Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim kuzum...rabbim hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah...akışına bıraktık artık rabbim ne zaman nasip ederse
Kafa rahatlığıda çok önemli evet geçen ay ben aşırı takmıştım bu ay amaan olmazsa vardır bi hayır dedim hep. Amin canım sağolasın güzel duaların için ❤️

Kızlar bu kez görüyorum desin biri :/ adete 8 gün varEki Görüntüle 2135988
Canım hayırlı uğurlu olsun.benimde batıma yaklaşık 4 5 gün varken pozitif çıktı.bende erken yumurtlaşıtım.bence hiç durma kan ver.güle güle kucağına almayı nasip etsin mevlam.kan sonucunu bekliyoruz ...

Valla başta bende öyle düşündüm büyük ihtimal gripten dedim hatta hala hafiften o tat var ağzımda ama burun tıkanıklığın geçmedi belkide ondandır. Ama karnımdaki her hareket belli etti bana. Uyanır uyanmaz gazla başlıyorum güne .Benim nadiren gaz problemim olurdu cokusuttugunde. Şimdi çorapla uyuyorum sabah gaz doluyum :)))) su 8 gün geçsin de doktora gideyim:)

Allah Allah :) benimde aşırı derecede var şuan o sıkıntı.. ayy ne bilim ama benim dün hafif bir leke geldi tabi bata daha 11 gün var.. yumurtlamam da oldu eminim bugün çıkışta ovulasyon alacam tekrar dan bakalım ne durumda diye.. hayırlısı bakalım yaa..

Normalde geçersiz sayılıyor. Ama nedense bence hamilesin. İnşallah yarın kan testinde pozitif sonuç alırsın. Evde varsa testi tekrarlayabilirsin de. Sevgiler
Ah inşAllah ama benim hiç umudum yok.. az önce tekrar bir idrar testi yaptım koskoca bir negatif :duduk: demek ki o test bozuktu.. kan henüz çıkmadı ama ondan da bi beklentim yok artık :)) eşim de 10 gün önce yurtdışına gitti iş için.. ne zaman gelir bilinmez.. umutlar başka baharlara kaldı böylelikle :olamaz:

Ah inşAllah ama benim hiç umudum yok.. az önce tekrar bir idrar testi yaptım koskoca bir negatif :duduk: demek ki o test bozuktu.. kan henüz çıkmadı ama ondan da bi beklentim yok artık :)) eşim de 10 gün önce yurtdışına gitti iş için.. ne zaman gelir bilinmez.. umutlar başka baharlara kaldı böylelikle :olamaz:
:KK43: beklemeye devam bizler :KK43:

Benim eşimin 45 milyonu hareketli idi.gerisini bilmiyorum ama eşim sigarayı bıraktı.artırmak için harnup pekmezi yedi hergün bide bide bi tohum vardı ismini hatırlayamadım ne var oda artırıyormuş ama çok gaz yaptığı için onu kullanmadık.bal tarçın çörekotunu benle beraber onada kullandırdım.biz böyle yaptık.sigarayı bıraktıktan 2 ay sonra sperm sayısının biraz daha arttığını söylemişlerdi.ve 2 ay netiçesinde hamile kaldım.darısı sana inşallah

inşallah canım çok teşekkür ederimmm:dua::KK200:

Kafa rahatlığıda çok önemli evet geçen ay ben aşırı takmıştım bu ay amaan olmazsa vardır bi hayır dedim hep. Amin canım sağolasın güzel duaların için ❤️

inan bende geçen ay öyleydim o kdar rahattım ki adetim bile geçti yani :halay:ama sonrasında çok heyecan yaptım da artık yoruldum canım yaaa

32)@Platonıkbaby 10 NİSAN:anneadayı:
33)@Eda3883 10 NİSAN :anneadayı:
34)@Sezerbusra21 10 NİSAN:anneadayı:
bsebse bsebse 10 NİSAN:anneadayı: kızlar sizde durumlar nedir?:KK200::nazar:
Canım benim dün 1 gün gecikmeyle gördüm malesef kırmızı kartı, hamile kalan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Olmayanlara dua edin nolur, en geç mayısa gebe kalalım bizde

Adete 6-7 gün kaldı belirti psikolojik mi değil mi vallahi bilemedim ama iki gün kasık ağrısı çektim bugün kasık ağrısı uçtu gitti. Arada yokluyor. Ama başım hafif hafif dönüyor kaç gündür tesadüf mü bilemedim. En azından 3 4 gün geçsin sonra test yaparım 6-7 gün bekleyemeyecegim sanırım. Ha bi de göğüslerim şişti. Ucu sızlıyor. Belim ağrıyor ama her adet öncesi oluyor bu.

keşke şöyle bir makine falan olsa gebelik başlar başlamaz haber verse ne bilim böyle bu kadar kendimizi dinlemesek di mi ne güzel olur???

X