• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil ictiniz sogan kurunu hayirli olsun bu arada rabbim sagsaglim kucaginza almayi nasip etsin
Sabah aksam ac karnına içtim soganı ikiye kestim suyu kaynatıp soganı koydum 5 dk kaynadı ılıyınca ıctım ondan sonra akıntı bıle kesilmedi ama burda bazıları 7.gun başlamış ben 14.gun basladım adetten sonra

Tebrikler canımmmm

Canım dr 6 aydan beri korunmadığı halde bebişin olmamışsa klomen vb bir ilaç veriyor.yumurtanın büyüklüğünü takip ediyor.aslında her ay düzenli regl olan biriysen çatlatma iğnesi vermeyebilir.ama genelde klomen tedavisi başlayanlara dr lar riske gitmemeli için çatlatma iğnesi yaptırıyorlar garanti olsun diye.dr yumurtan 17-20 ml olduğunda iğne yaptırmanınistşyır.

Canım bunu biz veya dr bilemez şu anda.testi 2hğn sonra tekrarladığında değer 2 katına çıkmalı.ordan anlaşılır.3 gün sabret.

Maşalllaaah sana da canım tebriklerrrr

Yumurta akı kıvamında akıntı geldiğinde yumurta çatlayacak denektir o günleri değerlendirmek gerekir.havuç kürü çatlatmaya yarar.

Hamilesin canım işte.kan ver değerini öğren.tebrikler.
Saolasın darısı sana canım

Back