• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum :KK43:
Canım normalde bile mide bulantıları gebeliğin 7.haftasında başlar.çok erken belirti için.

dün doktoruma mesakj attım kanda ne kadar sürede çıkar diye, adet öncesi birkaç gün diyor kesin ,burada okuyorum 2 haftalık gebeliklerde kanda çıkıyor

Geç döllenme kadınla ilgili bir durumdur.geç yumurtlama olursa adet döngüsü de uzar.yumurtanın ömrü sadece 24 saattir.

Canım hamile olduğumuzda ateşimiz yüksek devam eder.ateş düşerse adet gelir.yumurtladığımızda yükselen Ateş düşmezse hamileyiz demektir.ateş ölçme yöntemini kullanarak yumurtlamanızı da en doğru biçimde öğrenebilirsiniz.

Bu akıntı olduğu günlerde çatlama gerçekleşecek demek.o günleri ve bikaç gün önce ve sonrasını iyi değerlendirmek gerek.bol bol çalış.
tohumları ektik bakalım ürün alabilecek miyiz.:) bilgilendirme için teşekkürler:KK24:

Back