oh demişim ph demeliydim.spermin oh ile vajinanınki uyuşmadığından korunmasız ilişkide daha kolay mantar enfeksiyonu oluşuyor. flora düzenleyici fitiller tercih edilmeli diğerlerinin yerine eğer başlangıçtaysa. çünkü diğer fitillerde florayı bozuyor bu defa mantar bir kısır döngüye giriyor.
Kizzzzz ahahha sen yazınca gulesim geliyor :) soganmi yapsam kız ben icememki migdem bulanirSoğan,sarımsak,havuç,incir,bal,çörek otu,tarçın...Allah ne verdiyse hemen kürlere de başla bacım.korkuyorum birimiz zehirleneceğiz bu kür sevdasına
bat kaç idiNegatif cikti kizlar
silik felan da mmı değilbat kaç idi
Benim kozalak da çocuk istiyor. Ben kendimi psikolojik olarak çocuğa hazır hissetmiyorum ama yaş geçiyor diye yani sırf. Bi de benim kozalaktan çok iyi baba olur, ona inancımdan. Yoksa ben kendim hala çocuğum kıp kıp kıppp. Geç evlendim bi de, yeni evli sayılırım filan. Elalemin çocuğunu sevmekten de öğk geldi. Ne bilem yaa, kafamda deli sorular! Yaşasın ovulasyon günleri ve ovulasyon kitleri, kahrolsun kürler. Kürsüz, çabasız gelsin hemen bebişler.Ben bu ay geç yumurtladım 2-3 gün atar benimki.ondan dün gece de son mikmik vardı.evet kozalakların spoşları çok kıymetli oluyor bu dönemde.yalnız bizde ben çocuğu henüz istemiyorum aslında.kozalak çok istiyor.o nedenle hiç naz tuz yapamıyor.ben 1 yıldır erteliyordum bebek işini.hazır hissetmiyordum.ama artık kozalak sorun çıkartıyordu.veeriiiim gitsin bu ay dedim
silik felan da mmı değildün dü adet güünü şimdi hatırladm
BTÇ ne bitki çayı mı?ezgish canım yiyecek soruyordun ya BTÇ yap sen.yumyumları büyütür.
Koş bi koşu kan testi de yaptır. Hadi bak seni bekliyoz burda pc başındaaaaa.Ayyyy şu an resmen titriyorum kizlarikinci cizgiyi isiksiz da goruyorum. Zor yaziyorum inanamiyorum Allahim hamileyim. Ay cok fena oldum inanamiyorum
Hayirli olsun canm cok sevndim❤❤Ayyyy şu an resmen titriyorum kizlarikinci cizgiyi isiksiz da goruyorum. Zor yaziyorum inanamiyorum Allahim hamileyim. Ay cok fena oldum inanamiyorum
ayyy çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin.Ayyyy şu an resmen titriyorum kizlarikinci cizgiyi isiksiz da goruyorum. Zor yaziyorum inanamiyorum Allahim hamileyim. Ay cok fena oldum inanamiyorum
Al benden de o kadarBenim kozalak da çocuk istiyor. Ben kendimi psikolojik olarak çocuğa hazır hissetmiyorum ama yaş geçiyor diye yani sırf. Bi de benim kozalaktan çok iyi baba olur, ona inancımdan. Yoksa ben kendim hala çocuğum kıp kıp kıppp. Geç evlendim bi de, yeni evli sayılırım filan. Elalemin çocuğunu sevmekten de öğk geldi. Ne bilem yaa, kafamda deli sorular! Yaşasın ovulasyon günleri ve ovulasyon kitleri, kahrolsun kürler. Kürsüz, çabasız gelsin hemen bebişler.
Ay hadi hayırlısı tebrikler batınız geçmişti dimiAyyyy şu an resmen titriyorum kizlarikinci cizgiyi isiksiz da goruyorum. Zor yaziyorum inanamiyorum Allahim hamileyim. Ay cok fena oldum inanamiyorum
Ah gidebilsem keske yarin tatil araya haftasonuda giriyor ancak pazartesi olurKoş bi koşu kan testi de yaptır. Hadi bak seni bekliyoz burda pc başındaaaaa.
ne kadardır istiyodun canım bebiş bide sorun var mıydı şimdi banada umut olması açısından soruyorum yanlış anlama sakınCok sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizdenoyle cok bekledim ki ikici cizgiyi gormeyi Allahim hepimize gormeyi nasip eder inşallah
Ay hadi hayırlısı tebrikler batınız geçmişti dimi
Aaa nasıl yani yumurtlama zamanı olmadan mı hamile kaldınız :)Evet canim bir gun gecmisti ve benim hamile kalmam bna gore cok zordu cunku tam yumurtlama gününde esimle ayriydik bi hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?