Yap canım varsa cıkıyor sabah aksam farketmezUsuttum galiba tutamiyom ki canim hemen gidesim geliyor
Yukarda anlatmıştım aslındakizlar sogan kuru nasil oluyor birisi detaylica anlatabilirmibbende yapmak istiyorum
Yap canım varsa cıkıyor sabah aksam farketmez
Senin bat geçmiş zaten canım sabah akşam fark etmez varsa çıkarKızlar testi illa ki sabah ilk idrarla yapmak sart mi 4de esim gelcek o getrcek testi hemen yapsam olmaz mi
Google a İbrahim saraçoğlu soğan kürü yazarsan detaylıca çıkıyo canımkizlar sogan kuru nasil oluyor birisi detaylica anlatabilirmibbende yapmak istiyorum
Çok korkuyorum mantardan.ben de tükanı kapadım dün gece.ben ilişki olayını bitirdim bu ay regl olana kadar yok yani zaten birde mantar olmuşum galiba acayipp bir kaşıntım var
Çok korkuyorum mantardan.ben de tükanı kapadım dün gece.
Ben bu ay geç yumurtladım 2-3 gün atar benimki.ondan dün gece de son mikmik vardı.evet kozalakların spoşları çok kıymetli oluyor bu dönemde.yalnız bizde ben çocuğu henüz istemiyorum aslında.kozalak çok istiyor.o nedenle hiç naz tuz yapamıyor.ben 1 yıldır erteliyordum bebek işini.hazır hissetmiyordum.ama artık kozalak sorun çıkartıyordu.veeriiiim gitsin bu ay dedimbizim yumurtalama zamanımız geçti seninle hamile kalacağımız günlerde geçti ,işin kötü yanı bizimki huylanacak ha normalde ben yanaşmam o gelirdi şimdi yanaşınca hayırdır diyor ,eski moduma geri döneyim en iyisi
Kızlar çok mutsuzum regl oldum az önce dün kan vermiştim sonucu almaya gitmicem evden çıkasım yok eşime bile söyleyemedim daha
Hemen soğan kürüne başlayacağım düzenli kullanımda ilk ay oluyormuş inşallah. Önümüzdeki ay da olmazsa eşim için bi test yaptırrız artık.
Hiçbir sorun yokken bitkisel kürler yapmaktan korkuyorum. Benim gibi olan var mı? Zira farklı tavsiyeleriniz de cezbediyor insanı. Bir de yeme içme duzeniyle ilgili basit tavsiyeleriniz var mı? Mesela mikmikten önce eşimize kahve içirmek gibi...
Kızlar testi illa ki sabah ilk idrarla yapmak sart mi 4de esim gelcek o getrcek testi hemen yapsam olmaz mi
ben ilişki olayını bitirdim bu ay regl olana kadar yok yani, birde mantar olmuşum galiba acayipp bir kaşıntım var
Ben bu ay geç yumurtladım 2-3 gün atar benimki.ondan dün gece de son mikmik vardı.evet kozalakların spoşları çok kıymetli oluyor bu dönemde.yalnız bizde ben çocuğu henüz istemiyorum aslında.kozalak çok istiyor.o nedenle hiç naz tuz yapamıyor.ben 1 yıldır erteliyordum bebek işini.hazır hissetmiyordum.ama artık kozalak sorun çıkartıyordu.veeriiiim gitsin bu ay dedim
Soğan,sarımsak,havuç,incir,bal,çörek otu,tarçın...Allah ne verdiyse hemen kürlere de başla bacım.korkuyorum birimiz zehirleneceğiz bu kür sevdasınaKızlar maalesef adet oldum yeni adet 15 haziran
ben de her şey normalken klomen kullandım acele edip sonra dış gebelik oldu ve öğrendim ki bu tür ilaçlarda dış gebelikriskini arttırıyormuş tabi durum böyle olunca ben de klomen kullanmasaydım keşkeleri başladı. gerçi dr olacağı varmış diyor ama insan ister istemez de düşünüyor işte o yüzden ben hiç bişey kullanmıyorum artık. eşin keçi boynuzu çakşır suyu felan içsinHiçbir sorun yokken bitkisel kürler yapmaktan korkuyorum. Benim gibi olan var mı? Zira farklı tavsiyeleriniz de cezbediyor insanı. Bir de yeme içme duzeniyle ilgili basit tavsiyeleriniz var mı? Mesela mikmikten önce eşimize kahve içirmek gibi...
geçmiş olsun bende mantar oldum sanırım kaşıntı aşırı yok ama akıntı varben ilişki olayını bitirdim bu ay regl olana kadar yok yani, birde mantar olmuşum galiba acayipp bir kaşıntım var
geçmiş olsun bende mantar oldum sanırım kaşıntı aşırı yok ama akıntı var
bazan bende sandalyede ne yapacağımı şaşırıyorum, sürekli lavaboya gitmekte olmuyor, kremim var dünden beri onu kullanıyorum azaldı biraz şükür, sen ilaç kullanıyor musunsağol canım bende varya kaşıntı hemen anlıyorum ben iş yerindeyim birde sandalyede 10 tur atıyorum resmen
bazan bende sandalyede ne yapacağımı şaşırıyorum, sürekli lavaboya gitmekte olmuyor, kremim var dünden beri onu kullanıyorum azaldı biraz şükür, sen ilaç kullanıyor musun
AynıyızKızlar maalesef adet oldum yeni adet 15 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?