Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar sogan kuru nasil oluyor birisi detaylica anlatabilirmibbende yapmak istiyorum

ben ilişki olayını bitirdim bu ay regl olana kadar yok yani, birde mantar olmuşum galiba acayipp bir kaşıntım var

Çok korkuyorum mantardan.ben de tükanı kapadım dün gece.

bizim yumurtalama zamanımız geçti seninle hamile kalacağımız günlerde geçti ,işin kötü yanı bizimki huylanacak ha normalde ben yanaşmam o gelirdi şimdi yanaşınca hayırdır diyor ,eski moduma geri döneyim en iyisi

Ben bu ay geç yumurtladım 2-3 gün atar benimki.ondan dün gece de son mikmik vardı.evet kozalakların spoşları çok kıymetli oluyor bu dönemde.yalnız bizde ben çocuğu henüz istemiyorum aslında.kozalak çok istiyor.o nedenle hiç naz tuz yapamıyor.ben 1 yıldır erteliyordum bebek işini.hazır hissetmiyordum.ama artık kozalak sorun çıkartıyordu.veeriiiim gitsin bu ay dedim

bu kadar üzülmeyin derim. hayırlı bir vakti bekliyorduk bebeğiniz. rabbim de o vakit de sağ, salim nasip etsin size. psikolojimizle doğru orantılı bu işler, lütfen bunu kendimize yapmayalım.

düzenli beslenmek bir yöntem. sağlıklı yiyecekleri, sağlıklı ölçüde tüketmek kastım. şekeri, aşırı tuz kullanımı, asitli içeçecekleri, abur cuburlar vs hayatımızdan çıkarmak. yumurta rezervlerine doğrudan etkisi var zira.

Kızlar testi illa ki sabah ilk idrarla yapmak sart mi 4de esim gelcek o getrcek testi hemen yapsam olmaz mi

bir günüm kaldı demişsiniz döllenme zamanı ile ilişkili ama düzenli yumurtlama ise bence münasip. gayet çıkacaktır.

ben ilişki olayını bitirdim bu ay regl olana kadar yok yani, birde mantar olmuşum galiba acayipp bir kaşıntım var

mantarsan gel yanıma. korunmayı bıraktım mantarla yaşıyorum. sebamed ph 3.8 e dengeleyen bir jeli var. tamamen doğal. bu süreçte mantar vs. korunmak açısından tavsiye ederim.

eşinize mi kozalak diyorsunuz. spoş kısmını da epeyce düşünüm buldum.

ben de her şey normalken klomen kullandım acele edip sonra dış gebelik oldu ve öğrendim ki bu tür ilaçlarda dış gebelikriskini arttırıyormuş tabi durum böyle olunca ben de klomen kullanmasaydım keşkeleri başladı. gerçi dr olacağı varmış diyor ama insan ister istemez de düşünüyor işte o yüzden ben hiç bişey kullanmıyorum artık. eşin keçi boynuzu çakşır suyu felan içsin

sağol canım bende varya kaşıntı hemen anlıyorum ben iş yerindeyim birde sandalyede 10 tur atıyorum resmen
bazan bende sandalyede ne yapacağımı şaşırıyorum, sürekli lavaboya gitmekte olmuyor, kremim var dünden beri onu kullanıyorum azaldı biraz şükür, sen ilaç kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…