Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar bugünü saymazsak bata 4 gün kaldi yumurtladimmi emin degilim çünkü ovulasyon testini pek beceremedim ama tam koyu degil de koyuya yakın cizgi gorebildim o günlerde kasik agrimda oldu yumurtladim varsayarsak o gunden beri hep kasik agrim var.halende var.gectigimiz ay sol yumurtaligimda kucuk bir kist vardi doktor adette atilir bi sonraki adetinin 4.gunu gel ddi.umarim adet olmam.ama acaba kistmi büyüdü yada bu ay da catlamayip kist mi oldu yine uff

Progesteron testi yaptırdın mi canimm

Progesteron testi yaptırdın mi canimm
Hayır hic bir test yaptirmadim doktora 3aydir deniyoruz ddigimde daha yeniymis ddi devlet hastanesiydi bu arada.adetimin duzenini sordu duzenli dedim adetin duzenliyse hormon testine gerek yok gbi birseyler soyledi ben tabi pek bilgim yok bu konularda ama burada biraz bilgilendim bu aydan sonra özel bir hastanede tüm testleri yaptırıp herhangi bir rahatsizligim yok ise eşim de bi gorunecek doktora sonra akışına birakacagiz.

Canım durumun müsaitse özelde ilgili bir doktor bul derim ben devletide denedim ama gün içinde çok hastayla muhatap oldukları için dolayısıyla gerekli ilgiyi göremeyebiliyorsun çoğu kez.

Birde bir senedir deniyoruz olmuyor diyince daha ciddiye alıyolar diğer türlü altı ay bi sene deneyin öyle gelin diyorlar sorun varmı ona bile bakmıyolar

Canım durumun müsaitse özelde ilgili bir doktor bul derim ben devletide denedim ama gün içinde çok hastayla muhatap oldukları için dolayısıyla gerekli ilgiyi göremeyebiliyorsun çoğu kez.
Evet durumumuz musait bende hissettim zaten ilgisiz davrandigini yani regli duzenli oldgu halde farklı problemleri olanlar varmış kk de baya okudum.

Evet durumumuz musait bende hissettim zaten ilgisiz davrandigini yani regli duzenli oldgu halde farklı problemleri olanlar varmış kk de baya okudum.
Tabiki olabiliyor adetin 3. Günü aç karnına özele gidersen hormon testi ve ulturasonda kontrole geldim diye bebek istediğinide belirtirsin inşallah yardımcı olurlar

Kızlar bata 5 gün var bugün test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilirmi acaba off adet olcam heralde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…