- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Aminnn rabbim isteyen herkeze versinTebrik ederim Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn rabbim isteyen herkeze versinTebrik ederim Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin
Amin cümlemize inşallah
yarın bat canım. 15-16 sında test yaptım. 14 de yaptığım test negatif ticanım tebrik ederim sende battan önce test yaptın değilmi kaç gün var dı
Tatlim beni de hamileler grubuna alirmisin bat'tan iki gun once test yaptim pozitif ciktiAldim bileee:))
O zaman uzar bence28 güne bı oluyorum
Normalde 18 yumurtlamaya gore 21Allah allah pinar_kerem senin batın nezaman dı?
Evet kabuklu dorde kesip attım suyaKapuklu mu. Koydunuz acaba
Evet 6 Gun kala ogrenmıs oldum cunku dun de acayip silik cıktı ben 14.gun basladım küre 9 gun ıctım sonra o sogandan bulamadım şaka gibiTebrik ederim canım bayağı erken öğrenmişsin :) soğan kürüne ne zaman başladın kaç GUN yaptın??
Cok teşekkür ederim canım darısı başınaEvet baya net belli görünüyor çizgi hayırlı olsun
Günde 2 kere mi kaynattın canımEvet 6 Gun kala ogrenmıs oldum cunku dun de acayip silik cıktı ben 14.gun basladım küre 9 gun ıctım sonra o sogandan bulamadım şaka gibi
Evet Ikı kere sabah aksamGünde 2 kere mi kaynattın canım
Yumurtlama günün ne zamandı canım?? Yani soğan kürü yumurtlama gününden sonra mı başladın önce mi??Evet 6 Gun kala ogrenmıs oldum cunku dun de acayip silik cıktı ben 14.gun basladım küre 9 gun ıctım sonra o sogandan bulamadım şaka gibi
Yumurtlamadan once basladım ayın 30.nda yumurtlama da 7sınde oldu 9nda bıraktımYumurtlama günün ne zamandı canım?? Yani soğan kürü yumurtlama gününden sonra mı başladın önce mi??
Ay bende 5gun varken test yapcam insallah benimde silikte olsa çıkar yaaDaha 5 gun var biraz beklıcm koyulassın Çizgi
Canim 4 seneden sonra bu kacinci ayinda gordun pozitifi acabaaKızlar bı de ne dcm size benım esım iş kazası gecırdı elektrik carptı gorumcem falan benı korkuttu hanı cocuk olmuyo gibisinden halbuki daha denemedim bıle 4 senedır iki aydır korunmadım onun ıcın bi kat daha Önemli bu test benim için
Hayırlı haberini bekliyoruz canımAy bende 5gun varken test yapcam insallah benimde silikte olsa çıkar yaa
Valla bu 3.ay Şubattan berı korunmadımCanim 4 seneden sonra bu kacinci ayinda gordun pozitifi acabaa