- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 38
Hadi yaKıyamam sana ya ben bu durumun bu kadar kötü bişey olduğunu bilseydim evlenir evlenmez bebek yapmaya çalışırdim bu aylar beni deli ediyorKızlar benden bu kadar kırmızı kartı yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaKıyamam sana ya ben bu durumun bu kadar kötü bişey olduğunu bilseydim evlenir evlenmez bebek yapmaya çalışırdim bu aylar beni deli ediyorKızlar benden bu kadar kırmızı kartı yedim
Benimde 30 mayis ayniyizzzBat 30 mayıs çooooo...k var benim de
Bu kadar erken nasıl belli olduuu hey maşallah gözün aydın canımGecmedı ki canım dunde yazmıştım adetim 21i
Yok yapmadım her ay erkenden yapıyodum bu ay regl günüm geçmeden yapmıcamTest yaptinmi canim
Hayırlı haberle gel canım sevinelim azGünaydin kızlarr kan verdim 1 saate çıkacak sonuç dua edin lütfennn
İdrarda silik mı cıkmıstı senın korktum sımdıMalesef kızlarrrr test sonucum negatif çok kötü oldum
Valla yukarıdaki arkadas da silik cıkmıstı ben 3 kere yaptım silik korktum sımdı ya yoksa benımdeBu kadar erken nasıl belli olduuu hey maşallah gözün aydın canım
Malesef kızlarrrr test sonucum negatif çok kötü oldum
Yok canim bat geçmedi daha 2 gün varKıyamam sanabat geçmiş miydi
Evet canim silik çıkmıştıİdrarda silik mı cıkmıstı senın korktum sımdı
Baska test denedınmı yoksa bı tane mı yapmıştınEvet canim silik çıkmıştı
Bugunde yapmıştım sabah belli belirsiz silikti yada ben oyle zannettimBaska test denedınmı yoksa bı tane mı yapmıştın
Evet canim cuma gününü beklicem inşallahh daha fazla sevinmem için bir mucize yaşatır RabbimS sirinhatun46 canım ya hepimiz seni çok iyi anlıyoruz. Kısmet ben açıkçası çok bilmiyorum ama hakikaten adetin geçsin bir daha bi bak bakalım. Benimde dün sabah be bugün biraz önce 2 damla kahve akıntım geldi evet belki çok saçma ama hala ümidim var Allah en koşa sürede nasip etsin inşallah
Valla canım benim hep agrir hassaslasti hatta bu at bata 8 gun olmasına rağmen 5 gündür sis ama sonuç negatif tabiArkadaşlar birşey merak edıyorum göğüs agrısı veya şişliği çekmeden hamile olduğunu öğrenen oldu mu illa göğüs belirtisi oluyor mu ? Benim normalde regl belirtisi olarak hiç göğüslerim acımaz şişmez
İşte benimde merak ettiğim bu regl zamanı ağrıyan şişen bayanların mi hamilelik belirtisinde de oluyor yoksa herkeste miValla canım benim hep agrir hassaslasti hatta bu at bata 8 gun olmasına rağmen 5 gündür sis ama sonuç negatif tabi