Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
Ne testi canim bu anlamadım hamilelik mı evet silik bı çizgi var görünüyor

canım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm
Tebrikler canımmmm
Catlatma ignesini doktor neye gore veriyor. Yumurtanin catlamadigini nasil anliyorlar ya da nasil anliyoruz ???
Canım dr 6 aydan beri korunmadığı halde bebişin olmamışsa klomen vb bir ilaç veriyor.yumurtanın büyüklüğünü takip ediyor.aslında her ay düzenli regl olan biriysen çatlatma iğnesi vermeyebilir.ama genelde klomen tedavisi başlayanlara dr lar riske gitmemeli için çatlatma iğnesi yaptırıyorlar garanti olsun diye.dr yumurtan 17-20 ml olduğunda iğne yaptırmanınistşyır.
Arkadaşlar 32 çıkmış, dün sormuştum size idrar sonucumu, geç döllenme mi oluyor yoksa düşük mü sizce ?
Canım bunu biz veya dr bilemez şu anda.testi 2hğn sonra tekrarladığında değer 2 katına çıkmalı.ordan anlaşılır.3 gün sabret.

Hamileyim kızlar test yaptım ikinci çizgi belirgince çıktı
Maşalllaaah sana da canım tebriklerrrr
Ben

Ben yumurtlama donemimde 1 gun hissediyorum. Bekarligimdan beri hissederim. Dediginiz sekilde akinti da geliyor. Bu yumurtamin catladigi anlamina gelir dimi? Rezervim iyiymis de. Catladigi nerden anlasilir. Sanirim portakal yemek gerekirmis.
Yumurta akı kıvamında akıntı geldiğinde yumurta çatlayacak denektir o günleri değerlendirmek gerekir.havuç kürü çatlatmaya yarar.
Kızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
Hamilesin canım işte.kan ver değerini öğren.tebrikler.

Cok teşekkür ederim canım darısı kalanların basına

Kızlar olmuşsa sogan küründen oldu bence sizde ıcın Ikı aydır olmadı 3.ay 9 gun ıcebıldım sadece

Ben

Ben yumurtlama donemimde 1 gun hissediyorum. Bekarligimdan beri hissederim. Dediginiz sekilde akinti da geliyor. Bu yumurtamin catladigi anlamina gelir dimi? Rezervim iyiymis de. Catladigi nerden anlasilir. Sanirim portakal yemek gerekirmis.

Ben o şekilde anlıyorum catladigini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…