- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
test yapmadınmı kız daha :))Ben beklemedeyim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yapmadınmı kız daha :))Ben beklemedeyim canim
Ay maşallah çoğalıyor hamileler. :))Kızlar test yaptım HAMİLEYİMMMM
Dun oglen yptm negatif cikti yarin sabaha kadar olmzsam test ypcm yoksa adet sokturucuye baslayacamtest yapmadınmı kız daha :))
ezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@srplmtmtk--- 16 haziran
@gkymc--- 8 haziran
Sweet03 --- 15 mayıs ???
Suskun Ceylan ---15 mayıs ???
182023 ---17 mayıs
KHENA ---
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@sirinhatun46 ---
@leylek67--- 19 mayıs
@1Minikhatun ---19 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
Nur_hasret --- 22 mayıs
@leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ --- 23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
@eminem39---
@pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@nannen1 ---5 haziran
@KE Dilek ---19 mayıs
@Incifem ---3 haziran
@tugsem_10 ---30 mayıs
Hayır olsun yaa şahane ilk yumurta çatlatmasında mı hamile kaldın canımcanım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm
Hayirli olsun canimcanım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm
2. ay dı bu ilkince çatlama iğnesi olmamıştım.Hayır olsun yaa şahane ilk yumurta çatlatmasında mı hamile kaldın canım
Olmadım bende beklemedeyim canimezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@srplmtmtk--- 16 haziran
@gkymc--- 8 haziran
Sweet03 --- 15 mayıs ???
Suskun Ceylan ---15 mayıs ???
182023 ---17 mayıs
KHENA ---
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@sirinhatun46 ---
@leylek67--- 19 mayıs
@1Minikhatun ---19 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
Nur_hasret --- 22 mayıs
@leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ --- 23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
@fatma_sibel--- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
@eminem39---
@pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@nannen1 ---5 haziran
@KE Dilek ---19 mayıs
@Incifem ---3 haziran
@tugsem_10 ---30 mayıs
sağol canımHayirli olsun canim
Ne güzel çok aratmamış Allah. Bende yarın Dr a gidiyorum yumurta çatlatma tedavisine başlicaz bu ay. Umut oldun bana2. ay dı bu ilkince çatlama iğnesi olmamıştım.
inşallah hemen kavuşursun bebeğineNe güzel çok aratmamış Allah. Bende yarın Dr a gidiyorum yumurta çatlatma tedavisine başlicaz bu ay. Umut oldun bana
Catlatma ignesini doktor neye gore veriyor. Yumurtanin catlamadigini nasil anliyorlar ya da nasil anliyoruz ???Ne güzel çok aratmamış Allah. Bende yarın Dr a gidiyorum yumurta çatlatma tedavisine başlicaz bu ay. Umut oldun bana
aynen canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık sen naptın varmı belirti bat ne zaman yakın olmalı hadi insallahAllahtan beklemeden olmuşsun hem bebek yok hem adet beklemek daha da kotu
Canim evet 23 ve dayanamadım yaptım bile tabiki tek cizgi ınsallah yanlistirrKiz senin batta 23 degilmiydi ne zaman yapicaksin test
Canim tebrik ederimm maşallah allah tamamına erdirsin ınsallahh darısı bizecanım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm
İnşallah canım dilerim sende sağlıkla kucağına al:)inşallah hemen kavuşursun bebeğine
Bende acemiyim aslında. Yarın gidicem bende. Süreci yaşarken öğrenicem sanırım. Fakat okuduğum kadarıyla tedavi başladığında yumurta takibini de yapıyorlar. İlaçla büyüyen yumurta kendi kendine çatlayacak duruma gelmişse iğneye gerek duymuyor Dr. Hamile kalan arkadaşa da 2.ay iğne vermiş. Kişiye göre değişiyor galiba.Catlatma ignesini doktor neye gore veriyor. Yumurtanin catlamadigini nasil anliyorlar ya da nasil anliyoruz ???
Aldim bileee:))canım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm