- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
Himmmm anladım 12 sinde çıkacak bakalım smear sonucumTabi orada belli olacaktir hafif bir enfeksiyondur yoksa simdiye fitil vermis olurdu
Progesteron testi yaptırdın mi canimmSelam kizlar bugünü saymazsak bata 4 gün kaldi yumurtladimmi emin degilim çünkü ovulasyon testini pek beceremedim ama tam koyu degil de koyuya yakın cizgi gorebildim o günlerde kasik agrimda oldu yumurtlafim varsayarsak o gunden beri hep kasik agrim var.halende var.gectigimiz ay sol yumurtaligimda kucuk bir kist vardi doktor adette atilir bi sonraki adetinin 4.gunu gel ddi.umarim adet olmam.ama acaba kistmi büyüdü yada bu ay da catlamayip kist mi oldu yine uff
Hayır hic bir test yaptirmadim doktora 3aydir deniyoruz ddigimde daha yeniymis ddi devlet hastanesiydi bu arada.adetimin duzenini sordu duzenli dedim adetin duzenliyse hormon testine gerek yok gbi birseyler soyledi ben tabi pek bilgim yok bu konularda ama burada biraz bilgilendim bu aydan sonra özel bir hastanede tüm testleri yaptırıp herhangi bir rahatsizligim yok ise eşim de bi gorunecek doktora sonra akışına birakacagiz.Progesteron testi yaptırdın mi canimm
Amin canım sağolasın sende. Hamiş ol sende rahat geçir inşallahİnş rahat geçer canim güzel bi hamilelik geçirirsin
Canım durumun müsaitse özelde ilgili bir doktor bul derim ben devletide denedim ama gün içinde çok hastayla muhatap oldukları için dolayısıyla gerekli ilgiyi göremeyebiliyorsun çoğu kez.Hayır hic bir test yaptirmadim doktora 3aydir deniyoruz ddigimde daha yeniymis ddi devlet hastanesiydi bu arada.adetimin duzenini sordu duzenli dedim adetin duzenliyse hormon testine gerek yok gbi birseyler soyledi ben tabi pek bilgim yok bu konularda ama burada biraz bilgilendim bu aydan sonra özel bir hastanede tüm testleri yaptırıp herhangi bir rahatsizligim yok ise eşim de bi gorunecek doktora sonra akışına birakacagiz.
Birde bir senedir deniyoruz olmuyor diyince daha ciddiye alıyolar diğer türlü altı ay bi sene deneyin öyle gelin diyorlar sorun varmı ona bile bakmıyolarHayır hic bir test yaptirmadim doktora 3aydir deniyoruz ddigimde daha yeniymis ddi devlet hastanesiydi bu arada.adetimin duzenini sordu duzenli dedim adetin duzenliyse hormon testine gerek yok gbi birseyler soyledi ben tabi pek bilgim yok bu konularda ama burada biraz bilgilendim bu aydan sonra özel bir hastanede tüm testleri yaptırıp herhangi bir rahatsizligim yok ise eşim de bi gorunecek doktora sonra akışına birakacagiz.
Evet durumumuz musait bende hissettim zaten ilgisiz davrandigini yani regli duzenli oldgu halde farklı problemleri olanlar varmış kk de baya okudum.Canım durumun müsaitse özelde ilgili bir doktor bul derim ben devletide denedim ama gün içinde çok hastayla muhatap oldukları için dolayısıyla gerekli ilgiyi göremeyebiliyorsun çoğu kez.
Tabiki olabiliyor adetin 3. Günü aç karnına özele gidersen hormon testi ve ulturasonda kontrole geldim diye bebek istediğinide belirtirsin inşallah yardımcı olurlarEvet durumumuz musait bende hissettim zaten ilgisiz davrandigini yani regli duzenli oldgu halde farklı problemleri olanlar varmış kk de baya okudum.
İnsallah.sizinde bebisiniz yolda tebrik ederim darisi bizlerin başına:)Tabiki olabiliyor adetin 3. Günü aç karnına özele gidersen hormon testi ve ulturasonda kontrole geldim diye bebek istediğinide belirtirsin inşallah yardımcı olurlar
İnş canim aminnnnAmin canım sağolasın sende. Hamiş ol sende rahat geçir inşallah
Amin canım teşekkür ederim :) hepiniz bu güzel duyguları tadarsınız bir an önce inşallahİnsallah.sizinde bebisiniz yolda tebrik ederim darisi bizlerin başına:)
Ne güzel bi duaAmin canım teşekkür ederim :) hepiniz bu güzel duyguları tadarsınız bir an önce inşallah
Hiç belirti Yok herhalde dimi sende kasikta batma falanAmin canım teşekkür ederim :) hepiniz bu güzel duyguları tadarsınız bir an önce inşallah
Yok canımHiç belirti Yok herhalde dimi sende kasikta batma falan
vajinal ultrasonda görüldü, sonradan smear aldı bişey çıkmadı.Sizde de mi vajinal ultrasonla baktı ? Yoksa smear da mi çıktı çok geçmiş olsun bu arada
Anladım çok gecmis olsunvajinal ultrasonda görüldü, sonradan smear aldı bişey çıkmadı.
Idrar testinde geç çıkabiliyomus cnm hemen üzme kendini bekle biraz daha bakalım.Kızlar bata 5 gün var bugün test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilirmi acaba off adet olcam heralde yaa