• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim belirtiler de kayboldu.sadece göğsüm çok şiş batma da azaldı 2 gündür.ama herhalde ben fazla dayanamıyorum bu duruma adet olur olmaz asilama yapacamm

Bende adet olmadım daha kasık agrilarim devam ediyor 15 i olmam gerekti hissediyorum bugünde adet olmicam biliyorum nedenki test yaptım dün negatif offffff

S sirinhatun46 canım ya hepimiz seni çok iyi anlıyoruz. Kısmet ben açıkçası çok bilmiyorum ama hakikaten adetin geçsin bir daha bi bak bakalım. Benimde dün sabah be bugün biraz önce 2 damla kahve akıntım geldi evet belki çok saçma ama hala ümidim var:anneadayı: Allah en koşa sürede nasip etsin inşallah :KK200::nazar:

S sirinhatun46 canım ya hepimiz seni çok iyi anlıyoruz. Kısmet ben açıkçası çok bilmiyorum ama hakikaten adetin geçsin bir daha bi bak bakalım. Benimde dün sabah be bugün biraz önce 2 damla kahve akıntım geldi evet belki çok saçma ama hala ümidim var:anneadayı: Allah en koşa sürede nasip etsin inşallah :KK200::nazar:
Evet canim cuma gününü beklicem inşallahh daha fazla sevinmem için bir mucize yaşatır Rabbim :(

Arkadaşlar birşey merak edıyorum göğüs agrısı veya şişliği çekmeden hamile olduğunu öğrenen oldu mu illa göğüs belirtisi oluyor mu ? Benim normalde regl belirtisi olarak hiç göğüslerim acımaz şişmez

Arkadaşlar birşey merak edıyorum göğüs agrısı veya şişliği çekmeden hamile olduğunu öğrenen oldu mu illa göğüs belirtisi oluyor mu ? Benim normalde regl belirtisi olarak hiç göğüslerim acımaz şişmez
Valla canım benim hep agrir hassaslasti hatta bu at bata 8 gun olmasına rağmen 5 gündür sis ama sonuç negatif tabi

Back