Ben gecen ayda 6 gün varken yaptim çıkmadı simdide çıkmadı ya bu ay cok umitlenmistim aslinda beklemekten baska caremiz yok insallah bu ay gelir bebislerimiz canim
Sizler hamileyyyiimm diye yazdıkça ben mutluluktan uçuyorum kızlarr Allahım bizlere de hayırlısı ile yaşatsın bu mutluluğu henüz bende kırmızıyı görmedim belirti bile yok
Sizler hamileyyyiimm diye yazdıkça ben mutluluktan uçuyorum kızlarr Allahım bizlere de hayırlısı ile yaşatsın bu mutluluğu henüz bende kırmızıyı görmedim belirti bile yok
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza ve bende hamile kalmaya çalışanlardanım ve 8 aydır uğraşiyoruz bizde sonuç alamadık henüz bat tarihimde 22 mayıs umutla bekliyorum bende :)
Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza ve bende hamile kalmaya çalışanlardanım ve 8 aydır uğraşiyoruz bizde sonuç alamadık henüz bat tarihimde 22 mayıs umutla bekliyorum bende :)
Hayırlı sabahlar benim bata 3 var, dün test yapmıştım negatifti, erken yaptım ilaç içmem gerekiyordu, afedersiniz akıntım normalden fazla regl mi geliyor yoksa başka şey mi bilemiyorum
Doktora baktırdınız mı bi sorun olup olmadığına dair. Biz de 4-5 aydır deniyoruz kontrola gittim bi sorun çıkmadı ve bu ay ilk kez testle takip ettim ovu. Günümü bazen stres vs.de etkiliyormuş
Doktora baktırdınız mı bi sorun olup olmadığına dair. Biz de 4-5 aydır deniyoruz kontrola gittim bi sorun çıkmadı ve bu ay ilk kez testle takip ettim ovu. Günümü bazen stres vs.de etkiliyormuş
Bende burda birileri hamileyim yazınca seviniyorum rabbim bizede nasip eder inşallah. Benimde 5 günüm var daha ama sanırim bu seferde olmadı galiba çünkü adet belirtilerim gibi belirtilerim var