Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugün yumurtlama günüm dün değerlendirdik mesaj attım bugümü ve yarını da değerlendirelim diye.ovülasyon testi alsam iyiydi.bi yandanda korkuyorum.ya teldeki uygulama gibi değilse yumurtlamam.yalnız adetlerim düzenli ve 27-28 günü aşmıyor.

Arkadaşlar 32 çıkmış, dün sormuştum size idrar sonucumu, geç döllenme mi oluyor yoksa düşük mü sizce ?

Canım bende öyleyim 28 günde bir oluyordum 12. Günden sonra 17. Güne kadar degerlendirdik. Birde akıntıdan anlayabilirsin ki yumurtanın catladigini beyaz yapışkan yumurta akı gibi akintin oluyor

cnm bende takvime göre bakıyordum adet günlerimi yanıltmıyor evet ama, normalde pazar günüydü yumurtlama günüm ama bu sabah yumurtlama oldu yani takvime çok bakarak hareket etme derim ben

Ben
Canım bende öyleyim 28 günde bir oluyordum 12. Günden sonra 17. Güne kadar degerlendirdik. Birde akıntıdan anlayabilirsin ki yumurtanın catladigini beyaz yapışkan yumurta akı gibi akintin oluyor
Ben yumurtlama donemimde 1 gun hissediyorum. Bekarligimdan beri hissederim. Dediginiz sekilde akinti da geliyor. Bu yumurtamin catladigi anlamina gelir dimi? Rezervim iyiymis de. Catladigi nerden anlasilir. Sanirim portakal yemek gerekirmis.

Canim bende telefondakine göre yapiyorum ama bilemeyiz tabi insallah oyledir sen 2 gunde bir yapmaya dikkat et

Olur cnm iki tane aldim test inşallah ikimiz de çift çizgiyi görürüz canimm tek cizgi psikolojimi bozdu
Ay insallah canim ya cok moral bozuyor biliyorum ama umudunu yitirme çünkü daha var bizim bata bende bugün aldim test unutmam lazim onu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…