- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Var canim :)) hayırlı olsunKızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canim :)) hayırlı olsunKızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
Evet canım menogon ve femarada kullandım.Saolasın darısı isteyenlereHayırlı olsun canım seninde yumurta çatlamasıyla oldu diye hatırlıyorum
Ne testi canim bu anlamadım hamilelik mı evet silik bı çizgi var görünüyorKızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
Ya inanamıyorum vallaVar canim :)) hayırlı olsun
HamilelıkNe testi canim bu anlamadım hamilelik mı evet silik bı çizgi var görünüyor
:)) kac gün var canim bata seninYa inanamıyorum valla
Ikı gundur test yapıyorum silik cizgıaynen canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık sen naptın varmı belirti bat ne zaman yakın olmalı hadi insallah
Normalde 18 ama 3 gun gec yumurtlama oldu o yüzden 21:)) kac gün var canim bata senin
Anladim canim hayırlı olsun bebisin bence kan ver emin ol bizlere de dua et :))Normalde 18 ama 3 gun gec yumurtlama oldu o yüzden 21
Tebrikler canımmmmcanım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm
Canım dr 6 aydan beri korunmadığı halde bebişin olmamışsa klomen vb bir ilaç veriyor.yumurtanın büyüklüğünü takip ediyor.aslında her ay düzenli regl olan biriysen çatlatma iğnesi vermeyebilir.ama genelde klomen tedavisi başlayanlara dr lar riske gitmemeli için çatlatma iğnesi yaptırıyorlar garanti olsun diye.dr yumurtan 17-20 ml olduğunda iğne yaptırmanınistşyır.Catlatma ignesini doktor neye gore veriyor. Yumurtanin catlamadigini nasil anliyorlar ya da nasil anliyoruz ???
Canım bunu biz veya dr bilemez şu anda.testi 2hğn sonra tekrarladığında değer 2 katına çıkmalı.ordan anlaşılır.3 gün sabret.Arkadaşlar 32 çıkmış, dün sormuştum size idrar sonucumu, geç döllenme mi oluyor yoksa düşük mü sizce ?
Maşalllaaah sana da canım tebriklerrrrHamileyim kızlar test yaptım ikinci çizgi belirgince çıktı
Yumurta akı kıvamında akıntı geldiğinde yumurta çatlayacak denektir o günleri değerlendirmek gerekir.havuç kürü çatlatmaya yarar.Ben
Ben yumurtlama donemimde 1 gun hissediyorum. Bekarligimdan beri hissederim. Dediginiz sekilde akinti da geliyor. Bu yumurtamin catladigi anlamina gelir dimi? Rezervim iyiymis de. Catladigi nerden anlasilir. Sanirim portakal yemek gerekirmis.
Hamilesin canım işte.kan ver değerini öğren.tebrikler.Kızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
Çizgi belli canım resimde. İnşallah kanda da güzel çıkarKızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore
İnsallah hamişler cogalır allahım tam net goreyım Öyle kan vercm canım kendim de inanamıyorum dahaAnladim canim hayırlı olsun bebisin bence kan ver emin ol bizlere de dua et :))
Cok teşekkür ederim canım darısı kalanların basınaTebrikler canımmmm
Canım dr 6 aydan beri korunmadığı halde bebişin olmamışsa klomen vb bir ilaç veriyor.yumurtanın büyüklüğünü takip ediyor.aslında her ay düzenli regl olan biriysen çatlatma iğnesi vermeyebilir.ama genelde klomen tedavisi başlayanlara dr lar riske gitmemeli için çatlatma iğnesi yaptırıyorlar garanti olsun diye.dr yumurtan 17-20 ml olduğunda iğne yaptırmanınistşyır.
Canım bunu biz veya dr bilemez şu anda.testi 2hğn sonra tekrarladığında değer 2 katına çıkmalı.ordan anlaşılır.3 gün sabret.
Maşalllaaah sana da canım tebriklerrrr
Yumurta akı kıvamında akıntı geldiğinde yumurta çatlayacak denektir o günleri değerlendirmek gerekir.havuç kürü çatlatmaya yarar.
Hamilesin canım işte.kan ver değerini öğren.tebrikler.
Dunde yaptım dunle bugun arası dağlar kadar fark var allahım cok sukurÇizgi belli canım resimde. İnşallah kanda da güzel çıkar
Nasil ictiniz sogan kurunu hayirli olsun bu arada rabbim sagsaglim kucaginza almayi nasip etsinKızlar olmuşsa sogan küründen oldu bence sizde ıcın Ikı aydır olmadı 3.ay 9 gun ıcebıldım sadece
çok şükür canım darıeı bizlere olsun inşallahDunde yaptım dunle bugun arası dağlar kadar fark var allahım cok sukur
Ben
Ben yumurtlama donemimde 1 gun hissediyorum. Bekarligimdan beri hissederim. Dediginiz sekilde akinti da geliyor. Bu yumurtamin catladigi anlamina gelir dimi? Rezervim iyiymis de. Catladigi nerden anlasilir. Sanirim portakal yemek gerekirmis.
Kızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore