inşallah hamiş kalırsın ve hepimizeMerhaba benim bat 28 Mayıs ama ayın 26 sında kan testi yaptircam. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Herkese basarilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hamiş kalırsın ve hepimizeMerhaba benim bat 28 Mayıs ama ayın 26 sında kan testi yaptircam. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Herkese basarilar
Anladım o zaman sabır zaman çabuk geçiyor nasılsaYok Saglık ocağı burda hep bi GUN sonra cıkıyor
Test mi yaptin kiz yine ben yapmadım valla zaten çıkmıyorYine dayanamadım yine test yaptım ve tek çizgi ((
Valla ne kadar olsa da rahat edemiyoruz o ayrı konuBugün alıp yarın sabah yapayım bari içim rahat etsin, işin kötü tarafı mantar oldum, bu ay olmasa daha iyi olacak sanırım
Kızlar çok mutsuzum regl oldum az önce dün kan vermiştim sonucu almaya gitmicem evden çıkasım yok eşime bile söyleyemedim daha
Hemen soğan kürüne başlayacağım düzenli kullanımda ilk ay oluyormuş inşallah. Önümüzdeki ay da olmazsa eşim için bi test yaptırrız artık.
Gecem gündüzüm bebek oldu çok aşırı stres yaptım ondan olmuyor ama takmayacağım sende takma canım oluruna bırakalımBen de aynı durumdayım cnn çok ümitliydim ama bugün bende regl oldum 4 günüm vardı oysaki
Uzulme canm hayirlisi de ben ilk hamilelgimde ikinci denemem de olmustu ama sekiz haftalik kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Cok uzuldum. O yuzden saglikli ve hayirli zamanda diye dua edelim. Hersey de bir hayir vardir de. Bende bu ay sogan kurune başlayacağm insallah.Kızlar çok mutsuzum regl oldum az önce dün kan vermiştim sonucu almaya gitmicem evden çıkasım yok eşime bile söyleyemedim daha
Hemen soğan kürüne başlayacağım düzenli kullanımda ilk ay oluyormuş inşallah. Önümüzdeki ay da olmazsa eşim için bi test yaptırrız artık.
bende haziran reglimden sonra başlıcam hemenUzulme canm hayirlisi de ben ilk hamilelgimde ikinci denemem de olmustu ama sekiz haftalik kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Cok uzuldum. O yuzden saglikli ve hayirli zamanda diye dua edelim. Hersey de bir hayir vardir de. Bende bu ay sogan kurune başlayacağm insallah.
Önce kaset test yap bence.pozitifi görünce kan ver.Merhaba benim bat 28 Mayıs ama ayın 26 sında kan testi yaptircam. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Herkese basarilar
Kızlar testi illa ki sabah ilk idrarla yapmak sart mi 4de esim gelcek o getrcek testi hemen yapsam olmaz mi
Dun adet gunumdu
Sabah ilk idrar tuvalete sıkışık olduğu için oluyo. Tuvalete sıkışıp yaptığın sürece ölü benceKızlar testi illa ki sabah ilk idrarla yapmak sart mi 4de esim gelcek o getrcek testi hemen yapsam olmaz mi
Sabah ilk idrar tuvalete sıkışık olduğu için oluyo. Tuvalete sıkışıp yaptığın sürece ölü bence