- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
Daha bata varmış canım en azından bat bir gün geçsin daha doğru sonuç olabilirKızlar bata 5 gün var bugün test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilirmi acaba off adet olcam heralde yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha bata varmış canım en azından bat bir gün geçsin daha doğru sonuç olabilirKızlar bata 5 gün var bugün test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilirmi acaba off adet olcam heralde yaa
O kadar diyorsun aklımda bulunsun 9 gün daha gün aşırı devam o halde :)
evet canm :)Kızlar bata 5 gün var bugün test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilirmi acaba off adet olcam heralde yaa
Sen ne olur ne olmaz önümüzdeki günleride değerlendirin derim canımKızlar hamile olan arkadaşlar bilgi istiyorummm
Az önce uzayan akıntı gördüm yumurtlama dönemim geçti ne olabilir bir belirtimi yoksa herkeste olan bişey mi aynı anda beyaz da vardı ?? Adetime daha 10 gün var normalde ve geç yumurtladım normalde 7 gün vardı 18-19-20 olabilir yumurtlama günü 6 Nisan ???
İnşallah kırmızılar gelmez :)evet canm :)
Erken adetine 2 gün kala yap yada adetin başladığı gün de yap sabredersen adetin 2 gününde yap inşallah gelmez umuduyla yazdım
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama inşallah geç döllenmedir de hamilesindirBat dündü, gelen giden yok gebelik testi dün negatifti. Bi kac gune olmazsam acile gidip kan vermeyi düşünüyorum, sizce geç döllenme midir kizlar. Ovulasyon testi de kullanmıştım, 26 mart yumurtlama gösterdi, olsa simdiye çıkardı diye düşünüyorum ama. Teste devam ederken 1 nisanda tekrar koyulasmaya başlamıştı, o da elimdeki son testti bi daha almadim kaldi öyle acaba iki defa mi yumurtladım bu ay
günaydınlar sizin bat kaçtı benim de bugün bacak ağrılarım başladı gene gelecek galiba gönlün efendisi:)Ben galiba adet olucam.. 5 günüm var ama inceden adet sancılarım hissettirmeye başladı
Dün akşam üstünden beri kasık ağrım arttı bacağıma vuruyor ağrısı. Hadi hayırlısı bat 8 gün sonra
Yeniden yumurtlamış olabilirsin.bugün yarın ve ertesi gün ü değerlendirmeni şiddetle tavsiye ederim.çünkü hamilelikte uzayan akıntı olmuyor.Kızlar hamile olan arkadaşlar bilgi istiyorummm
Az önce uzayan akıntı gördüm yumurtlama dönemim geçti ne olabilir bir belirtimi yoksa herkeste olan bişey mi aynı anda beyaz da vardı ?? Adetime daha 10 gün var normalde ve geç yumurtladım normalde 7 gün vardı 18-19-20 olabilir yumurtlama günü 6 Nisan ???
Benim yumurtlama günüm yani ovülasyonum 25 marttı.bundan bir hafta önce kanda çıkmadı.ki o kadar antibiyotik ağrı kesici verdiler.5 gün sonrü kanda hamilileğim çıktı.biranda değerler değişebiliyor.adet olmadığın sürece hala ümit vardır.Bat dündü, gelen giden yok gebelik testi dün negatifti. Bi kac gune olmazsam acile gidip kan vermeyi düşünüyorum, sizce geç döllenme midir kizlar. Ovulasyon testi de kullanmıştım, 26 mart yumurtlama gösterdi, olsa simdiye çıkardı diye düşünüyorum ama. Teste devam ederken 1 nisanda tekrar koyulasmaya başlamıştı, o da elimdeki son testti bi daha almadim kaldi öyle acaba iki defa mi yumurtladım bu ay
Canim benim insallah dedigin gibidir cok istiyorum lutfen dua edin bana daBenim yumurtlama günüm yani ovülasyonum 25 marttı.bundan bir hafta önce kanda çıkmadı.ki o kadar antibiyotik ağrı kesici verdiler.5 gün sonrü kanda hamilileğim çıktı.biranda değerler değişebiliyor.adet olmadığın sürece hala ümit vardır.
Insallah canim benimBen hiç kullanmadım bilmiyorum ama inşallah geç döllenmedir de hamilesindir
Sen rahat ol mülakat da da diğer konuda da stres herşeyi etkiliyor. Ben bekardım mülakata girince ama rahat ol sen herşey hallolur inşallahHaftaya mülakat var öğretmenlik icin ama ben kafamı veremiyorum umudum yok ama insan tuhaf bi şekilde bekliyor
Olmayız umarım adet falan benim ilk hamile olduğumda böyle bacağıma vuran kasık agrısı oldu sonra hep böyle olmaya başladı dört aydıraynı şekilde bacaklara vurdu adet olacağız heralde benim de son 7 gün:)
Benim hamilelik belirtimde hiç olmamıştı. İlk hamile olduğum ay olmuştu. Sonra düşük yaptıktan sonra her adetten iki hafta önce olmaya başladı bilemiyorum kihamile arkadaşlar, bacak ağrısı da erken gebelik arasında mı ağrıları yaşayıp yine de hamiş olduğunu öğrenenleerr ?
İnşallah gülüm...allahın izni ileCanim benim insallah dedigin gibidir cok istiyorum lutfen dua edin bana da
Benim yumurtlama günüm yani ovülasyonum 25 marttı.bundan bir hafta önce kanda çıkmadı.ki o kadar antibiyotik ağrı kesici verdiler.5 gün sonrü kanda hamilileğim çıktı.biranda değerler değişebiliyor.adet olmadığın sürece hala ümit vardır.