Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sormayın.. şimdi de halk sağlığı merkezini aradım. Doktorunuz veriyi girmediği için bize ulaşmamış tekrar kan vermeniz gerekiyor dediler.. dünden beri sonuç bekliyorum
İnsanı uğraştırıyorlar iki de bir valla belki değer yükselmiştir de pozitif çıkar

Çok iyi anladım şimdi teşekkürler canım

Bi de bişey soracağım diyelim geç yumurtlama oldu. Adet de ona göre geç mi gelir

Hım inşallah hamilesindir daha iyi anladım arkdaş az önce de anlattı acaba sperm kalıoo başka zaman mı dölleniyo falan aklım şaşmıştı teşekkürler canım

Bi de bişey soracağım diyelim geç yumurtlama oldu. Adet de ona göre geç mi gelir
Bak bende merak ettim çünkü program da ovulas test pozitif yazdım bi güne attı yumurtlama ve yumurtlama ne zaman olduysa doğal olarak adetin de ilerlyo şöyle hesaplicaksn gelecek adetinden geriye hesaplarsan 14-yada 15 gün geri sayarsan senin yumurtlama günün oluyo bat bilmediğim için işte bı yüzden düzenli adet olan birine her kapı açılıyo

Reactions: 114
Ben kestiremiyorum düşük 42. Gündü ondan sonra 32. Gün 42. Gün 32. Gün adet oldum geriye doğru sayacağım ama bu ay 42. Gün gelir diye bi şey yapamıyorum :)

Kendimden örnek vereceğim. Ben 21. gün yumurtladım. Beklediğim adet tarihim 30. gün. bakalım. yumurtlamadan 14 gün sonra adet geliyor diyorlar ama benim 9 gün sonra gelecek sanırım. İnşallah gelmez:)
Yumurtlama geç olduğu için mi 9 gün geç bat olacak. Umarım bebek gelir

Selam kizlar.Benim bat 8nisandi.Ama ne gelen vaar,ne de giden.Testler hep negativ.Dun doktora gitdim.Rahim büyümüş dedi.Ya adet yakin,ya da hamilesin dedi.Bende õylece bekliyorum.
Bence bekle derim kesinlikle ilaç alma.2 gün daha bekle en azından sonra test al.birden çıkmıyor sonnuçlar

Ya şimdi diyorlar ki 35 günü geçen bi insan zaten normal değil doktora görünmek gerekir ama 35 olan bi insanın daha az hesaplama oluyo onu ben tam bilmiyorum öyle bişey var az önce ki konu gibi geç döllenme olur erken yumurtlama olur bunu kendimiz anlamız lazımmış ben kendime emin olamadım ovulasyn testini aldım ben 28-29-30 günde oynuyo mesela iki ay 28 diğer ay 29 böyle erken de olabilir dedim geç de ovulasyon testi garanti diye yaptık ama benim adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo sadece 8 gün kaldı hayırlısı ya

Genetik mi bu durumlar bilemiyorum benim annem 4 hafta bitti mide bulantısı ve ağzındademir tadı olmuş Sudan nefret etmiş Allah kimseye suyu tiksindirmesin diye dua eder hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…