• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadardır istiyodun canım bebiş bide sorun var mıydı şimdi banada umut olması açısından soruyorum yanlış anlama sakın

Canim ben bi sene once bes aylikken bebegimi kaybettim. Esim hic istemiyordu. Hatta bu yuzden bu ay ayrldk esimle barstk tekrar 19.20.gun beraber olduk geldikten sonra sadece bugun 33.gunum

Canim ben bi sene once bes aylikken bebegimi kaybettim. Esim hic istemiyordu. Hatta bu yuzden bu ay ayrldk esimle barstk tekrar 19.20.gun beraber olduk geldikten sonra sadece bugun 33.gunum
yaaa yemin ederim kadere inanmayanlar bunu okusun bu resmen kader. barıştınız ve bebiş geldi hemde o kadar uğraşmadan. yemin ederim harika bir şey. eşinizde çok sevinmiştir bu duruma şimdi. tekrar hayırlı olsun çok sevindim.

Aaa nasıl yani yumurtlama zamanı olmadan mı hamile kaldınız :)

Evet ben sadece yumurtlama gunleri iliskye girerdm. Esim adetimin 10.gununden 19a kadar yoktu 19.20de oldu. O yuzden hic beklemiyordum. Bide bende hic belirti yok. Ama ilk hamileligde daha gunum gelmeden koku hassasiyeti bulantilar goguslrmin sismesi hersey vardi

Evet canim bir gun gecmisti ve benim hamile kalmam bna gore cok zordu cunku tam yumurtlama gününde esimle ayriydik bi hafta
Buradan çıkarılacak sonuç:
Kürler, ovulasyon kitleri, ayak dikmeler, sırtüstü yatmalar, yumurtlamalar mumurtlamalar, stressiz olmalar filan hepsi hikaye!
Allah ol deyince ahan da böyle oluyormuş. Ayrılık yaşamışlar, barışmışlar, bünye gerginlik bile dinlememiş.
O zaman eller havaya, herkeşş halaya, tebrix!

Ay
Evet ben sadece yumurtlama gunleri iliskye girerdm. Esim adetimin 10.gununden 19a kadar yoktu 19.20de oldu. O yuzden hic beklemiyordum. Bide bende hic belirti yok. Ama ilk hamileligde daha gunum gelmeden koku hassasiyeti bulantilar goguslrmin sismesi hersey vardi
gerçekten çok ilginç geç yumurtlamış olabilirmisim ya da 2.kez :))

yaaa yemin ederim kadere inanmayanlar bunu okusun bu resmen kader. barıştınız ve bebiş geldi hemde o kadar uğraşmadan. yemin ederim harika bir şey. eşinizde çok sevinmiştir bu duruma şimdi. tekrar hayırlı olsun çok sevindim.

İlk size dedim kizlar esim bilmiyor yüzüne soylemek istiyorum su an ewde yok. Ne sekilde desem de bilmiyorum cok şükür Allahima bugunleri de gördüm.

Buradan çıkarılacak sonuç:
Kürler, ovulasyon kitleri, ayak dikmeler, sırtüstü yatmalar, yumurtlamalar mumurtlamalar, stressiz olmalar filan hepsi hikaye!
Allah ol deyince ahan da böyle oluyormuş. Ayrılık yaşamışlar, barışmışlar, bünye gerginlik bile dinlememiş.
O zaman eller havaya, herkeşş halaya, tebrix!

Ben bu ay gercekten cok gergindim Aglamaktan olmustum hem yuvam yikiliyor cocugum yok diye. Simdi bebegim olacak esimlede iyiyiz cok sukur yine agliyorum ama :cry: kandilde cok dua etmistim kabul oldu cok şükür

Merhaba benim bat 28 Mayıs ama ayın 26 sında kan testi yaptircam. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Herkese basarilar
Klomen ve çatlatma iğnesi sürecin nasıl basladı? Ben de dosya actırmak icin gidicem ptesi tüm tetkikleri toparladık eşimle

Hiçbir sorun yokken bitkisel kürler yapmaktan korkuyorum. Benim gibi olan var mı? Zira farklı tavsiyeleriniz de cezbediyor insanı. Bir de yeme içme duzeniyle ilgili basit tavsiyeleriniz var mı? Mesela mikmikten önce eşimize kahve içirmek gibi...
Ben de acaba soğan yapsam mı diyorum ama mesela ben bikez incir yaptım prolaktin sıkıntım yokken o ay yükseldi

Patlat bi silik çizgi fotoğrafı da gözümüz gönlümüz şenlensin :D

Back