Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar diyorsun aklımda bulunsun 9 gün daha gün aşırı devam o halde :)
Kızlar bata 5 gün var bugün test yaptım negatif çıktı. Erken diye olabilirmi acaba off adet olcam heralde yaa
evet canm :)
Erken adetine 2 gün kala yap yada adetin başladığı gün de yap sabredersen adetin 2 gününde yap inşallah gelmez umuduyla yazdım

Kızlar hamile olan arkadaşlar bilgi istiyorummm
Az önce uzayan akıntı gördüm yumurtlama dönemim geçti ne olabilir bir belirtimi yoksa herkeste olan bişey mi aynı anda beyaz da vardı ?? Adetime daha 10 gün var normalde ve geç yumurtladım normalde 7 gün vardı 18-19-20 olabilir yumurtlama günü 6 Nisan ???

Az önce uzayan akıntı gördüm yumurtlama dönemim geçti ne olabilir bir belirtimi yoksa herkeste olan bişey mi aynı anda beyaz da vardı ?? Adetime daha 10 gün var normalde ve geç yumurtladım normalde 7 gün vardı 18-19-20 olabilir yumurtlama günü 6 Nisan ???
Sen ne olur ne olmaz önümüzdeki günleride değerlendirin derim canım

Bat dündü, gelen giden yok gebelik testi dün negatifti. Bi kac gune olmazsam acile gidip kan vermeyi düşünüyorum, sizce geç döllenme midir kizlar. Ovulasyon testi de kullanmıştım, 26 mart yumurtlama gösterdi, olsa simdiye çıkardı diye düşünüyorum ama. Teste devam ederken 1 nisanda tekrar koyulasmaya başlamıştı, o da elimdeki son testti bi daha almadim kaldi öyle acaba iki defa mi yumurtladım bu ay:110:

Bat dündü, gelen giden yok gebelik testi dün negatifti. Bi kac gune olmazsam acile gidip kan vermeyi düşünüyorum, sizce geç döllenme midir kizlar. Ovulasyon testi de kullanmıştım, 26 mart yumurtlama gösterdi, olsa simdiye çıkardı diye düşünüyorum ama. Teste devam ederken 1 nisanda tekrar koyulasmaya başlamıştı, o da elimdeki son testti bi daha almadim kaldi öyle acaba iki defa mi yumurtladım bu ay:110:
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum ama inşallah geç döllenmedir de hamilesindir :KK66:

Yeniden yumurtlamış olabilirsin.bugün yarın ve ertesi gün ü değerlendirmeni şiddetle tavsiye ederim.çünkü hamilelikte uzayan akıntı olmuyor.

Benim yumurtlama günüm yani ovülasyonum 25 marttı.bundan bir hafta önce kanda çıkmadı.ki o kadar antibiyotik ağrı kesici verdiler.5 gün sonrü kanda hamilileğim çıktı.biranda değerler değişebiliyor.adet olmadığın sürece hala ümit vardır.

hamile arkadaşlar, bacak ağrısı da erken gebelik arasında mı ağrıları yaşayıp yine de hamiş olduğunu öğrenenleerr ?

Benim yumurtlama günüm yani ovülasyonum 25 marttı.bundan bir hafta önce kanda çıkmadı.ki o kadar antibiyotik ağrı kesici verdiler.5 gün sonrü kanda hamilileğim çıktı.biranda değerler değişebiliyor.adet olmadığın sürece hala ümit vardır.
Canim benim insallah dedigin gibidir cok istiyorum lutfen dua edin bana da

hamile arkadaşlar, bacak ağrısı da erken gebelik arasında mı ağrıları yaşayıp yine de hamiş olduğunu öğrenenleerr ?
Benim hamilelik belirtimde hiç olmamıştı. İlk hamile olduğum ay olmuştu. Sonra düşük yaptıktan sonra her adetten iki hafta önce olmaya başladı bilemiyorum ki

Kacinci gün kanda çıkmadı canım. Ikıncı kan testin kaçıncı gündü.

Benimde bugün 33.günüm. adetim 6 gun geçti. Geç yumurtladıysam şayet kaçıncı gün çıkar acaba. Bugün kan testi yaptursam çıkar mi acaba.

X