- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
Beklemek en zoru
eczacı aradı sabah test yollayımmı diye :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklemek en zoru
6 Gun kala basladım yapmaya 3 gün varGünaydın hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin, reglin geçince mi öğrendin
Hahah ben artik gidecek eczane bulamıyomeczacı aradı sabah test yollayımmı diye :)))))
Test manyağı oldu ama inanmazsın tanesini 1 liraya aldım onlarınHobilerin arasına girdi kaset test yapmak haaa!!git kan ver değerini merak ettik
Bu arada kan verdim demin ama sansıma tukurım yarın tatil anca pazartesi sonucHobilerin arasına girdi kaset test yapmak haaa!!git kan ver değerini merak ettik
6 Gun kala basladım yapmaya 3 gün var
hayırlı olsun :) darısı bizlere inşAallah 9 kaldı bilmiyorum hem umudum var hem yokBugun daha net allahıma şükürler olsun hepinize dua edcm kızlar tez zamanda guzel haber verin
kan verip saat 2 te sonucu alıyorsun hangisi verdin devlet hastanesinde mi?Bu arada kan verdim demin ama sansıma tukurım yarın tatil anca pazartesi sonuc
Aynı gun sabah negatif aksam pozitif cıkan da var5 gün varken çıkmadı bende, şu an da bugün de dahil 3 gün var, yapmak istemiyorum ama temizlik falan yapıcam kafam rahat değil
İnsallah vardır canımmhayırlı olsun :) darısı bizlere inşAallah 9 kaldı bilmiyorum hem umudum var hem yok
Yok Saglık ocağı burda hep bi GUN sonra cıkıyorkan verip saat 2 te sonucu alıyorsun hangisi verdin devlet hastanesinde mi?
Aminn inşallahİnşallah. Rabbim anneliğin eşsiz tadını yaşatsın
Aynı gun sabah negatif aksam pozitif cıkan da var
Bugun normalde gelmesi gerekiyoNe zamandi adetin canim
inşallah hamilesindir hormaon dolayı cildi belli ediyor benim oğlumda hemileyken hiç sivilcem olmadı normalde hep sivilce oluyor bat ne zaman?Kızlar sabah bi kalktım cildim bu halde normalde hiç sivilce çıkmaz yüzümde
Günüm de geçti
Gebelikte ilişkili olabilirmi ki Eki Görüntüle 1997468