- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Aaa bende zor tutuyorum kendimi yapmamak icin ama daha çok erken canim ya çıkmamış olabilir ben perşembe sabahi yapcam istersen birlikte yapalimCanim evet 23 ve dayanamadım yaptım bile tabiki tek cizgiınsallah yanlistirr
bugün yumurtlama günüm dün değerlendirdik mesaj attım bugümü ve yarını da değerlendirelim diye.ovülasyon testi alsam iyiydi.bi yandanda korkuyorum.ya teldeki uygulama gibi değilse yumurtlamam.yalnız adetlerim düzenli ve 27-28 günü aşmıyor.ezgish --- 5 haziran
@Shencys--- 8 haziran
@srplmtmtk--- 16 haziran
@gkymc--- 8 haziran
@Sweet03--- 15 mayıs ???
@Suskun Ceylan ---15 mayıs ???
182023 ---17 mayıs
KHENA ---
@Egiersin ---18 mayıs
@Huysuzd--- 18 mayıs
@sirinhatun46 ---
@leylek67--- 19 mayıs
1Minikhatun ---19 mayıs
@Papatyalardunyasi--- 21 mayıs
@fatima38 ---21 mayıs
@Nur_hasret--- 22 mayıs
@leylaorhan ---22 mayıs
_citygirl_ --- 23 mayıs
@Khaleesi21 ---26 mayıs
@sweetdreams1985--- 28 mayıs
fatma_sibel --- 28 mayıs
@innocent33 ---30 mayıs
@fato38 ---30 mayıs
@Pudra16 ---2 haziran
@Ronaan ---3 haziran
@herbisi ---3 haziran
@PeriLous--- 4 haziran
@Minnakbebis ---4 haziran
@eminem39---
pinar_kerem ---18 mayıs
6 65zeynep06 ---23 mayıs
@nannen1 ---5 haziran
@KE Dilek ---19 mayıs
@Incifem ---3 haziran
T tugsem_10 ---30 mayıs
Aldim bileee:))
Arkadaşlar merhaba. BAT 4 Mayıstı, hala adet olamadım. Bugün bi idrardan bakayım dedim, silik çizgi gördüm. Yanılıyorum galiba dedim, gösterdim eşim de gördü. Yarın kan tahlili için gideyim mi sizce yoksa bi hafta daha bekleyip adet olmazsam mı gideyim ne dersiniz ? Siz de çizgiyi görüyor musunuz ?
canım beni hamileler grubuna alabilirsin sonuç çıktı hamileyimmm
Hamileyim kızlar test yaptım ikinci çizgi belirgince çıktı
Hayırlı olsun canım seninde yumurta çatlamasıyla oldu diye hatırlıyorumHamileyim kızlar test yaptım ikinci çizgi belirgince çıktı
bugün yumurtlama günüm dün değerlendirdik mesaj attım bugümü ve yarını da değerlendirelim diye.ovülasyon testi alsam iyiydi.bi yandanda korkuyorum.ya teldeki uygulama gibi değilse yumurtlamam.yalnız adetlerim düzenli ve 27-28 günü aşmıyor.
cnm bende takvime göre bakıyordum adet günlerimi yanıltmıyor evet ama, normalde pazar günüydü yumurtlama günüm ama bu sabah yumurtlama oldu yani takvime çok bakarak hareket etme derim benbugün yumurtlama günüm dün değerlendirdik mesaj attım bugümü ve yarını da değerlendirelim diye.ovülasyon testi alsam iyiydi.bi yandanda korkuyorum.ya teldeki uygulama gibi değilse yumurtlamam.yalnız adetlerim düzenli ve 27-28 günü aşmıyor.
Ben yumurtlama donemimde 1 gun hissediyorum. Bekarligimdan beri hissederim. Dediginiz sekilde akinti da geliyor. Bu yumurtamin catladigi anlamina gelir dimi? Rezervim iyiymis de. Catladigi nerden anlasilir. Sanirim portakal yemek gerekirmis.Canım bende öyleyim 28 günde bir oluyordum 12. Günden sonra 17. Güne kadar degerlendirdik. Birde akıntıdan anlayabilirsin ki yumurtanın catladigini beyaz yapışkan yumurta akı gibi akintin oluyor
Olur cnm iki tane aldim test inşallah ikimiz de çift çizgiyi görürüz canimm tek cizgi psikolojimi bozduAaa bende zor tutuyorum kendimi yapmamak icin ama daha çok erken canim ya çıkmamış olabilir ben perşembe sabahi yapcam istersen birlikte yapalim
Tebrik ederim canimm:)allah tamamına erdirsinHamileyim kızlar test yaptım ikinci çizgi belirgince çıktı
Canim bende telefondakine göre yapiyorum ama bilemeyiz tabi insallah oyledir sen 2 gunde bir yapmaya dikkat etbugün yumurtlama günüm dün değerlendirdik mesaj attım bugümü ve yarını da değerlendirelim diye.ovülasyon testi alsam iyiydi.bi yandanda korkuyorum.ya teldeki uygulama gibi değilse yumurtlamam.yalnız adetlerim düzenli ve 27-28 günü aşmıyor.
Ay insallah canim ya cok moral bozuyor biliyorum ama umudunu yitirme çünkü daha var bizim bata bende bugün aldim test unutmam lazim onu :))Olur cnm iki tane aldim test inşallah ikimiz de çift çizgiyi görürüz canimm tek cizgi psikolojimi bozdu
Ay çok sevindimmm canim yaa bu ay bu sürü hamis var allahim bizedr nasip et noluuurHamileyim kızlar test yaptım ikinci çizgi belirgince çıktı
Teşekkür ederim rabbim olmayan herekeze versinAy çok sevindimmm canim yaa bu ay bu sürü hamis var allahim bizedr nasip et noluuur
Aminn cümlemize canımTebrik ederim canimm:)allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?