• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ezgish ezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@srplmtmtk--- 16 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@Sweet03--- 15 mayıs ???
@Suskun Ceylan ---15 mayıs ???
182023 182023 ---17 mayıs
KHENA KHENA --- :anneadayı:
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@sirinhatun46 --- :anneadayı:
@leylek67--- 19 mayıs
1Minikhatun 1Minikhatun ---19 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ _citygirl_ --- 23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
fatma_sibel fatma_sibel --- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
@eminem39---:anneadayı:
pinar_kerem pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@nannen1 ---5 haziran
@KE Dilek ---19 mayıs
@Incifem ---3 haziran
T tugsem_10 ---30 mayıs
bugün yumurtlama günüm dün değerlendirdik mesaj attım bugümü ve yarını da değerlendirelim diye.ovülasyon testi alsam iyiydi.bi yandanda korkuyorum.ya teldeki uygulama gibi değilse yumurtlamam.yalnız adetlerim düzenli ve 27-28 günü aşmıyor.

Arkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?

Arkadaşlar 32 çıkmış, dün sormuştum size idrar sonucumu, geç döllenme mi oluyor yoksa düşük mü sizce ?

bugün yumurtlama günüm dün değerlendirdik mesaj attım bugümü ve yarını da değerlendirelim diye.ovülasyon testi alsam iyiydi.bi yandanda korkuyorum.ya teldeki uygulama gibi değilse yumurtlamam.yalnız adetlerim düzenli ve 27-28 günü aşmıyor.

Canım bende öyleyim 28 günde bir oluyordum 12. Günden sonra 17. Güne kadar degerlendirdik. Birde akıntıdan anlayabilirsin ki yumurtanın catladigini beyaz yapışkan yumurta akı gibi akintin oluyor

cnm bende takvime göre bakıyordum adet günlerimi yanıltmıyor evet ama, normalde pazar günüydü yumurtlama günüm ama bu sabah yumurtlama oldu yani takvime çok bakarak hareket etme derim ben

Ben
Canım bende öyleyim 28 günde bir oluyordum 12. Günden sonra 17. Güne kadar degerlendirdik. Birde akıntıdan anlayabilirsin ki yumurtanın catladigini beyaz yapışkan yumurta akı gibi akintin oluyor
Ben yumurtlama donemimde 1 gun hissediyorum. Bekarligimdan beri hissederim. Dediginiz sekilde akinti da geliyor. Bu yumurtamin catladigi anlamina gelir dimi? Rezervim iyiymis de. Catladigi nerden anlasilir. Sanirim portakal yemek gerekirmis.

Canim bende telefondakine göre yapiyorum ama bilemeyiz tabi insallah oyledir sen 2 gunde bir yapmaya dikkat et

Kızlar bakın dunde yaptım o kamerada cıkmıyordu bugun yaptım daha belirgin var dglmı sizce de Ikı aydır silik goruyorum ama iki testte görmemiştim daha adetim 21 i yumurtlamaya gore

Eklentiler

• 14949400047161433735380.jpg
    14949400047161433735380.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 57
Back