Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok mutsuzum regl oldum az önce dün kan vermiştim sonucu almaya gitmicem evden çıkasım yok eşime bile söyleyemedim daha
Hemen soğan kürüne başlayacağım düzenli kullanımda ilk ay oluyormuş inşallah. Önümüzdeki ay da olmazsa eşim için bi test yaptırrız artık.

Ben de aynı durumdayım cnn çok ümitliydim ama bugün bende regl oldum 4 günüm vardı oysaki

Merhaba kizlar bat tarihim yarin. Bugun regl olacagima dair hic hissim belirtim yok. Ama Allah biliyo ya bu ay cok umitli cok hissediyodum. Dunki verdiğim kan negatif cikinca yikildim resmen. Su an tek umidim gec dollenme olup değerlerime yansimamasi. Yarinda olmazsam insallah pazartesi tekrar kan veririm. Demin iki arkadaşımın hamilelik haberini aldim onlar icin cok sevindim ama kendim icin cok üzüldüm........
Dua edin ..

Hiçbir sorun yokken bitkisel kürler yapmaktan korkuyorum. Benim gibi olan var mı? Zira farklı tavsiyeleriniz de cezbediyor insanı. Bir de yeme içme duzeniyle ilgili basit tavsiyeleriniz var mı? Mesela mikmikten önce eşimize kahve içirmek gibi...

Uzulme canm hayirlisi de ben ilk hamilelgimde ikinci denemem de olmustu ama sekiz haftalik kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Cok uzuldum. O yuzden saglikli ve hayirli zamanda diye dua edelim. Hersey de bir hayir vardir de. Bende bu ay sogan kurune başlayacağm insallah.

bende haziran reglimden sonra başlıcam hemen

Benim iki günüm vardı test yaptım hiç birşey yok koca bir tek çizgi. umutlar önümüzdeki aya kaldı artık.

Kızlar testi illa ki sabah ilk idrarla yapmak sart mi 4de esim gelcek o getrcek testi hemen yapsam olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…