herkesciklere nasip etsin
Kan testinde çıkmaz mıydıSelam kizlar.Benim bat 8nisandi.Ama ne gelen vaar,ne de giden.Testler hep negativ.Dun doktora gitdim.Rahim büyümüş dedi.Ya adet yakin,ya da hamilesin dedi.Bende õylece bekliyorum.
Bence bekle derim kesinlikle ilaç alma.2 gün daha bekle en azından sonra test al.birden çıkmıyor sonnuçlarSelam kizlar.Benim bat 8nisandi.Ama ne gelen vaar,ne de giden.Testler hep negativ.Dun doktora gitdim.Rahim büyümüş dedi.Ya adet yakin,ya da hamilesin dedi.Bende õylece bekliyorum.
Siz gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Belirtileriniz var mıydıBence bekle derim kesinlikle ilaç alma.2 gün daha bekle en azından sonra test al.birden çıkmıyor sonnuçlar
Kan testi yaptirmadim çünki baya geçdi adet tarihim.Doktor da bekle dedi.26nisana ultrasona randevu verdi.Kan testinde çıkmaz mıydı
kan verin :))Kan testi yaptirmadim çünki baya geçdi adet tarihim.Doktor da bekle dedi.26nisana ultrasona randevu verdi.
Yok canım benim 30-31-32 gün arası döngüm. 21. gün yumurtlama beklemedeyim. İnşallah hiç gelmez:)Yumurtlama geç olduğu için mi 9 gün geç bat olacak. Umarım bebek gelir