Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm yumurtlama döneminde de olur şimdi de okur brnim bir arkadaşım adet bittiği akşam atmış kaldı hamile

Kızlar şu silik olan 14.günün diğeri de 15.günün yani bugünün 12.günde silikti aynı değeri gibi bu yumurtlama olmus demek mi oluyor demek mi? Zaten degerlendiriyorum ama test cizgim daha koyu dikkat ederseniz normal mi bu sizce?

Canm benmde alti gun vardi yaptim cok temiz cikti. Suan dort gun var ama yapamiyorm korkudan . Ama arastirdigim kadariyla 6 gun kala zaten çıkmazmis.
Ya valla bi umut bekliyorum hala bi arkadasinda 4gun kala negatifmis adet 1 gün gecince yine yapmis pozitif. Demekki kisiden kisiye değişiyor insallah bizimde pozitif cikar yaaa

Ya valla bi umut bekliyorum hala bi arkadasinda 4gun kala negatifmis adet 1 gün gecince yine yapmis pozitif. Demekki kisiden kisiye değişiyor insallah bizimde pozitif cikar yaaa
İnsallah canm benm evde test var yapamiyorm iste korkudan bekliyorm en azndan uc gun olsun diyorm belki yarn yaparm.

İnsallah canm benm evde test var yapamiyorm iste korkudan bekliyorm en azndan uc gun olsun diyorm belki yarn yaparm.
Ben gecen ayda 6 gün varken yaptim çıkmadı simdide çıkmadı ya bu ay cok umitlenmistim aslinda beklemekten baska caremiz yok insallah bu ay gelir bebislerimiz canim

Bugün sabah ölçtüm yine 36.9 çıktı dünde öyleydi ellerimin içinin yandigini hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…