• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
spermin oh ile vajinanınki uyuşmadığından korunmasız ilişkide daha kolay mantar enfeksiyonu oluşuyor. flora düzenleyici fitiller tercih edilmeli diğerlerinin yerine eğer başlangıçtaysa. çünkü diğer fitillerde florayı bozuyor bu defa mantar bir kısır döngüye giriyor.

spermin oh ile vajinanınki uyuşmadığından korunmasız ilişkide daha kolay mantar enfeksiyonu oluşuyor. flora düzenleyici fitiller tercih edilmeli diğerlerinin yerine eğer başlangıçtaysa. çünkü diğer fitillerde florayı bozuyor bu defa mantar bir kısır döngüye giriyor.
oh demişim ph demeliydim.

Ben bu ay geç yumurtladım 2-3 gün atar benimki.ondan dün gece de son mikmik vardı.evet kozalakların spoşları çok kıymetli oluyor bu dönemde.yalnız bizde ben çocuğu henüz istemiyorum aslında.kozalak çok istiyor.o nedenle hiç naz tuz yapamıyor.ben 1 yıldır erteliyordum bebek işini.hazır hissetmiyordum.ama artık kozalak sorun çıkartıyordu.veeriiiim gitsin bu ay dedim:KK70:
Benim kozalak da çocuk istiyor. Ben kendimi psikolojik olarak çocuğa hazır hissetmiyorum ama yaş geçiyor diye yani sırf. Bi de benim kozalaktan çok iyi baba olur, ona inancımdan. Yoksa ben kendim hala çocuğum kıp kıp kıppp. Geç evlendim bi de, yeni evli sayılırım filan. Elalemin çocuğunu sevmekten de öğk geldi. Ne bilem yaa, kafamda deli sorular! Yaşasın ovulasyon günleri ve ovulasyon kitleri, kahrolsun kürler. Kürsüz, çabasız gelsin hemen bebişler.

Benim kozalak da çocuk istiyor. Ben kendimi psikolojik olarak çocuğa hazır hissetmiyorum ama yaş geçiyor diye yani sırf. Bi de benim kozalaktan çok iyi baba olur, ona inancımdan. Yoksa ben kendim hala çocuğum kıp kıp kıppp. Geç evlendim bi de, yeni evli sayılırım filan. Elalemin çocuğunu sevmekten de öğk geldi. Ne bilem yaa, kafamda deli sorular! Yaşasın ovulasyon günleri ve ovulasyon kitleri, kahrolsun kürler. Kürsüz, çabasız gelsin hemen bebişler.
Al benden de o kadar :KK31: gerçi benim yaş daha çok geç sayılmaz da eşim çok istıypr ama ben çocuk bakmanın zorluklarından korkuyorum biraz, bi de apayrı bi hayat beni bekleyecek nasıl olur vs vs düşünceler.. ama bi yandan da hayat arkadaşımla ortak bi varlığın olma düşüncesi de beni bi yandan teşvik ediyor ve sonrasında da annelik duygusunu tadınca bu düşüncelerimin gideceğini düşünüyorum :)

Back