Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Keçiboynuzu pekmezi sabahları ac karnına yesin.
Birde ceviz fındık vs. Yiyebilir. Bunlar sayıyı çok arttırıyor.

Benim 8.günündeyim idrar negatif hala. Iki gün daha mi bekleyeyim acaba, madem 10 güne kadar normal

walla canım dr öyle dedi bende boşuna telaşlandım ama bebek yok adette yok tedirgin oldum açıkçası allah korusun kötü bir şey çıkmasın diye çok şükür de çıkmadı bir dr görün derim en azından için rahat eder..

Herkeste olmayabiliyor canım benim hiç yok inşallah olmazda kusma fobim var çok ağlıyorum öyle bir durumda
Allah dağına göre kış verir derler umarım mide bulantın çok olmaz :) 6-7 gün var ben ne zaman test yapsam :)

Gözün aydın Hamileliğin rahat geçer umarım geçmiş olsun mide bulantısı fenadır ben bi de çalışıyorum hamile kalırsam ne olur bilemem :)
Aslında bende çalışmak istiyordum ama evi bile toplayamıyorum şuan iki tencere yemek yaptım dün dünyanın en büyük işini yapmış gibiyim

Adetten sonra yumurtlama döneminde yada yakın çalıştın mı CNm

Aslında bende çalışmak istiyordum ama evi bile toplayamıyorum şuan iki tencere yemek yaptım dün dünyanın en büyük işini yapmış gibiyim
Boşver evde olma imkanın varsa hamileliğini rahat geçir ben öğretmen olduğum için öyle bir şansım Yok. Bu ay hamile kalırsam 3 ayı tatilde geçecek o yüzden iyi olacak diyorum :) dikkat et kendine boşver işlerin acelesi Yok senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli

Kızlar mesajınızı tek tek okudum sizi çok stresli ve sabırsız görüyorum bana öyle geldi lütfen biraz sakin olun adet gecikme hamile oldum olmadım düşüncesini unutun yoksa stres devam edecek sizi düşündüğümden yazıyorum aynısını bende yaşıyorum ama biraz relaks olalım hayırı haberler tez zamanda herkese nasip olsun diyorum hamile olan arkadaşları da tebrik ederim dualarında bizi unutmasınlar

Kısmet be kuzum Üzülme çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…