Üzülme canım, hayırlısı olsun, Rabbim verecek olursa mani olan çıkmazMalesef kızlarrrr test sonucum negatif çok kötü oldum
Hayırlısı olsun birgün olacaktır Yen'i ay Yen'i umutlarMalesef kızlarrrr test sonucum negatif çok kötü oldum
Canım üzülme evde kendin test yaptığında silik mi çıkmıştı sanki öyle hatırlıyorumMalesef kızlarrrr test sonucum negatif çok kötü oldum
Evet ben gittim cok sukur doktorum herhangi bir sorun olmadigini soyledi simdi eger tekrar regl olursam eger esimle gelmemi istedi yarın kontrolüm var işte bakalim nolucakDoktora baktırdınız mı bi sorun olup olmadığına dair. Biz de 4-5 aydır deniyoruz kontrola gittim bi sorun çıkmadı ve bu ay ilk kez testle takip ettim ovu. Günümü bazen stres vs.de etkiliyormuş
Canım o belli olmaz regl belirtileriyle gebelik çok benziyor ya inşallah olumlu düşünelim kırmızıyı görmeden olumsuz düşünmek yokBende burda birileri hamileyim yazınca seviniyorum rabbim bizede nasip eder inşallah. Benimde 5 günüm var daha ama sanırim bu seferde olmadı galiba çünkü adet belirtilerim gibi belirtilerim var
Evet canim öyleydi adetime 2 gün var daha kan testinin yanılması imkansiz değilmiCanım üzülme evde kendin test yaptığında silik mi çıkmıştı sanki öyle hatırlıyorum
Insallah canım kısmet bakalımHayırlısı olsun birgün olacaktır Yen'i ay Yen'i umutlar
hayırlısı olsun inşallahEvet ben gittim cok sukur doktorum herhangi bir sorun olmadigini soyledi simdi eger tekrar regl olursam eger esimle gelmemi istedi yarın kontrolüm var işte bakalim nolucak
Aynen öyle valla napalim sonunda ölüm yok tekrar baştan demeyeceğiz olana kadarrÜzülme canım, hayırlısı olsun, Rabbim verecek olursa mani olan çıkmaz
Ama çok ilginç idrarda silik çıkmazdıki ozaman sen reglini bekle çok gecikirse yeniden kan ver üzülme lütfenEvet canim öyleydi adetime 2 gün var daha kan testinin yanılması imkansiz değilmi:'(
Her ay olumlu dusunup belki degildir diye umutlanip uzuluyorum sonra regl donemi bitince tekrar basliyo ayni seyler insanı çok yoruyo gerçekten allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallahCanım o belli olmaz regl belirtileriyle gebelik çok benziyor ya inşallah olumlu düşünelim kırmızıyı görmeden olumsuz düşünmek yok
kızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum
Aynen canim bilmiyorum ki bakalim cuma gunu regl günüm olmazsam bi daha veririmAma çok ilginç idrarda silik çıkmazdıki ozaman sen reglini bekle çok gecikirse yeniden kan ver üzülme lütfen
İn
hayırlısı olsun inşallah
Test yaptinmi canimMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza ve bende hamile kalmaya çalışanlardanım ve 8 aydır uğraşiyoruz bizde sonuç alamadık henüz bat tarihimde 22 mayıs umutla bekliyorum bende :)
Canim benim yaa üzülme allahim tez zamnda verir insallah bebisiniMalesef kızlarrrr test sonucum negatif çok kötü oldum
Kıyamam sanaMalesef kızlarrrr test sonucum negatif çok kötü oldum
Cnm bir arkadaşım 2 gun kala yaptı çıkmadı ama adetten 2 gun sonra yaptı çıktı tabi yine de çok umitlenmeEvet canim öyleydi adetime 2 gün var daha kan testinin yanılması imkansiz değilmi:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?