- 1 Mayıs 2017
- 250
- 192
- 103
- 31
haydii inşAAllhhh heyecnala bekliyoruz :)Günaydin kızlarr kan verdim 1 saate çıkacak sonuç dua edin lütfennn
Cnm yumurtlama döneminde de olur şimdi de okur brnim bir arkadaşım adet bittiği akşam atmış kaldı hamile7 aydır istiyorum cnm 5 yasında oglum var..
Rabbim bu ay nasip eder inşaAllah hepimize
Yok cnm 8 mayısta bitti benim adet döngüm cok uzun 35-36 günde bir oluyorum o yüzden 10 haziran yeni bat..
Şimdi yapıstırsam olur mu yumurtlama dönemimi Bilmi yorum çünki
ya az önce lavaboya gtmiştim tırnagım kadar kahverengi birşey gelmiş ve akıntım başladı noluyor ya offf kafam iyice karıstıBelırtıye fazla takılma canım
inşAallah hamişşindirrr :)Günaydin kızlarr kan verdim 1 saate çıkacak sonuç dua edin lütfennn
İkimiz se dayanamadıkGünaydın kızlar dayanamayip test yaptım negatif
Hadi bakalım inşallah güzel haberle gelirsinhaydii inşAAllhhh heyecnala bekliyoruz :)
Bende 7 gün kala evde testte pozitif çıktı kişiden kişiye değişiyor demekkiEvet canım 6 Gun kala ama herkesin kı farkli oluyo
İnsallah ıyı sonuc cıkarGünaydin kızlarr kan verdim 1 saate çıkacak sonuç dua edin lütfennn
Bilemiyorum kı insallah bebek vardırya az önce lavaboya gtmiştim tırnagım kadar kahverengi birşey gelmiş ve akıntım başladı noluyor ya offf kafam iyice karıstı
Hakkımızda hayırlısıBende 7 gün kala evde testte pozitif çıktı kişiden kişiye değişiyor demekki
Evet ya çok moralim bozuk anlatamamİkimiz se dayanamadıkbenimki De öyleydi tertemiz hatta
Canm benmde alti gun vardi yaptim cok temiz cikti. Suan dort gun var ama yapamiyorm korkudan . Ama arastirdigim kadariyla 6 gun kala zaten çıkmazmis.6gun var canim ama test o kadar temiz ki anlatamam
Ya valla bi umut bekliyorum hala bi arkadasinda 4gun kala negatifmis adet 1 gün gecince yine yapmis pozitif. Demekki kisiden kisiye değişiyor insallah bizimde pozitif cikar yaaaCanm benmde alti gun vardi yaptim cok temiz cikti. Suan dort gun var ama yapamiyorm korkudan . Ama arastirdigim kadariyla 6 gun kala zaten çıkmazmis.
İnsallah canm benm evde test var yapamiyorm iste korkudan bekliyorm en azndan uc gun olsun diyorm belki yarn yaparm.Ya valla bi umut bekliyorum hala bi arkadasinda 4gun kala negatifmis adet 1 gün gecince yine yapmis pozitif. Demekki kisiden kisiye değişiyor insallah bizimde pozitif cikar yaaa
Ben gecen ayda 6 gün varken yaptim çıkmadı simdide çıkmadı ya bu ay cok umitlenmistim aslinda beklemekten baska caremiz yok insallah bu ay gelir bebislerimiz canimİnsallah canm benm evde test var yapamiyorm iste korkudan bekliyorm en azndan uc gun olsun diyorm belki yarn yaparm.
Bugün sabah ölçtüm yine 36.9 çıktı dünde öyleydi ellerimin içinin yandigini hissediyorumGeç döllenme kadınla ilgili bir durumdur.geç yumurtlama olursa adet döngüsü de uzar.yumurtanın ömrü sadece 24 saattir.
Canım hamile olduğumuzda ateşimiz yüksek devam eder.ateş düşerse adet gelir.yumurtladığımızda yükselen Ateş düşmezse hamileyiz demektir.ateş ölçme yöntemini kullanarak yumurtlamanızı da en doğru biçimde öğrenebilirsiniz.
Bu akıntı olduğu günlerde çatlama gerçekleşecek demek.o günleri ve bikaç gün önce ve sonrasını iyi değerlendirmek gerek.bol bol çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?