Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet belirtisiyle hamilelik belirtileri ayni kizlar hic adet olcam diye uzulmeyin. Bence en iyi belirti 6.haftadan sonra cikiyor. Ondan onceki en net belirti adet gecikmesi. Cunku cok istedgmz icin adetten önce midemizde bulaniyor canimiz bisy de istiyor yada halsiz oluyoruz. Hepsi psikolojik bence

Doktora baktırdınız mı bi sorun olup olmadığına dair. Biz de 4-5 aydır deniyoruz kontrola gittim bi sorun çıkmadı ve bu ay ilk kez testle takip ettim ovu. Günümü bazen stres vs.de etkiliyormuş
Evet ben gittim cok sukur doktorum herhangi bir sorun olmadigini soyledi simdi eger tekrar regl olursam eger esimle gelmemi istedi yarın kontrolüm var işte bakalim nolucak

Bende burda birileri hamileyim yazınca seviniyorum rabbim bizede nasip eder inşallah. Benimde 5 günüm var daha ama sanırim bu seferde olmadı galiba çünkü adet belirtilerim gibi belirtilerim var
Canım o belli olmaz regl belirtileriyle gebelik çok benziyor ya inşallah olumlu düşünelim kırmızıyı görmeden olumsuz düşünmek yok

Canım o belli olmaz regl belirtileriyle gebelik çok benziyor ya inşallah olumlu düşünelim kırmızıyı görmeden olumsuz düşünmek yok
Her ay olumlu dusunup belki degildir diye umutlanip uzuluyorum sonra regl donemi bitince tekrar basliyo ayni seyler insanı çok yoruyo gerçekten allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah

kızlar bata 10 gün var sabah böyle hafif mide bulantısıyla uyandım ve baldan tiksindim kahvaltıda görmek istemedim böyle bir belirti olabilir mi yoksa düşündüğüm için psikolojik mi bilmiyorum

O kadar erken bi belirti mümkün değil, üstelik 10 gün varmış daha bata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…